wytaczacz_podsuwnicowy 15.10.06, 22:07 w siedlacach jest ich kilka który polecicie?? jako kryterium przyjmuję skłonność do rabatów upustów itp. rzecz jasna dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superkiwi Re: Sklep rowerowy 15.10.06, 22:44 Nie mam nic przciw siedleckim sklepom rowerowym, w końcu tu kupowałem swoj rowerek, ale jeżeli szukasz tanich ofert to może warto popatrzec na allegro. Bywa tam naprawde tanio, np. nowy rower który kosztuje w sklepach 430zł znalazłem za 360+20 (przesyka), a nawet za 300+30! Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Sklep rowerowy 15.10.06, 23:19 co wy z tym allegro, mam tam juz 'nalesnika' I wiem ze za 50 zl I ew. realizacje gwarancji bym sobie darowal allegro.koszty realizacji potencjalnej naprawy przekraczja oszczednosci Odpowiedz Link Zgłoś
superkiwi Re: Sklep rowerowy 16.10.06, 17:12 Nie do konca zrozumialem ten tekst o naleśniku, ale co do allegro to mam nienajgorsze doświadczenia. Wiadomo drobiazgów np. szprych tam nie kupuje,ale przy większych np. rower i przy dobrym sprzedwcy warto. Owszem rower dostałem lekko uszkodzony (hamulce), ale wystarczył meil i nowe hamulce przyszły (na koszt sprzedawcy). Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: Sklep rowerowy 16.10.06, 19:33 Naleśnik czyli gwiazdkę za komentarze. A odnośnie rowerów w kwestii napraw polecam sklep przy kościele garnizonowym, niedrogo i solidnie. Nie mam sugestii jeśli chodzi o kupno. Odpowiedz Link Zgłoś