bambii 15.05.06, 13:35 Czekam na tematy niepolityczne, zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.ws Re: beri20 , emti1 15.05.06, 13:47 Bambii,jak sprynie zepchnales jeden temat polityczny z piewszej strony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: beri20 , emti1 15.05.06, 14:06 A ktory o kuratorium czy o karykaturach Kaczynskich ? Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: beri20 , emti1 15.05.06, 14:15 No ale Bambii czego konkretnie od nas oczekujesz,bo nie lapie sensu zalozenia tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: beri20 , emti1 15.05.06, 15:00 no to może pogadamy o pogodzie ????????????;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: beri20 , emti1 15.05.06, 15:20 No ze za duzo polityki i wogole wiec jak zwiekszymy liczbe tematow nie politycznych to tych politycznych statystycznie sie zmniejszy nieprawdaz ? a poniewaz Was oboje najbardziej to drazni to zachecam do zmiany tych proporcji, bo tych politycznyh raczej nie ubędzie bo cieszą się popularnoscią jak widać (sam tez brales udzial kilkukrotnie w tych dyskusjach), wiec trzeba zwiekszyc libcze nie politycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: beri20 , emti1 15.05.06, 15:50 bambii napisał: > No ze za duzo polityki i wogole wiec jak zwiekszymy liczbe tematow nie > politycznych to tych politycznych statystycznie sie zmniejszy nieprawdaz ? Ale co to da?Jak pojade hurtem z kilkoma/kilkunastoma tematami niepolitycznymi to przy dobrych lotach i tak bedzie z 10 wpisow,w tym moze polowa na temat,po czym temat poleci w otchłań.Inaczej,tak jak pisala Beri, jest w przypadku tematow politycznych.Nawet tak wielce frapujacych jak buty czy zeby Kaczynskiego. > a poniewaz Was oboje najbardziej to drazni to zachecam do zmiany tych proporcji Bankowo nie tylko nas i nie najbardziej. > bo tych politycznyh raczej nie ubędzie bo cieszą się popularnoscią jak widać > (sam tez brales udzial kilkukrotnie w tych dyskusjach) Forum Siedlce,jak sama nazwa wskazuje powinno byc poswiecone sprawom majacym miejsce w naszym miescie (politycznych jak najbardziej tez)tak wiec tematy o Kaczorach,Giertychach,Gosiewskich itd. mozna sobie chyba darowac.Jest tysiace miejsc w sieci gdzie takie dyskusje mozna prowadzic. Tak kilka razy bralem udzial w takich dyskusjach ale moich "postow politycznych" jest tak naprawde sladowa ilosc. A bym zapomniał;) beri20 napisała: > Pozdawiam i buziaczek od fajnej dziewczyny ;) A dasz zdjecie na forum?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: beri20 , emti1 15.05.06, 16:07 > Forum Siedlce,jak sama nazwa wskazuje powinno byc poswiecone sprawom majacym mi > ejsce w naszym miescie (politycznych jak najbardziej tez)tak wiec tematy o Kacz > orach,Giertychach,Gosiewskich itd. mozna sobie chyba darowac. to co sie stalo w tamtym roku tak spolaryzwoalo spoleczenstwo ze nawet w rozmowach rodzinnych dochodzi do klótni a tym bardziej na forum Siedlce. Wiaze sie to tez z tym ze mamy posla (K.Tchorzewski) ktory wspiera tych Kaczorow, Giertychow i Gosiewskich i nie widze nic w tym zdroznego aby pisac TEŻ o tym, tak czy inaczej mi to nie przezkadza, jak mnie temat nie interesuje lub nie mam jakiejs uwagi do wpisania to omijam szerokim lukiem. Co wiecej mam na swojej czarnej liscie pare nickow z ktorymi nie dyskutuje wiec "politykierow" mozesz wsadzić na swoja liste i tez nie bedziesz ich widział. Co wiecej jesli uwazasz ze polityczne watki o Siedlcach maga byc to z pobieznej analizy wynika ze na 50 postow tylko 15 jest takowych cala reszta tj. 70 % dotyczy stricte Siedlec, wiec chyba nie jest tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: beri20 , emti1 15.05.06, 16:21 Ehhhh tak to mozemy dyskutowac do rana a i tak jeden drugiego nie przekona. Chyba faktycznie trzeba omijac polityke na forum szerokim łukiem,choc mam cicha nadzieje ze moze mniej bedzie przyglupawych tematow z nia zwiazanych. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: beri20 , emti1 16.05.06, 11:05 Kobiet potrzeba w polityce. Są w rządzie i w gabinecie prezydenta... Te akurat ... najpiękniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: beri20 , emti1 16.05.06, 11:17 a ja tam lubię wątki polityczne z nich wiem co się dzieje w mieście no i czasem są lepsze od tych na forum humorum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: beri20 , emti1 16.05.06, 11:24 Ja też. Humorum czasem brak ale ... Gdzie jest teraz Prezydent? W PEC czy PWiK? Odpowiedz Link Zgłoś