bambii 22.11.06, 15:43 czy to prawda że prezydent Symanwoicz przegrał dzisiaj w sądzie w trybie wyborcvym z KRP ? Najpierw przegrał z SIM teraz z KRP ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teofano1 Re: Zła passa ? 22.11.06, 15:45 Tia, to się nazywa pech. Ale dwór nie pozwoli, by był długo cierpiacy.Może jakiś sondaz zorganizują w którym władca będzie prowadził :) Czemu nic mi nie napisałes. leniwcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Zła passa ? 22.11.06, 15:45 Skąd masz te informacje? O co poszło ? Nie zorintowany jestem :D Ale fajnie błoby jakby przegral. Kolejny dowód na to, ze Siedlce mają dość Symanowicza. Bye, Bye Symanowicz <papa> Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Zła passa ? 22.11.06, 16:41 Ja poprostu nic nie wiem o tej sprawie :D Bambii podziel się tym, co wiesz o tym :P Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Zła passa ? 22.11.06, 16:59 no gdyby wiedział to bym napisał ale nie wiem, wiem tylko że odbyła sie rozprawa ale o co konkretnie chodziło to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Zła passa ? 22.11.06, 17:12 a czy obecny prezydent miał prawnika, a jeśli tak to którego? Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Zła passa ? 22.11.06, 17:42 KRP czyli Komenda Rejonowa Policji czy Katolickie Radio Podlasia? Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.b Re: Zła passa ? 22.11.06, 17:44 n_l napisał: > KRP czyli Komenda Rejonowa Policji > czy Katolickie Radio Podlasia? sie... Podlasie. Cześć, n-l :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.b Re: Zła passa ? 22.11.06, 17:43 Plotki plotki plotki... A kto powiedział, że Prezydent procesował się z KRP??? Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Zła passa ? 22.11.06, 19:59 nie wiedziałem, że jest wątek dot. sprawy. Otóż wygrał prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.b Re: Zła passa ? 22.11.06, 21:05 Wygrał wygrał... pewnie niejednokrotnie, tylko że NIGDY nie procesował się z Radiem Podlasie :) Prezydent zarządał od p. M. Kordeckiego sprostowania - jego zdaniem - nieprawdziwych informacji, które pojawiły się w oświadczeniu p. Kordeckiego, dot. aferki z tzw. NAGRANIAMI RZEWUSKIEGO Oświadczenie to opublikowano w KRP, na www.radiopodlasie.pl i w ŻS. W wyniku niezgrabnego sformułowania pozwu przez prawników okazało się, że uczzestnikiem rozprawy jest także... KRP, które przecież oświadczenia p. Kordeckiemu nie pisało, tylko go opublikowało, podobnie zresztą jak oświadczenie p. Prezydenta w tej samej sprawie. Jak to obiektywne radio. Po rozpoczęciu przewodu pozywający zmienił sformułowanie w pozwie i reprezentant KRP opuścił rozprawę. Ot i cała aferka. A swoją drogą ciekawe, jak rodzi się plotka, nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Zła passa ? 22.11.06, 21:45 " kto powiedział, że Prezydent procesował się z KRP?" Nikt nie powiedział tylko bambii przypadkowo usłyszał i się pytał: >>Najpierw przegrał z SIM teraz z KRP ? Lubi się pytać. Lubi czyste sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.b Re: Zła passa ? 22.11.06, 21:56 krzycho1252 napisał: > " kto powiedział, że Prezydent procesował się z KRP?" > > Nikt nie powiedział tylko bambii przypadkowo usłyszał i się pytał: > > >>Najpierw przegrał z SIM teraz z KRP ? > > Lubi się pytać. Lubi czyste sytuacje. Wiem jakie było pytanie:) Ale zauważ, że neutron6 napisał że Prezydent wygrał - w domyśle: procesował się. Cześć Kuba :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Zła passa ? 22.11.06, 22:02 "Ale zauważ, że neutron6 napisał że Prezydent wygrał -w domyśle: procesował się." I rozpoczął wątek "Prezydent wygrał". Odpowiedz Link Zgłoś