Gość: poszukiwacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:54 czy są w Siedlcach jakiewś wróżki?prosiłabym o informację, jeśli ktoś coś wie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: szukam wróżki IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.09.05, 11:24 wróżka prawdę Ci powie aaaałuuuuuu a i tak będziesz nieszczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szukam wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:00 jest w siedlcach wrozka na starowiejskiej na przeciwko komendy policji polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos Prawdy Re: szukam wróżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:03 a ja czerwonego kapturka szukam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaaanka Re: szukam wróżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:16 Ale na serio ....bo ja tez bym chciala wiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrozka ze starowie Re: szukam wróżki IP: 209.247.222.* 21.10.05, 18:32 bylam pare razy nic sie nie sprawdzilo co mowila - szkoda pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
robert.norwegia Re: szukam wróżki 22.03.23, 14:41 Od wielu lat korzystam telefonicznie z usług Pani Agnieszki. Po tak długim czasie z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że sprawdziło się wszystko, co powiedziała. Kobieta Anioł o wielkim sercu, empatii oraz ogromnej wiedzy z zakresu duchowości i energii. Psycholog z powołania. Daje rady, narzędzia i wspiera w najtrudniejszych momentach. Każda rozmowa z nią dodaje skrzydeł. Emanuje pozytywną energią. Jej rozkłady kart to głęboka i mądra rozmowa, z której człowiek wynosi wiedzę o całym swoim życiu. Wyciągnęła mnie z ciężkiej depresji, gdzie myślałem że już nic nie ma sensu. Pomogła w sprawach zawodowych i zdrowia. Pani Agnieszka tel 500 273 383 Uwaga na oszustów podszywających się pod nią! Jest dostępna tylko pod tym numerem. Odpowiedz Link Zgłoś