przybleda 22.02.05, 20:46 O rany! dziś o 19.00 widziałem posty z naszego forum w TV Siedlce. Dają chyba co godzina w sondzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ac20068 Re: Forum w TV 22.02.05, 21:08 Jak na razie jeden wątek: nieposypane chodniki. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Forum w TV 22.02.05, 21:13 To dają nie za dużo. Wątek o chodnikach w zimie przyda się pewnie w przyszłym roku też. Odpowiedz Link Zgłoś
przybleda Re: Forum w TV 22.02.05, 21:53 Jak zdążyłem zauważyć to co tydzień inny temat. W ubiegłym były chyba Walentynki. Jak by tu bywali to można by było podpowiadać tematy Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Forum w TV 22.02.05, 21:55 O 19.15 wywiad pana Ładno z Oleksym . "Wzruszyła mnie twoja historia".. , z jaką pan marszałek patrzy na lustrację.( z jaką obrzydliwością)Brrr. Nie wiedziałem, że zasadniczo jest za wcześniejszymi wyborami. A może i jest przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
przybleda Re: Forum w TV 22.02.05, 21:58 A mnie się podobało stwierdzenie pana H.Ł ze jedynym efektem naprawy finansów publicznych - czyli reform Hausnera, było zabranie emerytom 25mld. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Forum w TV 22.02.05, 22:02 a dziurę budżetową zmiejszyli o 10 mld. Ciekawe, gdzie reszta poszła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Forum w TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:13 Zakładająć konto na serwerze Agory,potwierdziłem warunki regulaminu. Jednym z nich jest to,że Agora ma prawo wykorzystywać zamieszczane wpisy. Dziwię się że takie prawo ma również TV Siedlce. W ubiegłym tygodniu(dwa tygodnie temu?)w rozmowie HŁ z GW (nie mylić z Gazetą Wyborczą),była mowa o Forum,cytujący zapomniał powiedzieć o jakim? A jeśli się nie mylę,prawo prasowe(i dobre obyczje)nakazuje wymieniać źródło z którego się cytuje? I jescze jedno,czy nie jest to pójście na łatwiznę,ktoś miał pomysł (założył Forum),wykłada na to kasę(serwery,admini), a inni wykorzystują je do swoich celów? No chyba że TV Siedlce wchodzi w skład koncernu Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Forum w TV 23.02.05, 17:36 Nie przesadzajmy. TVS świadczy niedpłatną promocję dla forum i samej Agory (Gazety). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Forum w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:08 > niedpłatną promocję to rzecz dyskusyjna kto komu robi promocje :) Odpowiedz Link Zgłoś