ettee 21.12.05, 20:40 Jak chcę pracować, to nie mam gdzie... Miasto zakichane... a głupie baby, albo chłopy w urzędach lenią się albo robią na odpie....fak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzycho1252 Re: mam już dość! 21.12.05, 21:22 Nie wiem czy cię to pocieszy? Nie chcę irytować ale od lutego... za KRP "Siedlecka Rada Biznesu. [2005-12-21 15:45:24] Są nowe możliwości rozwoju gospodarczego dla Siedlec. Prezydent Mirosław Symanowicz powołał do istnienia Siedlecką Radę Biznesu. W skład Rady wchodzą prezesi spółek i firm działających na terenie miasta. Wspólne działanie stwarza nowe możliwości rozwoju gospodarczego miasta. To także możliwości do tworzenia nowych miejsc pracy oraz promocji Siedlec.. Powołanie Rady spotkało się z dużym zainteresowaniem siedleckich biznesmenów, gdyż jak powiedzieli wydawanie pieniędzy dla firm w regionie jest o wiele korzystniejsze niż wydawanie ich gdzieś poza nim. Rada zbierze się w lutym, aby podjąć pierwsze wspólne działania." Odpowiedz Link Zgłoś