anarchaniol Re: Gdzie jest wątek o Figurce 08.09.05, 12:59 Wątek o figurce rozsypał się ....;) Tak jak sama figurka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:04 A o rekonstrukcji ani widu ani słychu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:24 Ale sie opuscilo...Jeszcze sie na mnie świadek-animator obrazi,że tak nisko upadł(chociaz on od dawna juz lezy tylko chyba jeszcze o tym nie wie) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 12.09.05, 21:52 Gdzie indziej napisali,że już figurka jest.(świadek-animator - dobre!) Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Wątek czas zamnkąć ;D 18.09.05, 09:15 A więc dziś wybrałam się i zrobiłam istne veni vidi vici! Figurka stoi już na swoim miejscu, całkiem ładna i nie widać że miała wypadek :D A więc watek o figurce czas zamknąć! Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wątek czas zamnkąć ;D 18.09.05, 11:43 Po co zamykać? Niech zostanie jako ostrzeżenie i świadectwo pewnego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Wątek czas zamnkąć ;D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:45 powiem nawet, że świadectwem pewnej animacji. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wątek czas zamnkąć ;D 19.09.05, 23:05 Gość portalu: hip napisał(a): > powiem nawet, że świadectwem pewnej animacji. I tak to jest. Jednego za zdjęcia chcą ukarać a innym się umarza. To też jest animacja prawa.Prawnicy- niezawiśli animatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 21.09.05, 10:35 W dzisiejszym papierowym wydaniu TS sprawa figurki znów jest poruszana! Jak się okazało za odnowienie zniszczonej figurki zapłaci kościół Garnizonowy!!!! Jak widać S...time za mały dochód przyniósł i obietnicę między bajki można włożyć!!! Brawa! A tu tak chętnie panu kasę nabijaliście a on się po prostu wypiął na nas wszystkich i tyle! Brawo!! Pozdrowienia K Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 21.09.05, 19:49 Znalazł się nowy paragraf kodeksu karnego. Znalazł się odważny świadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:16 Jak znam zycie to tego swiadka tez da sie "zaanimowac"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voice Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 04:26 kolega S.-jak Summertime jeździ nowiutką Toyotą Avensis Kombi a figurka?...- ma to w d...e i basta. PiS robi u niego spotkania, festyny wyborcze i jest super. Pupilek. Niunio. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 23.09.05, 06:59 Jeśli piszecie prawdę to sam pociagnę wątek na gorę. Panie "Letniku" czas naprawić wyrządzoną szkodę , nie uważa pan ? zabraklo honoru, godności i odpowiedzialności cywilnej do naprawienia szkody ? a może nie poczuwa sie pan do winy ? Widac ze nie warto wydawac u letnika pieniedzy bo zamast regulowac zobowiązania to autko sie nowe zakupiło ? Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 23.09.05, 08:09 Co do prawdy tego o czym piszę to odsyłam do TS(wydanie papierowe) w necie tego nie wrzucili, widać za mało ważne! A żeby było jeszcze łatwiej to napiszeż że artykuł jest na pierwszej stronie TS w powiatach :D A i jeszcze dodam, żeby było wiadaomo o co krzyczymy, że"wartość figurki wyceniono na 20-30tys zł.Renowacja miałaby się zamknąć w kwocie 4-5tys. Młody człowiek mimo szumnych deklaracji i okazywanej skruchy, nie wywiazał się z obietnicy pokrycia kosztów naprawy." Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 23.09.05, 14:13 Dobrze, że kilkoro z nas pilnuje, żeby sprawiedliwości stało się zadość.Na Boga, Bambi, nie nazywaj tego pana "letnikiem" bo mnie się wydaje, że "letnik" to odpoczywający gdzieś pod miastem. On nawet w mieście, w centrum miasta nie wypoczywa. Ktoś pomyśli,że chodziło o więzienie... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 23.09.05, 14:54 Tak jakos mi sie skojarzylo z tym S....me'm. Poniewaz ww ma poparcie na samej gorze, moze zapytac naszego prezydenta co mysli o tej sprawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:15 a to nawet dobry pomysł. ciekawe też co sam biskup o tym myśli. w końcu rzecz dotyczy znanych katolickich wandali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 00:59 Dodatkowego smaczku sprawie dodaje fakt ze pan swiadek-animator jest z wyksztalcenia TEOLOGIEM!!!!Czego oni tam ucza w tych szkołach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 01:12 A poza tym to on nie ma czasu na takie pierdoły jak jakas figurka!!!Na pewno znowu urganizuje jakas wazna impreze tak jak to robil kiedy jakis łobuz figurke przewrocil a jego za to drapneli.Szedl sobie czlowiek jak Bog przykazal o 2giej w nocy do kosciola zeby sie pomodlic(w koncu wyksztalcenie zobowiazuje,nie?)a tu nagle suki,policja,koguty...Zglupial bidulek,a teraz go oskarzaja o cos...Wstyd panowie policjanci,on jest tu taka znana osoba w miescie a wy go wsadziliscie na dolek jak pierwszego lepszego!!!Wiecie kogo on zna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 03:09 Ale nisko upadł mój ulubiony wątek...Jeszcze się świadek-animator weźmie i obrazi,że go tak nisko mają... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 27.09.05, 19:49 Gość portalu: sde napisał(a): > Ale nisko upadł mój ulubiony wątek...Jeszcze się świadek-animator weźmie i > obrazi,że go tak nisko mają... Moim ulubionym nie jest ale dla przestrogi popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:22 wielkie dzieki za poparcie...Moze by wystartowac w jakich wyborach??? Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 28.09.05, 11:40 najbliższe bedą samorządowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:57 to za niskie progi,trzeba sie w koncu szanować i cenić,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 28.09.05, 23:14 Gość portalu: sde napisał(a): > to za niskie progi,trzeba sie w koncu szanować i cenić,nie? Trzeba. Trzeba. Trzeba i szanować... . .." nie pluć na flagę..". Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 28.09.05, 23:21 tym bardziej że IMHO szansa na przyspieszone parlamentarne, wcale mała nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 28.09.05, 23:44 no_login napisał: > tym bardziej że IMHO szansa na przyspieszone > parlamentarne, wcale mała nie jest A to już wcale wesołe nie jest? Tak myślisz? Dogadają się.Trochę dadzą sobie po piórach, trochę się podroczą i żaden Pluto nie podskoczy. Niemcy trochę dłużej tworzą rząd po wyborach i wszyscy mówią o dojrzałej demokracji. Nasza jeszcze nie dojrzała? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 28.09.05, 23:47 z jednej strony mam nadzieję że moje przeczucia są błędne, z drugiej strony obawiam się takiej koalicji, chyba dlatego że nasza demokracja jest jeszcze zbyt niedojrzała Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 28.09.05, 23:53 no_login napisał: > z jednej strony mam nadzieję że moje przeczucia > są błędne, z drugiej strony obawiam się takiej koalicji, > chyba dlatego że nasza demokracja jest jeszcze zbyt niedojrzała Dojrzeje.Mam taką nadzieję i obawy podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 29.09.05, 07:55 czytam i czytam czyżby pan Śmigielski jakąś koalicję realizował ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 29.09.05, 09:41 A kto to jest pan Śmigielski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolosalny Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 11:46 Pan śmigielski to bardzo rozsądny bogacz jest wspaniałym człowiekiem i ma mnustwo pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 29.09.05, 11:53 Gość portalu: Kolosalny napisał(a): > Pan śmigielski to bardzo rozsądny bogacz jest wspaniałym człowiekiem i ma > mnustwo pieniedzy. zapomniałeś dodać, że nie tylko rozsądny ale również dobry i łaskawy :-D Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:17 Jest tak wspaniałym człowiekiem że aż słów mi brak i wiele innych takich tam. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 29.09.05, 15:33 Napiszcie cos jeszcze bo sie rozmazylem .....{B-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:51 i uczciwy przede wszystkim,taki ludzki pan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:22 ale moze wrocimy do glownego tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: A jednak nie bedzie zamknięty!!!!! 05.11.05, 13:49 dziwi mnie to tzw "wykształecenie" - pierwsze słysze żeby w zawodówkach był kierunek - teologia. skąd kolega ma takie wiadomości o wykształceniu animatora ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmigiel Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 00:55 Pocałujcie mnie w ..pe! to nie ja! i niewiem kto! Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Gdzie jest wątek o Figurce 30.09.05, 07:29 > Pocałujcie mnie w ..pe! oooo i jaki łaskawy ! :P Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Gdzie jest wątek o Figurce 30.09.05, 08:14 tobie tylko pieszczoty w głowie, ale trzeba sobie na nie zasłużyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmigiel Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:20 Dam wam 5 zł na prezerwy i umówcie się we dwoje a w du.. mnie pocałujcie za darmo, przecież lubicie. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Gdzie jest wątek o Figurce 30.09.05, 11:46 oj jaki marny ten prowokator :P -- Dum spiro, spero Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Gdzie jest wątek o Figurce 30.09.05, 13:43 nie każdy ma takie upodobania jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beblak Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:54 cieszę się zę już jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnkokau Re: Gdzie jest wątek o Figurce 30.09.05, 14:01 moim zdaniem figurka sie sama rozjebała pamiętam ze szkoły jak to wiele rzeczy złych samoistnie się działo takie sa fakty ... A samospalenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fart Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 14:23 Chciała zejść i spadła na twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:36 czasami prowokacja sie przydaje,moze ten prawdziwy sie odezwie i wreszcie powie jak to bylo naprawde...wedlug niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmigiel Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 14:22 "tobie tylko pieszczoty w głowie, ale trzeba sobie na nie zasłużyć" Wspaniała prowokacja którą rozszyfrowałem niesamowicie szybko. niewiem czy masz środkowy dzień miesiączki i z nerwów niewsz co mówisz, co bym tu napisał to i tak odwócisz kota ogonem więc skończę tylko na tym że to ty piszesz o tym co tobie w głowie poza tym zwróć uwagę na wagę tego tematu i co w nim piszesz i jaka jest twoja postawa w stosunku do niego. CHORA PO ZA GRANICE ZAZDROŚĆ i to na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Gdzie jest wątek o Figurce 30.09.05, 15:11 > CHORA PO ZA GRANICE ZAZDROŚĆ Zadzrość ???? o co ??? o to ze bralo sie udzialu w takim happeningu kulturalnym jak "wywracanie figurki przed kościołem" ? > Wspaniała prowokacja którą rozszyfrowałem uuuuuuu bystrzacha w morde jeza :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesus Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:19 Ide spalić kościół! Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Gdzie jest wątek o Figurce 02.10.05, 15:24 no widze że objawy choroby sa coraz ostrzejsze > zwróć uwagę na wagę tego tematu nie wiem jaka jest waga tego tematu, jakoś nie miałem okazji mieć bliskiego spatkania z tą figurką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:47 LENIUCHY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szift Wątek na 150 wpisów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 14:50 7L And Esoteric - Word Association Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarnko z kau Re: Wątek na 150 wpisów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:01 Pisałem już kiedyś figurka była od żyda...A z nimi to nigdy nic nie wiadomo. Jeszcze Pan który załatwił ją może kiedyś się doczekać pomnika ale to trzeba tylko głową ruszyć... w tej chwili nie ma chetnego a za kilka lat kazdy będzie mówił że tam był własnymi siłami ja pozbawił pionu. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Wątek w kątek 30.09.05, 19:46 Trochę sie dziwię poważnym forumowiczom jak Krzycho, Bambi czy N-L, że chce im się żywić trolla. Temat figurki jest na tyle ważny, że chyba nie powinno się go uprawiać na takim poziomie, jak go lansuje główny wpisywacz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Milosierdzie dla wandali 30.09.05, 20:20 Już ich rozgrzeszyłeś? Tytuł "Miłosierdzie dla wandali"w ŻS. Czasami chce się zażartować a nie być "poważnym forumowiczem". Ten watek traktowałem poważnie. "- Kiedy dowiedziałem się o zniszczeniu figury, poczułem wielką gorycz, że ktoś się zdobył na tak haniebny czyn - mówi duchowny. - Poprosiłem księdza Andrzeja o modlitwę z wiernymi jako akt wynagradzający to zło, a tych, którzy to uczynili, niech Bóg ma w swoim miłosierdziu. Powinni ponieść karę, bo dopuścili się przestępstwa. Mam jednak nadzieję, że nie są wrogo nastawieni do Matki Bożej i do kościoła." zs.eo.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=2022&news_id=71420 Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Milosierdzie dla wandali 30.09.05, 20:24 Podzielam Twoje oburzenie. Pisaliśmy o tym wielokrotnie, choć nie tym wątku. Jeżeli nadal mamy o tym rozmawiać, to powinniśmy - moim zdaniem - robić to na wątku, który tę sprawe traktuje poważnie, a nie jak tu - w stylu narzuconym przez trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tro che więcej Re: Wątek w kątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:52 Zastanówcie się kto się karmi tym tematem będziecie wiedzieli kto jest trolem. I dlaczego w polsce puszczają reklamy z dablingiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Wątek w kątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:33 co to jest dabling???