adamzrk 18.04.06, 22:19 Witam Do jakiego laryngologa najlepiej iść w Siedlcach? Wpisujcie zarówno tych co przyjmują na kasę chorych jak i tych co prywatnie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinguch Re: dobry laryngolog 18.04.06, 22:33 Dr Boruta w centrum laryngologii na 3go Maja. Jedyna lekarz która wyleczyła mnie z przewlekłego zapalenia ucha(trwało ponad miesiąc). Naprawdę polecam świetna lekarz, zna się na tym czym się zajmuje. Natomiast nie polecam lekarzy ze szpitala wojewódzkiego, no chyba że prywatnie bo ponoć prywatnie da się wyleczyć wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hera.dnw Re: dobry laryngolog 20.04.06, 18:21 ja też polecam Centrum Laryngologii na 3-go Maja ale doktor Chełstowską :) super babka, takiego lekarza to ze świecą szukać, a jej terapia już trzy razu uchroniła mnie przed szpitalem :P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: dobry laryngolog 21.04.06, 16:45 Nie leczylem sie u dr Boruty,gdyz nie mialem takiej potrzebny, lecz slyszalem o niej pozytywne opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś