ogrey 02.10.02, 17:07 Może jeszcze za wcześnie na taki temat, ale co tam...macie już jakieś plany? Marzy mi się spędzenie sylwka w Bieszczadach w bacówce Pod Małą Rawką, ale wiem, że w tym roku nic z tego nie będzie ...może w przyszłym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marianeq Re: Sylwester 2002 IP: 10.200.2.* 03.10.02, 12:39 Miałem tam być rok czy dwa temu. Ale stwierdziłem że szkoda mi kasy... :( W tym roku też nie pojadę :( Odpowiedz Link Zgłoś
ogrey Re: Sylwester 2002 03.10.02, 12:54 Gość portalu: marianeq napisał(a): > Miałem tam być rok czy dwa temu. Ale stwierdziłem że szkoda mi kasy... > :( > W tym roku też nie pojadę :( W zeszłym roku płaciło się tam 400 zł od osoby za, chyba, 5 dni pobytu... No cóż, chciałbym jednak spędzić w tym miejscu kilka dni, w środku zimy, a po całodziennym bieganiu po zaspach, usiąść przed kominkien z kubkiem grzanego wina w ręku i pogadać z ludźmi o pierdułach...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: Sylwester 2002 IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 08:06 Przecież można tam pojechać przy każdej innej okazji, niekoniecznie w Sylwestra. W zasadzie wymyslono Sylwestra dla innych celów niż siedzenie z ludźnie i tylko gadanie, chyba że ma sie już 80 lat i inne rozrywki nie w głowie. Ale oczywiście tak też mozna, tylko po co? Czy Wasze żony/dziewczyny też preferują taki sposób spędzania Sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś