bambii 08.02.07, 20:17 momentami jak Jimmy Somerville a czasem pobrzmiewają dźwięki Bee Gees ale bawi mnie ta pisenka strasznie :) , pobujał by się gdzieś człowiek ;) majusiakat.wrzuta.pl/audio/kh6aSgEZ1X/mika_-_relax_take_it_easy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
westwind2 Re: Take it easy ... 08.02.07, 20:20 Miła muzyczka, nie tylko do bujania. Pobujać przy niej też można. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Take it easy ... 08.02.07, 21:31 i to do tego jaki młodziak :) "Na co dzień pilny student prestiżowej London School of Economics. Czas spędzany poza uczelnią wypełnia mu jego hobby: muzyka. Mika próbkę swoich talentów muzycznych prezentuje w najnowszym singlu Relax, Take It Easy. Urodził się w Libanie w połowie lat 80-tych, wychowywał w Paryżu i Londynie, gdzie do dziś mieszka i studiuje. Już jako dziecko zaczał tworzyć swoje pierwsze utwory, ale jak sam podkreśla, nie było to wynikiem jego wielkich ambicji, tylko chęcią opowiedzenia w ten sposób jakiejś ciekawej historii, dowcipu i często życiowych prawd. Ludzie będą mniej wkurzeni, gdy trudną prawdę opiszesz śpiewając, niż mówiąc im ją prosto w twarz - dodaje. Początkowo przygoda z muzyką była jedynie świetną zabawą, znakomitym pomysłem na hobby. To było niewiele ponad rok temu, kiedy Mika zdecydował się na poważnie wziąć się za śpiewanie. Ta decyzja zaowocowała debiutancką płytą Life In Cartoon Motion. " znając życie autor jednego przeboju ale kiedys też był taki kawałek jak ktoś pamięta "I Just Died In Your Arms Tonight" - CUTTING CREW i wiecej sie nie pojawili , i też przy tym szalałem na stole :), takie kawałki tez sa potrzebne ludzkości :) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Take it easy ... 11.02.07, 00:42 Bambii, bądź człowiek i podrzuć jeszcze ze dwa lub trzy takie kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Take it easy ... 11.02.07, 13:53 nie jestem specem od takiej muzyki (wychowałem się muzycznie na czymś zupełnie innym :) ) ale tak sobie pomyślałem ze może zamieścicie Wasze propozycje taneczno-imprezowe na zbliżające się ostatki :). Wydaje mi się że nie powinno zabraknąć na imprezie ostatkowej również tego : Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad www.youtube.com/watch?v=VW0OgGmODKk Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Take it easy ... 18.02.07, 11:35 no i przy czym się bawiliście na ostatkach ? P.S. tak się zastanawiam gdzie by ten wątek trafił po podziale na "subfora" :) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Take it easy ... 19.02.07, 08:27 No jeszcze się na ostatkach nie bawiliśmy, to dopiero jutro. Twoje propozycje muzyczne są bardzo dobre na tę i na inne okazje. Podforum? Chyba - techniki relaksacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Take it easy ... 19.02.07, 08:28 Wybierz właściwy koniec kolejki Gdzie nikt nigdy nie przychodzi Ja wiem że skończyłeś sam w zniszczonym pociągu. Ale ból i tęsknota pozostały takie same. Gdzie konający. Teraz jestem zagubiony i wołam o pomoc Odpręż się, wrzuć na luz Nie ma takiej rzeczy której byśmy nie potrafili zrobić Odpręż się, wrzuć na luz Zwal to wszystko na mnie lub obwiń siebie To tak jakbym był przestraszony To tak jakbym był przerażony To tak jakbym był przestraszony To tak jakbym się bawił ogniem Przestraszony. To tak jakbym był przerażony Czy ty się czegoś boisz? Czy my się bawimy ogniem? Odpręż się To jest odpowiedź na czarne czasy To jasne, że nie rozumiemy, ale ostatnią rzeczą w moim umyśle jest zostawić cię. Wierzę, że jesteśmy w tym razem. Nie krzycz pozostało jeszcze tyle dróg. Odpręż się, wrzuć na luz Nie ma takiej rzeczy której byśmy nie potrafili zrobić Odpręż się, wrzuć na luz Zwal to wszystko na mnie lub obwiń siebie Odpręż się, wrzuć na luz Nie ma takiej rzeczy której byśmy nie potrafili zrobić Odpręż się, wrzuć na luz Zwal to wszystko na mnie lub obwiń siebie Odpręż się, wrzuć na luz Nie ma takiej rzeczy której byśmy nie potrafili zrobić Odpręż się, wrzuć na luz Zwal to wszystko na mnie lub obwiń siebie Odpręż się, wrzuć na luz Nie ma takiej rzeczy której byśmy nie potrafili zrobić Odpręż się, wrzuć na luz Zwal to wszystko na mnie lub obwiń siebie To tak jakbym był przestraszony To tak jakbym był przerażony To tak jakbym był przestraszony To tak jakbym się bawił ogniem Przestraszony. To tak jakbym był przerażony Czy ty się czegoś boisz? Czy my się bawimy ogniem? Odpowiedz Link Zgłoś