klemens.klemens 13.09.06, 00:00 Szkoda, że takiej w mieście nie ma. Kiedyś był barek "Złota Rybka" na 11 Listopada/22 Lipca. Może ktoś wpadnie na taki pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.ws Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 00:03 Niestety nie podzielam Twojego smaku więc i pomysl malo atrakcyjny - jak dla mnie :) Aczkolwiek tego w mieście nie ma. Może ktoś coś z tym zrobi :) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 00:06 A co proponujesz dla nielubiących ryb? Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 00:27 Super, też popieram. Kiedyś była naleśnikarnia obok Trojana, ale jakoś szybko się zwinęła. Gdyby tak w Chesterze, Milenium lub w Galerii S? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 00:54 Jak kazdy lokal, ktory nie podpasuje Siedlczanom. Nie ma podzialow. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 01:04 Raczej była to fatalna lokalizacja.Właściciel narzekał, ze ludkowie pytali ciągle o piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 01:12 Czyli gdyby postaral sie o koncesje, lokal roslby w siłę :) Ach te piwko ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 01:15 Chyba nie. Formułą lokalu były naleśniki, naprawdę znakomite i herbata o wyszukanych smakach. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 07:56 Niestety piwo zabija naleśniki :/ rybe zreztą też .... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 09:32 Wytłumacz to zwolennikowm piwa do tych pokarmów. A podejrzewam, ze tacy istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Marzy mi się restauracja rybna 13.09.06, 09:41 jestem za restauracją rybną ale w lepszym wydaniu niż ta sławna pijalnia piwa z rybką na 22 Lipca, czy to byłby dochodowy interes ? ryby są drogie a jeśli doliczymy wszystkie koszty pośrednie to danie rybne będzie bardzo drogie, Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 20.09.06, 15:49 ale smaczne część s. Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:22 Popieram pomysł. Chętnie bym się kiedyś wybrała do takiej, jakby powstała w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:41 Może to ogólne poparcie zachęci jakiegoś przedsiębiorcę? A pamiętacie, że knajpka będąca poprzedniczką Segnor Caffettano (nie pamiętam nazwy) miała ambicję być rybną? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:43 gdzie to wycztałeś ? w menu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:44 Co w menu? Nic o spisie potraw nie pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:47 kłania sie czytanie tekstu (własnego!!!) ze zrozumieniem albo 2KC po imprezie z finałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:51 a to do mnie czy kolegi ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:52 do kolegi chociaż po tym pytaniu ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:47 dlatego pytałem : "miała ambicję być rybną?" Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:52 Przypomniałem sobie. Restauracja nazywała się "Dorotka" i miała w karcie dnia z ryb. Właściciel/właścicielka zamierzali dalej się rozwijać w rybnym kierunku. Później się rozstali i epizod gastronomiczny również się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 14:54 > i miała w karcie dnia > z ryb a jednak! ;) > Później się rozstali i A to ten właściciel co ma teraz Europę ? on to pies na baby nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:01 Może tak, może nie. Miał coś wspólnego z Adrią w Eldorado. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:36 a jednak tak :) w kazdym razie chleba ups ... ryby z tegoi nie będzie :/ Ale jak ktoś ma ochotę mogę polecić taka jedną smażalnię w Krynicy Morskiej, nigdy w zyciu nie jadłem takiej ryby, palce lizać Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:38 Szkoda, że nie wspomniałeś o tym wcześniej. Byłem w Krynicy przed 3 tygodniami. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:53 > Szkoda, że nie wspomniałeś o tym wcześniej. No szkoda szkoda , to moje ulubione miejsce na wyjazdy bo mozna pojezdzic po lesie rowerkami , polecam. A smazalnia znajduje sie na ulicy Portowej obok duzego namiotu w centrum miasta ale nie w tych nowych budynkach, ale w niewyględnej budce. Nie kupi sie tam nalesników czy innej pizzy tylko ryby. ale ryba jest znakomita np. dorsz lub sandadcz rewelacja. A moja TŻ oczywiście tylko flondrę tyz dobra. Narawdę szczerze polecam, mozna sie powolać na gości z Siedlec, uchyliliśmy z właścicielem małe co nieco :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:43 to było do bambiego Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:43 No tam, gdzie Bambi palce lizał. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 15:48 aha to już wiem gdzie jak przypadkiem bedę przejeżdżać to odezwę sie po dokładniejsze namiary do Bambiego oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 16:05 a zresztą popatrzcie sami : src="img109.imageshack.us/img109/1742/aaaa1mi5.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 16:06 oj nie wyszło, no moze teraz : img109.imageshack.us/my.php?image=aaaa1mi5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 16:07 Dla wyjasnienia dodam ze to jest sandacz .. mniam Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 16:40 No fajne, chociaż to bardziej wirtualnie niż krynicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 16:46 No dla Ciebie wirtualnie , dla mnie to wspomnienie. Dodam ze 4-osobowa rodzina najadla sie do pelna , i jeszcze zostało. Tak czy inaczej polecam tą smażalnię , cała reszta to atrapy smażąca ryby z zamrażalki. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 20:51 totalny objazd ale wyżerka miam miam Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Marzy mi się restauracja rybna 21.09.06, 20:51 się znaczy oDjazd to przez wielką ochotę na rybcię Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Marzy mi się restauracja rybna 22.09.06, 00:20 Gdzieś na świecie istnieją nawet sieci restauracyjek rybnych *takie Fish Hut*. U nas chyba jeszcze nie ma. Na Wyspach Brytyjskich mają Fish&Chips, a w Niemczech Nordsee. Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Marzy mi się restauracja rybna 23.09.06, 23:46 Dobra rybka nie jest zła, a rybka wiadomo, lubi pływać. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Marzy mi się restauracja rybna 23.10.06, 17:23 Marzenia mogą się spełnić w okresie ... wyborczym. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Marzy mi się restauracja rybna 23.10.06, 18:05 na pewno będzie dużo lania wody i to ze strony chcących utrzymac stołki, a nam pozostanie to co najlepsze z ryb ....... Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Marzy mi się restauracja rybna 23.10.06, 18:41 Poza wodą to tu nie ma nic wspólnego restauracja, do tego rybna, z wyborami. Restaurację otwiera restaurator, a nie polityk. Z drugiej strony polityk ten lub ów może wpaść na dzwonko śledzia, czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś