Dodaj do ulubionych

KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPUJCIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:05
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:06
      Ambrozja ?

aaaaa właściwie to skąd się wzioł ten Gołębski ?
    • krzycho1252 Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU 16.09.05, 23:10
      Myślę, że Krzysztof Tchórzewski. Ambroziewicz w Siedlcach będzie za Filipkiem i
      dziewczyną z LPRu.
      • Gość: jeh Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: 81.15.159.* 17.09.05, 11:27
        Moje typowanie: Ambroziewicz, Tchórzewski, Kowalski (LPR), Rzewuski a na senatora Oleksy!
        • Gość: mattiz Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: *.sed.pl 18.09.05, 23:49
          Niestety Ambrozja, za nim filipek, ten z PSL-u, Piłka, Tchorzewski, I-szy z
          LPR... taka kolejnosc msz
          • Gość: siedlczanin Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 08:56
            Ambroziewicz? To byłoby jakieś kosmiczne nieporozumienie. Ten facet, będąc
            przez trzy lata vice -prezydentem Siedlec nie zrobił nic, kompletnie nic. To
            pośmiewisko.
    • no_login po wyborach to będziesz mocno zdziwiony 17.09.05, 13:11

• zombi7 Re: po wyborach to będziesz mocno zdziwiony 17.09.05, 21:28
        Ciekawa zabawa
        Pomijając już wszystko kto powinien wejść a kto nie (wielu tu takich na
        listach), analizując nasze społeczeństwo a konkretnie brak świadomości
        społecznej-politycznej (to nie do każdego kandydata kieruje) to wejdą:
        R.Ambroziewicz
        B.Chojecka (jesli SDPL przekroczy próg wyborczy)
        K.Tchórzewski
        K.Filipek
        S.Izdebski
        J.Oleksy
        St.Prządka
        A.Jabłońska
        A.Anulewicz
        K.Borkowski ???
        G.Skwierczyński ???
        M.Piłka ???
        Ma wejść 12 osób i tyleż wskazałem.
        Ktos może wypaść z tych ze znakiem zapytania na rzecz ludzi z PO gdyż tylko
        jednego wskazałem.
        • Gość: miś Re: po wyborach to będziesz mocno zdziwiony IP: 81.15.159.* 17.09.05, 22:31
          12 mandatów to do Sejmu, a na Twojej liście są i kandydaci do Senatu.
        • gmx3 LUDZIE - NIE GŁOSUJCIE NA KOMUCHOW 18.09.05, 11:11
          j.w.
          KOMUCHY TO ZDRAJCY
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: oleksy Re: LUDZIE - NIE GŁOSUJCIE NA KOMUCHOW IP: 80.48.32.* 18.09.05, 11:17
            POPIERAM
            czerwoni to sa złodzieje
            oszusci
            zdrajcy
            przykład
            OLEKSY - co on ma wspolnego z naszym miastem
            pamietacie jak kwachu 5 lat temu został prezydentem?
            jak w siedlcach był to nawet Jackowi omógł
            przywiozł "złotą" kulę co wczesnie spadła
            :)))))
            PLUJ SWINI A ONA POWIE ZE DESZCZ PADA !!!!!
            • Gość: ja Re: LUDZIE - NIE GŁOSUJCIE NA KOMUCHOW IP: 81.15.159.* 18.09.05, 11:52
              zastanów się i popatrz ile tych świń znajdziesz wokół siebie? Nie mów tego
              głosno bo możesz nawet od najblizszych dostać w mo..ę.
              • Gość: ja Re: LUDZIE - GŁOSUJCIE TYLKO na SLD IP: 81.15.159.* 18.09.05, 11:56
                Odnośnie głosowania, to głosujcie na SLD. Ktoś musi tą prawicową zarazę
                pilnować w Sejmie. Inaczej będą stosy i dekrety i jedno z czym zgadzam się z
                PiS - będą puste lodówki i brak pieniędzy na leki dla najbiedniejszych.
                • krzycho1252 Re: LUDZIE - GŁOSUJCIE TYLKO 18.09.05, 12:08
                  W Siedlcach nie ma na kogo głosować z tej listy i taka krótka. Zabrakło
                  kandydatów czy się wstydzą występować pod nazwą tej partii. Co lepsi przeszli
                  do SDPl.
