Gość: kolec IP: *.*.*.* 26.06.03, 22:34 Tak blisko, a tak tam pięknie jest. Można dojechać z Siedlec nawet na rowerze - to pomysł np. dla Krasnala, gdyby jeszcze czasami się tu zjawiał. www.tomekw.px.pl/skansen/default.htm#Sucha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: synoptyk Re: Znacie Suchą? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 00:46 Ile czasu jedzie się tam rowerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Znacie Suchą? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 10:51 Ja znam suchego ;) A tak na powaznie to wybrałabym sie tam, Kolec - napisz coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreen Re: Znacie Suchą? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 14:41 Ja byłem tam wczoraj i jechałem 1,5-2h z Siedlec. Zależy od kondycji ale warto się pomęczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Znacie Suchą? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 14:55 Ups - 2 h? Cóz, do Golic jedzie sie zaledwie 30/40 min. z moja kondycja pewnie bym do Suchej dojechała w jakies 2,5 h... Ok, ale trzeba pomyslec nad wyjazdem. Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Znacie Suchą? 26.07.03, 13:35 Jasne, że warto. Najlepiej wybrać się tam na całodzienną wycieczkę z kimś jeszcze i z przystankami. Odpowiedz Link Zgłoś