bambii 12.08.05, 11:36 zastanawiam sie czy zostal jeszcze jakies granice : wiadomosci.onet.pl/1146721,11,item.html a oto reklama www.geenstijl.nl/filmpjes/housewitz.swf Na ta okolicznasc musze zmienic stopke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partyzant76 Re: Reklama ? 16.08.05, 11:07 Słyszałem o tym wcześniej, ale zobaczyłem dopiero teraz, pod podanym przez Ciebie linkiem... Rzadko kiedy zapominam języka w gębie, ale teraz prawie mnie zatkało. Cokolwiek bym nie powiedział - imponująca erupcja złego smaku, chamstwa, szergania pamięci pomordowanych ludzi - i tak będzie za słabe. Autorom tego "przepysznego" pomysłu proponowałbym weekend w realistycznie odtworzonym Auschwitz - z pracą ponad siły, "zupą" z brukwi doprawioną robakami, brudem, ściskiem, wszami w barakach i oczywiście z wrednym kapo, który by co chwila poprawiał ich wydajność pracy za pomocą trzonka od łopaty lub stołowej nogi. Może wtedy coś by do durniów dotarło... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Reklama ? 16.08.05, 11:30 na temat tej głupoty można dużo powiedzieć a i tak będzie za mało. myślę adaś, że tym debilom wystarczyłaby w zupełności wycieczka (jak te nasze szkolne) do któregoś z zachowanych obozów. być może pojęliby z czego robili niesmaczne żarty, bo przecież te obozy pozostawiają ślad w każdym człowieku. ja np. nie wiem kiedy będę gotowy by znowu tam pojechać. no chyba, że jestem naiwny:( Odpowiedz Link Zgłoś