                  • pigula5 Re: LUDZIE - GŁOSUJCIE TYLKO 18.09.05, 12:47
                    macie rację. Tylko SLD, albo SDPL. Przykład prawicowych rzadów widać w naszym
                    mieście. Dług, dług, dług i jeszcze raz dług. Miasta na nic nie stać. Nic się
                    nie dzieje poza budowaniem (za kolejne pozyczki) ulic. Pokażcie ludzie prawicy
                    co przez 16 lat swoich rządów zrobiliście dla mieszkańców miasta, dla młodych
                    żeby nie uciekali z Siedlec?. Co zrobiliście aby zmniejszyć bezrobocie? Co
                    zrobiliście dla małej i średniej przedsiębiorczości? NIC. To samo będzie za
                    rządów prawicy w kraju. Będą kłótnie, teczki, dekomunizacja (dla oszołomów
                    dodam, że mnie ona nie dotyczy) msze dwa razy dziennie w radio i TVP i podatek
                    kościelny. A Polacy chcą pracy i chleba, igrzyska niedawno były w Atenach zimę
                    będą nastepne w Turynie. My się do oraganizacji igrzysk z prawdziwego zdarzenia
                    nie nadajemy, bo jesteśmy za biedni. Nie chcemy równiez igrzysk w poltyce tylko
                    pracy i godziwej płacy. Mnie jako zwykłej zjadaczki chleba nie interesuje kto
                    był współpracownikiem SB, a kto nie był. Niech będzie "niebieski, czerwony czy
                    czarny" a najlepiej gdyby wszyscy byli razem. Może dopiero coś z tego wyjdzie.
                    Po ostatnich wydarzeniach w polityce zmądrzałam będę głosować na lewicę.
                    Prawicy się boję.
                    • Gość: mariano Re: LUDZIE - GŁOSUJCIE TYLKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:43
                      Ja się boję wszelkich skrajności i skrajnie nieodpowiedzialnych wypowiedzi. Nie
                      jestem bezgranicznym fanem rządów ubiegłysz 16 lat. Ale pamiętam Siedlce z 1989
                      r gdy przyjechałem po raz pierwszy, z 1991 r kiedy sprowadziłem się do miasta i
                      zamieszkałem w nim na stałe i widzę Siedlce za oknami. Bilans przemawia na plus
                      dla miasta. Jest wiele do zrobienia - nie przeczę. Ale nie zgadzam się z Tobą,
                      że rządy prawicy w tym mieście się nie sprawdziły. Jak widać większość
                      mieszkańców po raz czwarty wybierając prawicę zgadza się z polityką uprawianą
                      przez nią. Odnośnie dekomunizacji i rozliczeń. Tak jak i Ty nie jestem
                      zwolennikiem dzikiej lustracji. Ale nie można pozwolić by w Polsce nadal rządy
                      sprawowali ludzie ze służb specjalnych, którzy dysponując teczkami wywierają
                      nacisk na polityków. Pewnie wymiana pokoleniowa zarówno w sejmie jak i
                      samorządzie pozwoli na całkowite zamknięcie rozdziału pod nazwą - mamy na ciebie
                      haka - ale to może nastąpić dopiero za kilka, może kilkanaście lat. Tego czasu
                      nie wolno marnować, bo nas po prostu na to nie stać. Dlatego w polityce muszą
                      znaleźć się ludzie czyści, na których nie będzie można wywierać nacisków.
                      Przykład Cimoszewicza jest ewidentnym dowodem manipulacji politycznej, z którą
                      ja Ty się nie zgadzam.
                      • no_login ... 18.09.05, 15:27
                        > pamiętam Siedlce z 1989 r
                        > gdy przyjechałem po raz pierwszy, z 1991 r kiedy sprowadziłem się do miasta >
                        i zamieszkałem w nim na stałe i widzę Siedlce za oknami. Bilans przemawia
                        > na plus dla miasta.
                        przyjechaliśmy do Siedlec prawie w tym samym czasie
                        i faktycznie, zaraz po 89 roku Siedlce zmieniały się dość szybko.
                        Gdy jeździłem do swojego rodzinnego miasta to miałem wrażenie
                        że czas stanął tam w miejscu, teraz niestety to samo czuję w Siedlcach
                        W mieście mojej młodości (chyba się starzeję), nie dość że nadrobili
                        wszystkie zaległości to jeszcze sporo wysunęli się do przodu.
                        Niestety u nas panuje zastój i marazm...
                        niezłym przykładem chyba mogą być nowe ulice, ciekaw jestem
                        ile km ulic (nowych ulic) wybudowano w ciągu ostatnich 16 lat?
                      • pigula5 Re: LUDZIE - GŁOSUJCIE TYLKO 18.09.05, 18:09
                        Czyli jesteście młodzi siedlczanie. Ja jestem tu od urodzenia i znam swoje
                        miasto już ....dzieści parę lat. Macie rację, że od 89 r zmieniło się wiele. Ja
                        twierdzę, że już od 76 zaczęło się zmieniać. Ale zmieniało sie do czasu kiedy
                        władza AWS-owsko-solidarnościowo-unijnowolnościowa nie zlikwidowała
                        województwa. Od tej pory prawie nic tu się nie dzieje. Nie widzicie, że
                        miasto "się zwija"? Mariano jeżeli jeszcze kilkanaście lat mamy się męczyć z
                        zaglądaniem w teczki to ja mam w nosie tych co chcą w nie zaglądać. IPN należy
                        zamknąć na 50 lat albo spalić(na liście Wildsteina nie ma nikogo z mojej
                        rodziny), bo inaczej nie będzie spokoju. Krzychu co ci da, że dowiesz się, że
                        np. iksiński był tajnym współpracownikiem, w czym ci to pomoże? A co będzie
                        jeżeli zobaczysz tam kogoś ze swojej rodziny?. Mariano, pewnie słyszałeś co
                        powiedział Kaczor o waszych pomysłach (PO) "propozycje PO zbliżają Polskę do
                        trzeciego świata. Słabsza część społeczeństwa sfinansuje przywileje dla
                        bogatych". Czy oby on nie ma racji? Ja czekam na 203 już tyle lat i kto mi je
                        odda PO? Wszystko ładnie wygląda ale tylko w kampanii telewizyjnej i
                        papierowej. Przecież wszędzie widać kłamstwa. Polska to kraj w którym kilmat
                        przez cały rok sprzyja bałwanom. W walce wyborczej rzadko wygrywa Naród.
                        Krzychu nie masz racji, nie głosowałam na SLD, ale teraz w zemście za chamską
                        walkę prawicy z lewicą zagłosuję na tą drugą. Demokracja tak, chamstwo nie! Jak
                        należy traktować oszołomów i chamstwo pokazała na konferencji prasowej Kamela
                        Sowińska, tak samo powinna postąpić lewica, a nie uciekać do kąta. Baba to jest
                        baba!
                        • Gość: mariano Re: LUDZIE - GŁOSUJCIE TYLKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:09
                          pigula5 napisała:
                          > Mariano jeżeli jeszcze kilkanaście lat mamy się męczyć z
                          > zaglądaniem w teczki to ja mam w nosie tych co chcą w nie zaglądać. IPN należy
                          > zamknąć na 50 lat albo spalić(na liście Wildsteina nie ma nikogo z mojej
                          > rodziny), bo inaczej nie będzie spokoju.
                          Czas najwyższy więc skończyć z teczkami raz na zawsze.
                          A Kaczor wiele rzeczy mniej lub bardziej niemądrych powiedział i wiele jeszcze
                          powie. Wszak kampania trwa. Dla mnie 15% od 1000 złotych to mniej niż 15% od
                          10000 i nie rozumiem dlaczego jeden ma płacić podatek 18% a inny 28% tylko
                          dlatego, że jest bardziej zaradny. I wiem również, że bardzo wielu będzie robiło
                          wszystko, by oszukać państwo i płacić 18%.
                        • no_login ..................... 19.09.05, 06:06
                          > Mariano, pewnie słyszałeś co
                          > powiedział Kaczor o waszych pomysłach (PO) "propozycje PO zbliżają Polskę do
                          > trzeciego świata.
                          Mówic można wszystko, a najlepiej mówić to co wyborcy chcą usłyszeć
                          Gdyby Lepper mówił że jego "program gospodzrczy" przybliży Polskę
                          do np. Norwegii, to tez uwierzysz?
                          Warto jeszcze analizować to co się słyszy :-)
                          > Ja czekam na 203 już tyle lat i kto mi je
                          > odda PO?
                          pomyśl nad tym :-)))
                          > ale teraz w zemście za chamską
                          > walkę prawicy z lewicą zagłosuję na tą drugą.
                          ciekawa motywacja :-)
                          a zabawki z piaskownicy zabrałaś?
                    • krzycho1252 Re: LUDZIE - GŁOSUJCIE TYLKO 18.09.05, 15:07
                      Cztery lata SLD rządziło...Mnie interesuje kto był współpracownikiem SB,
                      donosicielem, ormowcem i działaczem paryjnym. Tym, zawsze jest dobrze bo
                      potrafią służyć każdej władzy i czarnym i zielonym i niebieskim i czerwony.
                      Wiedzą kiedy na kogo donieść (sprawa Jaruckiej). Dokąd się tego nie wyjaśni i
                      nie oczyści, to nie będzie dobrze. Myślę, że nie zmądrzałaś i zawsze głosowałaś
                      na czerwonych. Miasto to już inna bajka ale wybory samorządowe będą za rok.
                    • krzycho1252 Re: LUDZIE - GŁOSUJCIE TYLKO 18.09.05, 15:26
                      A gdy im zmiejszą emerytury mundurowe to dopiero zawyją
                      wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=124737
        • Gość: ukwiał Re: po wyborach to będziesz mocno zdziwiony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:28
          Na jaki okręg 12 osób na Siedlce ? wchodzi 12 posłów z Siedlec?
    • Gość: Ekolog Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 18:36
      Nie rozumiem jak można jeszcze wierzyć w SLD. Pomijając już przekręty ich członków i nieudolne rządy , ta partia już nie ma przyszłości. Mieli swój złoty róg, teraz musi powstac inna lewica. Prawdziwa lewica, a nie Związek Zawodowy Obrońców PRLu.
      • Gość: miś Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: 81.15.159.* 18.09.05, 20:58
        Ekolog, napewno nie to SLD co do niedawna. Odnośnie złotego rogu, to przecież
        ponownie te same "chamy" po ten róg siegają co już go mieli. Dlaczego więc nie
        powiesili się na tym sznurze co im się "ostał" tylko ponownie zbierają się do
        przywiązania "złotego rogu" do tego sznura. Oni wg Ciebie mogą?
        Mariano, cieszę się że "koalicjanty" już się biorą za łby. Skąd My to znamy -
        wiadomo z prawcy. Ani lewica, ani prawica nie zbuduje nic lepszego w kraju. Tu
        trzeba skończyć z podziałami i wspólnie brać sie za robotę. Jak to nie nastąpi,
        to najpóźniej za półtora-dwa lata mamy nowe wybory. Wtedy władzę przejmie LPR z
        Samoobroną (nie daj Boże)i dopiero zobaczymy. Podobało mi się określenie piguły
        dotyczące klimatu i bałwanów - brawo pigula.
      • Gość: kielich goryczy Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 19:50
        1. Ambroziewicz
        2. Tchórzewski
        3. Chojecka
        4. Piłka
        5. Siarkowska
        6. Gołębski
        7. Siarkowska
        8. Skwierczyński
        9. Filipek
        • Gość: bimbomka Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:42
          Siarkowska aż dwa razy? oj :(((
    • Gość: AnAlityk Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 19:21
      1.Krzysztof Tchórzewski
      2.Robert Ambroziewicz
      3.Anna Jabłońska-Siarkowska
      4.Marian Piłka
      5.Tomasz Marciniuk
      • Gość: miś Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: 81.15.159.* 19.09.05, 19:32
        Przestańcie wywoływać wilka z lasu i wymieniać nazwisko pyskatej i nawiedzonej
        Jabłońskiej. Czy chcecie żeby śmiała się z nas cała Polska? czy Siedlce musi
        spotkać aż taka kara? - za co?
    • Gość: Aśka Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:19
      Tchórzewski
    • Gość: miss Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:38
      K.Tchórzewski - bo ma stare znajomości
      R.Ambroziewicz - bo jest śliczny
      G.Skwierczyński - ciekawy pomysł na kampanie
      St.Prządka - beton zagłosuje
      B. Kowalski - bo biskup pomoże
      • Gość: pimpek Re: KTO W SIEDLCACHBIERZE NAJWIĘCEJ GŁOSÓW _ TYPU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:23
        przemek no co ty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka