bambii 17.01.07, 18:37 czy zaglądają tutaj ASG'owcy ? wiem ze chłopaki z netadora sie bawią ale czy moze ktos jeszcze ? I tak z ciekaowsci ile razy w tygodniu/miesiacu sie spotykacie ? no i gdzie jezdzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxylog Re: ASG w Siedlcach 17.01.07, 20:01 Ferie się zbliżają, z nart nici... Widzę kolega po lasach chce z "broniom" pohasać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k_j_g Re: ASG w Siedlcach 17.01.07, 22:30 bambii napisał: > czy zaglądają tutaj ASG'owcy ? Czasami zaglądają > I tak z ciekaowsci ile razy w tygodniu/miesiacu sie spotykacie ? no i gdzie > jezdzicie ? A reszta to na naszym forum - link w sigu. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ASG w Siedlcach 22.01.07, 15:14 ooo tu piszą o ASG : www.gdynia.mm.pl/~albi/metropol.jpg k_j_g nowe hobby ? już nie rowery ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ASG w Siedlcach 22.01.07, 18:25 podobno emek brał udział w takiej imprezie i nic nie pisze tylko nie wiem czy jako uczestnik czy jako redaktor ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_hafciarz Re: ASG w Siedlcach 22.01.07, 19:29 Moi znajomi tworzą niewielką grupkę "REDS COATS". Są jeszcze jacyś młodzi chłopcy ponoć ale nie wiem jak sie nazywają Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ASG w Siedlcach 22.01.07, 19:40 > Są jeszcze jacyś młodzi > chłopcy ponoć ale nie wiem jak sie nazywają no nie wiem czy tacy młodzi jeśli Tobie chodziło o grupę tzw. "Netów" www.asg.siedlce.net/ raczej wyglądąją "dostojnie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: ASG w Siedlcach 23.01.07, 00:41 bambii napisał: > podobno emek brał udział w takiej imprezie i nic nie pisze tylko nie wiem czy > jako uczestnik czy jako redaktor ? :) > Pewnie był jako cel! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ASG w Siedlcach 22.01.07, 20:35 redcoats.maniak.pl/ "Nie odnaleziono serwera" jakiś obcy sabotaż ? :))) i znalazłem tez jeszcze takie forum Siedleckie : sds.mil.pl/forum/viewforum.php?f=24 ale mało postów chyba małe zainteresowanie ASG w Siedlcach? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sza Re: ASG w Siedlcach 23.01.07, 09:04 >podobno emek brał udział w takiej imprezie i nic nie pisze tylko nie wiem czy jako uczestnik czy jako redaktor ? :) z tego co wiem to jako uczestnik, pojechał z netadorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: ASG w Siedlcach 23.01.07, 13:13 byłem, byłem:)) i było odlotowo fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: ASG w Siedlcach 23.01.07, 13:13 postradziecki poligon w bornem sulinowie. palce lizać zabawa była. Odpowiedz Link Zgłoś
k_j_g Re: ASG w Siedlcach 23.01.07, 14:15 bambii napisał: > redcoats.maniak.pl/ > "Nie odnaleziono serwera" SOA #1 Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ASG w Siedlcach 28.02.07, 11:50 no tak trzeba wsiąść wysiąść :D się naprawiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ASG w Siedlcach 28.02.07, 11:55 > sds.mil.pl/forum/viewforum.php?f=24 to forum jest jednak warszawskie ale po logowaniu i wysłaniu prośby pojawia sie dopiero Siedleckie forum Netador. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ASG w Siedlcach 28.02.07, 11:52 o tym sporcie/zabawie (?) więcej można tutaj znaleźć : forum.wmasg.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
strefano Re: ASG w Siedlcach 04.12.14, 20:56 Witam. Czy ciągle ktoś się bawi w ASG w Siedlcach/Okolicach?? Mało wiem o asg ale podoba mi się perspektywa spędzania wolnego czasu aktywnie w warunkach pół bojowych :D Odpowiedz Link Zgłoś