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Wątek w kątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:36 a tak w oglole panowie powazni forumowicze dlaczego nie dyskutujecie o tym na powaznie ,ja nie narzucam zadnego stylu,tylko delikatnie przypominam o pewnej sprawie,ktora sie wydarzyla w tym miescie a ktorej winnego jakos nie widac....Dyskutujcie,chetnie poczytam wasze świate wywody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Wątek w kątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:38 oczywiście przedostatni wyraz powinien brzmieć światle... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wątek w kątek 01.10.05, 22:16 Osobiście będę popierał ten temat bez względu czy będę "poważnym" czy nie będę "poważnym forumowiczem". Skąd u ciebie ten sarkazm? Tak to jest,że nie wszyscy muszą się tym interesować. Interesuję się tą sprawą nie tylko ze względów religijnych czy też tylko na "styl". To jest przykład głupoty, niesprawności policji i jeszcze bardziej niesprawnej prokuratury. W żadnym wypadku nie myślałem poważnie tak samo chyba jak ty, że to jest animacja. Bohater tego wydarzenia bywa nazywany animatorem kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Wątek w kątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 01:15 no i mamy taka kulturę jakich mamy animatorów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: Wątek w kątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 01:42 a jak by zamiast w rakietach odrzutowych latających na stacje kosmicznen użuć wielkich balonów na górze wypełninych helem a na dole pogrzewanym powietrzem to co by było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: Wątek w kątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 01:43 lubie na coś wpaść w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wątek w kątek 02.10.05, 08:15 > lubie na coś wpaść w nocy wpadłeś na słup ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: Wątek w kątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:54 Żenada Stanisława Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Wątek w kątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:57 hopsa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:54 dzieje sie cos w temacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:57 I znowu cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Kto wie ? 06.10.05, 09:31 jak sie sprawy mają ? prokuratura pracuje w tej sprawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:01 Sie mi obsunąl mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 12.10.05, 23:12 Wątek się obsunął ale bohater bawił się dobrze i jazz tańczył w dziwnych figurach i z figurami. Przedżazował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:20 Animowal tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:33 hoooop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 12:05 Hopsa.Moze nowy prezydent to zalatwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:29 /\ Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Gdzie jest wątek o Figurce 04.11.05, 21:46 Gość portalu: sde napisał(a): > /\ Najwyższy czas./\ Nie mogę być na jazzie to przynajmiej poprę cię sde. Tak naprawdę to jestem zainteresowany jak zakończyła się ta sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 23:26 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Gdzie jest wątek o Figurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 12:22 Jadymy Odpowiedz Link Zgłoś
panczesio Re: Gdzie jest wątek o Figurce 15.11.05, 16:02 Gość portalu: sde napisał(a): > Jadymy oki, to siup, SeDEsie śmier..ący.. Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Gdzie jest wątek o Figurce 15.12.05, 01:37 no i siuup w góre tak dla rozrywki i żeby nas pomroczność jasna nie dopadła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Gdzie jest wątek o Figurce 12.01.06, 19:31 Są jakieś nowe fakty w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Gdzie jest wątek o Figurce 11.06.06, 11:41 A tu ciszaaaaaaa jak makiem zasiał.... Odpowiedz Link Zgłoś
mexican3 A kogo to obchodzi ...? 11.06.06, 17:53 j.w. ...i odpowiadam: chyba tylko tych co zazdroszczą innym że tamci nie potrzebują zazdrościć im...?? Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Gdzie jest wątek o Figurce 18.06.06, 01:53 Sie mozna zdenerwować... Odpowiedz Link Zgłoś