no_login Re: O :-) w TVN24 21.02.07, 10:46 mówlili ale trafiłem dopiero jak KRPS mówiło głosem dyr strat Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: O :-) w TVN24 21.02.07, 10:48 a w jakim kontekście mówili dobrze czy źle ? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: O :-) w TVN24 21.02.07, 10:54 dyr strat? o radiu dobrze mówił Jeśli dobrze zrozumiałem to KRPS wyszło z inicjatywą informowania na antenie o terminach wywiadówek Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: O :-) w TVN24 21.02.07, 12:26 Dobrze mówili. Widziałem to w wiadomościach tak o ca. 0:15. Dotyczyło gminy lub miasta Międzyrzec Podlaski. Dyrektor szkoły postanowił zamieszczać również w radiu tzn. w KRP informację o terminach wywiadówek szkolnych. Uzasadnieniem dla tej decyzji jest często ukrywanie takiej wiadomosci przed rodzicami. Powiedział też, że to radio jest bardzo popularne na Podlasiu i na pewno informacja dotrze do rodziców. Potem była przebitka z jakąś mamą na wiejskiej drodze, której ten pomysł bardzo się podobał. Następnie pan Grzegorz Skwarek wyraził zadowolenie z tej inicjatywy i gotowość współpracy ze szkołą i rodzicami. TVN24 podała tę informację z wyczuwalną sympatią dla pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: O :-) w TVN24 21.02.07, 13:47 Gratulacje, KRP wybija się na antenę ogólnopolską. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki KRP w TVN24 21.02.07, 19:15 Może z tego wyniknie jakaś kooperacja? Wymiana korespondencji (-tów), wspólne audycje. Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś