bppieronek 08.11.06, 09:15 to przecież my ich wybraliśmy natężenie głupoty osiaga niebezpieczny poziom to chyba musi w końcu wybuchnąć wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3724492.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teofano1 Re: IV głupolandia i antykoncepcja 08.11.06, 09:31 Tia nie ma to jak inkwizytor (sobecka) wespół z aktywnym łózkowo (Piłka) wezmą się za życie seksualne innych. Moim zdaniem Sobecką to powinni leczyc. Widziałam kiedys z nią wywiad takiego obłędu "nawracania" w oku to jak żyje nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead IV głupokoncepcja 08.11.06, 11:30 Będzie Seks Policja. Nie które pomysły są tak wystrzałowe, że aż nie wiem gdzie się chować. Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: IV głupokoncepcja 08.11.06, 12:15 guthead napisał: > Będzie Seks Policja. Nie które pomysły są tak wystrzałowe, że aż nie wiem gdzie > > się chować. a jak myślisz ? jakie ugrupowania mają takie genialne pomysły ? ;) może warto się zastanowić ? przed głosowaniem na radnych również :)) w sumie to: "kto z kim przystaje ... " Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: IV głupokoncepcja 08.11.06, 12:20 Przestań. Jakie mam szanse dostać mandat w fc sts czy po czy sld? Dla Ciebie wszystko co wymyśli PiS to wymyślam ja. Co ty masz 17 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: IV głupokoncepcja 08.11.06, 12:25 guciu startując z list jakiegoś ugrupowania wskazujesz, że identyfikujesz się z ich poglądami. i przestań truć i przekonywać ludzi, że jest inaczej, bo wioskowego gupka z siebie robisz Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: IV głupokoncepcja 08.11.06, 12:32 Emilu mam prośbę nie mów do mnie tak, bo jeszcze się nie poznaliśmy osobiście. A filozofię polityczną zostaw politologom i socjologom. Sprawdź skąd pochodzą Twoi przełożeni i z tym się identyfikuj, z miejscowościami z jakich pochodzą z kolorem włosów jaki mają identyfikuj się z czym chcesz. Mnie zostaw w spokoju napisałem kilka razy, że nie identyfikuję się do końca z żadnym z ugrupowań w tym kraju. Myślę z perspektywy świata to nas może różni. Ty chyba jesteś dziennikarzem lokalnym, więc zbieraj problemy panujące w mieście i w prasie nimi świeć. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: IV głupokoncepcja 08.11.06, 12:40 danielu ty naprawdę masz chyba wszystkich dokoła za idiotów. jeszcze raz ci powtórzę, że wybierając pis wybrałeś "spieprzaj dziadu", zakaz prezerwatyw, tabletek antykoncepcyjnych, specjalne szkoły dla niegrzecznej młodzieży, wannę z hydromasażem co zabija i różne tego typu kwiatki. może to kiedyś pojmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: IV głupokoncepcja 08.11.06, 12:41 Emektb nie szkoda Ci energii na polemike z nim. Ja dla równowagi psychicznej mijam jego wpisy szerokim łukiem. Zdrowia i czasu szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: IV głupokoncepcja 08.11.06, 12:55 teofano1 napisała: > Ja dla równowagi psychicznej mijam jego wpisy szerokim łukiem. Zdrowia i > czasu szkoda. to tak jak ja, dziś pierwszy dzień "odwyku" Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: IV głupokoncepcja 08.11.06, 20:46 Chyba się nie zrozumiemy za wąsko patrzysz na możliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: IV głupokoncepcja 08.11.06, 14:49 guthead napisał: > Przestań. Jakie mam szanse dostać mandat w fc sts czy po czy sld? > Dla Ciebie wszystko co wymyśli PiS to wymyślam ja. Co ty masz 17 lat! nie wiem, czy dobrze odczytałem twój zamysł czy to znaczy, że będziesz naszym koniem trojańskim w tej radzie (jeśli sie dostaniesz oczywiście) a może wszystko ci jedno pod jakim sztandarem idziesz ? a może tylko pis chciał cie na swioja liste wpisać ? to się określ - czys ty za braćmi czy przeciw ? niestety miałem juz 17 lat :(( - przynajmniej w tym wcieleniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: IV głupokoncepcja 08.11.06, 15:40 bppieronek napisał: > niestety miałem juz 17 lat :(( - przynajmniej w tym wcieleniu ;) A ja bym z tym polemizowała młodzieńcze :DD Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: IV głupolandia i antykoncepcja 08.11.06, 20:52 teofano1 napisała: > Tia nie ma to jak inkwizytor (sobecka) wespół z aktywnym łózkowo (Piłka) wezmą się za życie seksualne innych. ... W charakterze autorytetu czy konsultanta to sobie wezmą Pinkasa: "Nie jest wcale tak, że antykoncepcja nie jest szkodliwa - mówi Jarosław Pinkas, wiceminister zdrowia" Odpowiedz Link Zgłoś
kumka22 Re: IV głupolandia i antykoncepcja 08.11.06, 11:35 normalnie jaja jakieś:) Niech jeszcze na opakowaniach napiszą, że używanie prezerwatyw grozi rakiem i prowadzi do śmierci:) (tak jak na opakowaniach papierosów) :):) Boże w jakim kraju my żyjemy?? Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: IV głupolandia i antykoncepcja 08.11.06, 12:12 a może by tak: na ulotkach wyborczych był duży napis, wzorem z paczek papierosów "CZYTANIE MOŻE PROWADZIĆ DO NADCIŚNIENIA I ZAWAŁU" kandydaci powinni na plecach posiadać tabliczkę z napisem: "PRZEBYWANIE W OKOLICY AGITACJI MOŻE POWODOWAĆ USZCZERBEK NA ZDROWIU" Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: IV głupolandia i antykoncepcja 08.11.06, 12:31 taki jeden na forum dobitnie wykazuje, że to bardzo by bło by wskazane nawet na szczeblu lokalnym. Skąd oni chetnych do tej partii biora? z oddziałów dla nerwowo chorych? Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: IV głupolandia i antykoncepcja 08.11.06, 12:34 Mówisz o siedlczanin13? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: IV głupolandia i antykoncepcja 08.11.06, 16:13 perzeczytałem TS , na własne oczy zobaczyłem Cię chłopie , wszystko zrozumiałem , Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: IV głupolandia i antykoncepcja 08.11.06, 16:16 To aż tak porażający widok? Musze sama TS przejżec. Bo podejrzewam, że w tym przypadku rzeczywiście trzeba zobaczyc aby zrozumiec ten przypadek :) Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: IV głupolandia i antykoncepcja 08.11.06, 17:50 Przeczytałeś wyszedłeś z domu i mnie zobaczyłeś czy zobaczyłeś w TS? Zbiorowe plakaty kandydatów PiSu już dwa tygodnie wiszą na mieście Ty siedzisz tylko przy komputerze? Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: IV głupolandia i antykoncepcja 08.11.06, 21:57 Ale Twoje są raczej bez zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś