niunianiu 07.12.06, 10:32 polecam gorąco miła obługa i pomocna dłoń nie masz pomysłu na upominek zajrzyj tam! to była reklama ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: studio florystyczne E.Wrzosek 07.12.06, 10:41 ale które bo to przy garnizonie to chyba już córka prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: studio florystyczne E.Wrzosek 07.12.06, 10:43 uuu trafił mi się znawca tematu ;) chodzi mi o to na Starowiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: studio florystyczne E.Wrzosek 07.12.06, 10:48 ciiiii zaraz sie znowu pojawią głosy że się wymądrzam i się jeszcze na kwiatach znam :)))) Tak tą panią można polecić trochę szalona ta kobieta ale zna się na tym co robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: studio florystyczne E.Wrzosek 07.12.06, 10:53 pomogła mi w zdobyciu czegoś, czego w całych Siedlcach nie mogłam dostać a że szalona to zaleta ;) trochę szaleństwa nie zaszkodzi kto jak kto ale Ty na pewno to przyznasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: studio florystyczne E.Wrzosek 09.12.06, 09:26 Tzn., że to jest kwiaciarnia i jeszcze więcej niż można przypuszczać, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: studio florystyczne E.Wrzosek 11.12.06, 00:00 Mówią, że kobieta artystka. Odpowiedz Link Zgłoś