Gość: a kuku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:11 W końcu. Niezawisłu Sąd stwierdził, że Józek Oleksy był agentem i do tego skłamał utrzymując, że nim nie był. Wszyscy czerwoni są tacy sami. Dobrze, że tego pajaca nie wybrali do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: strzela baba z łuk Re: Józek kłamca IP: 81.15.159.* 21.10.05, 17:18 a ty jaki jesteś czarny, niebieski czy zielony? A może przefarbowany? - to jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan2 Re: Józek kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:29 Ano nie wybrali do sejmu...bo i nie startował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Józek kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:08 a niechciał? Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: Józek kłamca 22.10.05, 14:11 Taki miły kłamczuszek. Słoneczko Siedlec....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Józek wydaj głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:13 Józek i co teraz masz do powiedzenia? Z takim wyrokiem nawet L. Sz zdobedzie się na odwagę i napluje Ci w pod nogi (w twarz się będzie bał) To już koniec dzielnego Józefa. Czemu mnie to nie martwi? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Józek wydaj głos 22.10.05, 17:22 podobno się szykował na stanowisko prezydenta miasta Siedlce po przegranej w wynborach parlamentarnych? czy od tego wyroku moze byc jeszcze kasacja ? (bo nie sledzilem dokladnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: Józek wydaj głos IP: 81.15.159.* 22.10.05, 18:15 Już zapowiedziano wystąpienie o kasację. Czyli to jeszcze nie koniec cyrku. Mnie jako młodego człowieka g...o obchodzi kto kim był w PRL, takie było wtedy państwo i tyle. Interesuje mnie co dana osoba jest warta dziś. A jak przeczytałem że służba wojskowa w WSW też była naganna, to juz całkiem wariactwo. Ludzie zejdzcie z PRLu, weźcie się "za dziś". Popatrzcie na Hiszpanów, Włochów i dajcie żyć ludziom dla których PRL była jednyną OJCZYZNĄ, im taką wybrali obecni nasi "sprzymierzeńcy". A np polski szpieg zdobywał kiedyś informacje w które miasta Polski wycelowane były rakiety NATO z głowicami atomowymi i za to ma dziś cierpieć? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Józek wydaj głos 22.10.05, 18:41 > Mnie jako młodego człowieka g...o obchodzi kto kim był w PRL powiedz to ludziom na których tacy kapusie donosili , ktorzy stracili zdrowie, zostali kalekami a niektórzy stracili życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: Józek wydaj głos IP: 81.15.159.* 22.10.05, 19:10 ja nie mówię o kapusiach, którzy donosili na sąsiadów. Takich należy pokazać, ale od wywiadów: wojskowch, cywilnych, kontrwywiadów i WSW to wara, oni bronili swojej Ojczyzny, którą jak już pisałem zafundowały im Anglicy, Amerykanie i Francuzi ze Stalinem. Odpowiedz Link Zgłoś