Dodaj do ulubionych

porady weselne i wszystko co z tym związane

• raks5 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 13.12.09, 21:14
      wraca
      • kamifoto Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 22.01.14, 11:13
        Wszystkie umowy podpisane do końca stycznia 2014 r. mają rabat aż 10% :)

www.facebook.com/events/1428605430707959/
    • magicstudio Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 16.12.09, 00:42
      Jak by ktoś był zainteresowany filmem z tej niecodziennej uroczystości... ;)
      501671157

Na codzień - operator TVP :)
      Pozdrawiam
      • grzegusiowa22 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 22.01.10, 22:29
        Do sprzedania mam piękną suknię ślubną w bardzo jasnym kolorze ecru ze
        ślicznymi, delikatnymi ozdobami. Na zdjęciach wychodzi praktycznie jak biała.
        Bardzo zmysłowa i romantyczna, a zarazem elegancka, doskonale podkreślająca
        figurę. Suknia jest lekka i pięknie układa się w tańcu. Gorset: na fiszbinach,
        perfekcyjnie profiluje sylwetkę, sznurowanie z tyłu, daje możliwość regulacji
        i dodaje pikanterii. Suknia ma dekolt w kształcie serduszka co świetnie
        wysmukla szyję i twarz a także maskuje ,, motylki" pod pachami.

Zakupiona (szyta na zamówienie) we wrześniu, w salonie sukien ślubnych Celise
        w Mińsku Mazowieckim - wzór Patrycja

W skład sprzedawanego zestawu wchodzi (obok ceny zapłacone w salonie):

- suknia ślubna 2000zł

- bolerko 300 zł

- welon 50 zł

Suknia w stanie idealnym, wyczyszczona w profesjonalny sposób, stan dokładnie
        jak nowa.

Rozmiar między 42 - 44.
        Wzrost 175-180 (możliwość skrócenia).

Do sukni dodaję gratis welon i bolerko(rozmiar 44).

Uważam, że cena sukni jest atrakcyjna, chcę ją sprzedać, gdyż nie mam co z nią
        zrobić, a może komuś umilić ten jeden z najpiękniejszych dni w życiu.

link do allegro: www.allegro.pl/show_item.php?item=887476936
        Kontakt:
        tel.691 278 379
        e-mail katarzynawasowska@tlen.pl
    • yashee JANUSZ 30.12.09, 10:08
      witam,
      szukam opinii dot. tej sali weselnej.
      Bede wdzięczna za każde słowo (dobre i mniej dobre ;-)
      dziękuję
      monika
    • dandandan Fotograf 30.12.09, 23:07
      Zapraszam na moją stronę, w lutym nowa odsłona

daniel.strzalinski.pl

pozdrawiam
      Daniel
      • hemitheconyx Re: Fotograf 20.07.12, 12:36
        Ja także się polecę z moją nową stroną
        www.kamilagrabowska.pl

oraz blogiem:
        www.kamilagrabowska.pl/blog
    • czarnobiala-fotografia Podejmę współpracę jako wokalistka 12.01.10, 19:52
      Poszukuje zespołu z Siedlec lub okolic z którym mogłabym podjąc współpracę jako wokalistka
      tel 514-456-144
      • kaktus-bar barman na wesele i przyjęcia 24.10.11, 13:38
        Szukasz sposobu na uatrakcyjnienie imprezy i miłe zaskoczenie gości?
        Dobrze trafiłeś! KAKTUS to profesjonalna obsługa barmańska i nie tylko.

Coraz częściej z takiego założenia wychodzą młodzi ludzie organizujący przyjęcia weselne. Chociaż biała wódka
        jest obowiązkowym alkoholem na imprezach tego typu, coraz więcej osób woli jednak sięgać po kolorowe koktajle i drinki. Kultura picia alkoholu zmienia się diametralnie.

Zaspokojenie potrzeb gości i danie im okazji do dobrej zabawy - poprzez uczestnictwo w show barmańskim z prawdziwego zdarzenia - sprawi, że impreza stanie się niezapomniana nie tylko dla jej organizatorów.

Nie zastanawiaj się dłużej - zafunduj swoim gościom i sobie dodatkową atrakcję w postaci pysznych trunków, przygotowanych przez profesjonalnych barmanów! Skontaktuj się z nami!

img263.imageshack.us/img263/6651/kaktust.jpg
        obsługujemy imprezy w całej Polsce.
      • kaktus-bar Re: Podejmę współpracę jako wokalistka 24.10.11, 15:43
        Szukasz sposobu na uatrakcyjnienie imprezy i miłe zaskoczenie gości?
        Dobrze trafiłeś! KAKTUS to profesjonalna obsługa barmańska i nie tylko.

Coraz częściej z takiego założenia wychodzą młodzi ludzie organizujący przyjęcia weselne. Chociaż biała wódka
        jest obowiązkowym alkoholem na imprezach tego typu, coraz więcej osób woli jednak sięgać po kolorowe koktajle i drinki. Kultura picia alkoholu zmienia się diametralnie.

Zaspokojenie potrzeb gości i danie im okazji do dobrej zabawy - poprzez uczestnictwo w show barmańskim z prawdziwego zdarzenia - sprawi, że impreza stanie się niezapomniana nie tylko dla jej organizatorów.

Nie zastanawiaj się dłużej - zafunduj swoim gościom i sobie dodatkową atrakcję w postaci pysznych trunków, przygotowanych przez profesjonalnych barmanów! Skontaktuj się z nami!

img263.imageshack.us/img263/6651/kaktust.jpg
    • jagusiat Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 18.01.10, 21:23
      witajcie mam pytanko czy wiecie coś na temam zespołu efekt z
      siedlec?? jak grają??
      • mimiko Fryzjer + Makijaż 20.01.10, 12:44
        Witam wszystkich,
        Dziewczyny mam do Was prośbę - polećcie mi proszę dobrego fryzjera w Sdl oraz
        makijażystkę. Wiem, że trochę takich tematów się tu przewinęło, ale są to
        stosunkowo stare posty, a jak chciałabym mieć świeże informacje:):)
        Nie znam dobrych fryzjerów ani kosmetyczek w tym mieście, ponieważ tam nie
        mieszkam, a potrzebuję dobrych fachowców, ponieważ mój ślub odbędzie się właśnie
        w okolicach Siedlec:)
        Dziękuję,
        mimiko
        • sylwianablack Re: Fryzjer + Makijaż 21.01.10, 12:46
          POLECAM ATOL
          ORAZ Beata Radomyska CENTRUM KREOWANIA WIZERUNKU I AUTOPREZENTACJI Z TYM ŻE ONA
          MA WYSOKIE CENY mimiko napisała:

> Witam wszystkich,
          > Dziewczyny mam do Was prośbę - polećcie mi proszę dobrego fryzjera w Sdl oraz
          > makijażystkę. Wiem, że trochę takich tematów się tu przewinęło, ale są to
          > stosunkowo stare posty, a jak chciałabym mieć świeże informacje:):)
          > Nie znam dobrych fryzjerów ani kosmetyczek w tym mieście, ponieważ tam nie
          > mieszkam, a potrzebuję dobrych fachowców, ponieważ mój ślub odbędzie się właśni
          > e
          > w okolicach Siedlec:)
          > Dziękuję,
          > mimiko
          • sylwianablack GDZIE PLENER? 21.01.10, 12:48
            GDZIE PROPONUJECIE W SIEDLCACH I OKOLICY /BLISKIEJ/ PLENEROWE ZDJĘCIA ?
            • dedust.pl Re: GDZIE PLENER? 26.01.10, 10:54
              ale szukasz fotografa czy inspiracji ? jeśli fotografa to zajrzyj na myslub.pl a
              o inspiracje to nie chętnie podaje się tajne lokalizacje na plener
            • werka-1234 Re: GDZIE PLENER? 22.07.10, 15:43
              oponuje reymontówkę, Chlewiska
          • doditeam Re: Fryzjer + Makijaż 10.03.10, 16:29
            Witam, ja mam trochę inne pytanie, chciałabym się dowiedzieć jak maluje p.Beata
            Radomyska, zapisałam się do niej na ślubny makijaż, ponieważ mi ją polecili, ale
            mam pytania: Czy dostosowuje się do wymagań klientek, czy sama narzuca pomysł?
            Maluje delikatnie,czy jeśli klientka chce to zdecydowanie mocniej? A i czy
            podkład jest trwały?
        • beatahetman Re: Fryzjer + Makijaż 10.02.12, 18:22
          Czy może mi ktoś polecić dobrego fryzjera i makijażystkę w Siedlcach?
          Słyszałam dobre opinie o fryzjerce Monice z Cece z Czerwonego Krzyża, ale podobno już tam nie pracuje i otworzyła swój salon..tylko nie wiem gdzie. Może ktoś coś wie i mógłby pomóc?
      • sylwianablack Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 21.01.10, 12:34
        mimika
        jezeli chodzi o makijaż i fryzjera to polecam ATOL na górze

oraz Beatę Radomyską ale ona ma zabójcze ceny :)
        • mimiko Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 21.01.10, 15:26
          Dziękuję, może jeszcze jakieś propozycje?:)
          • abcde_7 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 28.01.10, 09:11
            a ja chciałabym wszystkim, którzy mają problem z wesel polecić agencję ślubną z
            Siedlce. Ja nie mam czasu zająć się weselem więc oni za mnie robią wszystko ale
            wiem że jak ktoś ma problem z zespołem czy fotografem czy nawet fryzjerem to też
            załatwiają. Polecam i podaję ich numer 608 383 517
            P.S. Mają super atrakcje :)
            • dedust.pl Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 29.01.10, 08:24
              chodzi o firmę Darmet ??? kontakt:
              darmet.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=55
              z tego co piszą na stronie to zajmują się [cytat] Od tego też roku nasza firma
              zajmuje się produkcją szynowego (linowego) zgarniacza obornika.

Najlepszego
              • abcde_7 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 29.01.10, 22:24
                Nie no człowieku ja tu o weselu a Ty mi ze zgarniaczem wyjeżdżasz,
                bez przesady, hihihi
                Pomyliłeś chyba fora. A że numer ten sam to widocznie prowadzą dwie firmy a to
                przecież rzecz normalna, grunt żeby dobrze wykonali swoją robotę :)

• weselefigara Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 01.02.10, 22:11
                  Specom od zgarniania obornika nie zaufał bym jeśli chodziło by o mój ślub... (-: za to spokojnie mogę polecić swoje usługi w dziedzinie fotografi, gdzie mogę zagwarantować profesjonalizm i rzetelność.
                  pozdrawiam
                  • abcde_7 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 02.02.10, 09:41
                    Ludzie chyba rozumy postradaliście :)
                    Wystarczy trochę logiki, Zapewniam Was, że to nie jest firma darmet, trzeba być
                    lekko szurniętym żeby tak pomyśleć, ja taka nie jestem i po obejrzeniu
                    prezentacji powierzam swój ślub tym Paniom, które na pewno nie montują
                    zgarniaczy, hihihi
            • hela15 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 24.03.10, 20:36
              A ja polecam wszystkim kwiaciarnię BONSAI przy ulicy księdza Niedziałka 10.
              Kwiaciarnia mała, działa od niedawna ale naprawdę właścicielka nie minęła się tu
              z powołaniem. Kobieta doradzi jak trzeba, ceny ma dobre, taniej niż w innych,
              naprawdę fajne robi bukiety.
              • wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 06.04.10, 13:52
                tylko bukiety?? czy dekoracje z żywych kwiatów również? dopytuje
                ponieważ poszukuje takich miejsc do współpracy.
          • forum_weselne porządek przede wszystkim 14.04.10, 19:34
            Ciężko tutaj cokolwiek znaleźć na tym forum. Dlatego też proponuję
            przeniesienie się z wątkiem na forum.weselasiedlce.com
        • wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 06.04.10, 13:45
          co to znaczy zabójcze? bo określenie trochę na wyrost :)

dobrze wykonana usługa warta jest dobrych pieniędzy. "po kosztach"
          można się tylko przejechać.
        • weselefigara Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 07.01.11, 12:57
          Panią Beatę śmiało można polecić, może się nie znam na makijażu ale jako fotograf miałem okazję podglądać jej kunszt, efekty są niesamowite
    • amanda3 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 25.02.10, 14:33
      fontanny czekolady szukam firmy z Siedlec
      • kusiapot Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 07.04.10, 12:31
        www.czekoladowafontanna.com.pl
    • dandandan Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 11.03.10, 09:29
      Fotografia ślubna, zapraszam na nowo uruchomionego bloga

strzalinski.blogspot.com

Mam jeszcze kilka wolnych terminów w 2010 roku
      • malva10 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 13.03.10, 23:19
        Witam poszukuję dobrego i niedrogiego zespołu na wesele w 2011 roku w siedlcach?
        Jest tego tyle, że nie wiem kogo warto wybrać? A że bywalczynią wesel nie jestem
        to nie widziałam, nie słuchałam :( Będę wdzięczna za wszelkie opinie i porady :)
        • karolcia_d Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 23.03.10, 09:32
          u mnie grał zespół Azyl- świetny i niedrogi, polecam
    • evelinaer Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 08.04.10, 13:31
      Może ktoś z Was był lub słyszał opinie na temat jedzenia w Wersalu i Orchidei w Siedlcach? Czytałąm na forum że w Orchidei porcje są małe a do tego wiem, ze spośród 5 ciepłych dań 2 to zupy, więc boje się ze może nie być tego za wiele... Mam nadizje, ze odezwie się jakaś dobra dusza, bo widze ze niektóre niepochlebne opinie pisze o sobie konkurencja... POlska rzeczywistosvc ;)
      • wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 08.04.10, 16:38
        ja mogę tylko o Wersalu: byłam na balu w styczniu i było przepyszne
        jedzenie. naprawdę stanęli na wysokości zadania. o orchidei nie wiem
        więc się nie wypowiadam :)
    • forum_weselne porządek przede wszystkim 14.04.10, 19:36
      Straszny tu bałagan, nie wiem jak możecie się w tym wszystkim połapać.
      Zachęcam do przeniesienia się z wątkiem o weselach na
      forum.weselasiedlce.com
      tam będzie wreszcie porządek.
    • studioflash Re:Fotografia 01.06.10, 00:41
      Zapraszam na: www.studioflash.lukow.pl i www.magdagorska.blogspot.com
      • agnieshkas Zespół na wesele 26.06.10, 11:14
        mam pytanie odnośnie zespołów, mam "na oku":

- The Best Band
        - Azyl
        - West

który z nich byście polecali. Zależy mi przede wszystkim na opinii nt.
        prowadzenia wesela, bo z tego co posłuchałam na ich stronkach to śpiewają podobnie

a może możecie polecić jakiś inny z dobrym wodzirejem i przyzwoitym wokalem

dzięki i pozdrawiam

• karolcia_d Re: Zespół na wesele 28.06.10, 18:44
          z własnego doświadczenia mogę polecić zespół azyl, u mnie prowadził wesele na
          najwyższym poziomie, wszyscy goście byli zachwyceni.
    • muffinek1900 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 06.07.10, 11:48
      Witajcie,
      Jesli znacie osoby, ktore zajmuja sie oprawa muzyczna slubu koscielnego, to bardzo poprosze o informacje i namiary. Dodam, ze slub jest 14 Sierpnia tego roku (2010)- Siedlce i okolice. Idealne zestawienie to duet skrzypcowy, ktory poradzi sobie bez wynajmowanego dodatkowego organisty (niestety nasz rodzimy nie bedzie umial akompaniowac przy dzielach muzyki powaznej).
      Dziekuje!
      • muffinek1900 Muzyk na slub poszukiwany! 06.07.10, 11:49
        muffinek1900 napisała:

> Witajcie,
        > Jesli znacie osoby, ktore zajmuja sie oprawa muzyczna slubu koscielnego, to bar
        > dzo poprosze o informacje i namiary. Dodam, ze slub jest 14 Sierpnia tego roku
        > (2010)- Siedlce i okolice. Idealne zestawienie to duet skrzypcowy, ktory poradz
        > i sobie bez wynajmowanego dodatkowego organisty (niestety nasz rodzimy nie bedz
        > ie umial akompaniowac przy dzielach muzyki powaznej).
        > Dziekuje!
        • agnieshkas który kamerzysta? 06.07.10, 19:33
          witam, czy ktos korzystal w usług firm Marvid (p. Lachowicz) lub
          Video Zet (p. Głębicki)? który jest lepszy ?
          prosze o opinie
          dziekuje
          • mamaangeli Re: który kamerzysta? 12.07.10, 00:43
            żaden z nich nie polecam.
            • agnieshkas Re: który kamerzysta? 12.07.10, 18:29
              a dlaczego nie polecasz?
            • yashee Re: który kamerzysta? 15.07.10, 08:27
              Hej,
              będę wdzięczna za komentarz - zastanawiam się nad jednym z tych
              kamerzystów i jeśli cos jest z nimi nie tak, cheteni się dowiem.
              dzieki za komentarz.
              monika
        • pixii0 Re: Muzyk na slub poszukiwany! 13.09.15, 22:54
          Hej!
          Mogę polecić Orkiestrę Symfoniczną Marcina Wernera. Byłam pod wrażeniem, kiedy usłyszałam pierwsze dźwieki Marszu Weselnego w wykonaniu 30 muzyków. Niesamowite przeżycie. Byłam bardzo zadowolona, że zdecydowaliśmy się na współpracę z Panem Marcinem. Niesamowicie profesjonalne podejście do klienta. Na stronie orkiestry znajdziesz kontakt oraz filmik z występu: www.orkiestranaslub.pl.
          Pozdrawiam! :)
    • dziewczyna92 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 15.07.10, 14:25
      Witam!
      Chciałabym cos napisać ale nie wiem czy w dobrym miejscu to umieszczam;/
      Ostatnio byłam na weselu w sali weselej Novotka. Było ok, wszystko super. Az tu
      kilka dni poniej dostaje zaproszenie na NK od jednego z kelnerów tej sali;/
      Kurcze jakiim prawem on mnie zaprasza skoro mnie nie znał? skad ma moje dane?
      okazało sie ze w profilu były zdjecia sali i roznych rzeczy zwiazanych z sala
      weselna! Halo!!!! Ktos mu placi za taka reklame? Rozmawiajac pozniej z kilkoma
      osobami okazało sie ze ten kelner rowniez ich zapraszał na portal!!!! Uwazam to
      za jakies dziwactwo i kryptoreklame sali. W tym momencie z kim bym sie nie
      spotakała to bede mowiła ze w tej sali kelnerzy robia sobie dosałownie jaja z
      ludzi, w dodatku stoja w trakcie wesela i bezczelnie sie patrza jak ludzie sie
      bawia i pija!!! Chodzi mi tutaj w szczegolnosci o tego kelnera bo reszta jak
      najbardziej ok. Co o tym myslicie?
      • wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 21.07.10, 19:45
        skoro osoba prywatna jaką jest kelner posługuje się zdjęciami sali to
        nie widzę innego rozwiązania jak zgłosić to do właścicieli sali, że nie
        życzysz sobie takich zaproszeń - druga sprawa jest taka, że jako firma
        powinni założyć jakiś oficjalny profil czy to na nk (chociaż reklamy na
        nk nie popieram) lub na facebooku - jesli już chcą się tak "jednać z
        ludźmi". zapraszam na forum.weselasiedlce.com/ tam możesz dodać
        swoją opinię na temat ali novotka jak również i innych sal.
        • dziewczyna92 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 30.07.10, 22:08
          osobiscie napisałam swoje odczucia po weselu, myslałam ze inni tez tam byli i
          spotakli sie z podobna sytuacja;( wydaje mi sie ze szef sali pownien zareagowac
          na fakt posługiwania sie zdjeciami sali!!! Poza tym wiem ze obsługa jest oki,
          ale co do tego kelnera mam zastrzezenia:(
          • mimiko poszukuję sali na czerwiec 2011!!! 17.08.10, 14:50
            Witam,
            Poszukuję pilnie dobrej sali w Siedlcach lub okolicach (np. Międzyrzec Podlaski)
            na 200 osób. Termin 18 czerwca 2011.
            Jeśli ktoś ma np. termin do odstąpienia proszę o info na: monap85@wp.pl
            Dzięki!
      • pietaszek5 Sala Omega na sprzedaż ! 25.09.10, 20:34
        Uwaga - wszyscy co podpisali umowę na przyjęcie weselne w sali Omega w Siedlcach , muszą uważać,bo lokal jest na sprzedaż i prawdopodobnie będzie nowy właściciel , a co za tym idzie - zmienią się pewnie warunki finansowe i jakość usług - oby na lepsze.
        Tutaj link do ogłoszenia :
        otodom.pl/sprzedam-budynek-z-biznesem-sala-weselna-hotel-id7235392.html
        • boski80 Re: Sala Omega na sprzedaż ! 27.09.10, 11:20
          O rany, a co ci kolego w jakości usług omegi nie pasowało? Miałem tam kilka imprez firmowych i nie mogę nic im zarzucić. A jeśli chodzi o ceny to przy 135zł za osobę są bardzo konkurencyjni.
          • pietaszek5 Re: Sala Omega na sprzedaż ! 27.09.10, 12:45
            ....oby na lepsze... - mam na myśli, że jak będzie nowy właściciel, to może być gorzej (nie oceniałem jakości imprez w tym lokalu, tylko poinformowałem, że jest na sprzedaż )
            • gabrys-60 Re: Sala Omega na sprzedaż ! 29.09.10, 07:21
              pietaszek5 napisał:

> ....oby na lepsze... - mam na myśli, że jak będzie nowy właściciel, to może być
              > gorzej (nie oceniałem jakości imprez w tym lokalu, tylko poinformowałem, że je
              > st na sprzedaż )
              może kelnerzy szukają pracy - zapraszam
    • dandandan Fotografia ślubna 05.10.10, 00:05
      strzalinski.com

Zapraszam
      • suworow173w41 Re: Fotografia ślubna 05.10.10, 19:04
        Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga: Fotografia Ślubna Siedlce
    • lila_29 Re: świeżo po ślubie 03.11.10, 07:59
      Jestem świeżo po ślubie i chętnie podzielę się moimi refleksjami.Polecam zespół West-jest super:)Potrafią świetnie rozbawić gości,z klasą i humorem.Polecam salę w Strzale-ranczo, mają świetne jedzenie.Nie polecam salonu z sukniami ślubnymi Margarett na Konarskiego!!!!Jest po prostu nie do pomyślenia, żeby w tych czasach była tak kiepska obsługa w salonie..Pani nie zna się na sukniach, krawiectwie i w ogóle wygląda jakby była z innej epoki. Miałam suknię szytą na miarę-zostałam przez sprzedawczynię źle zmierzona-w efekcie czego suknia przyjechała o rozmiar za duża..I w ogóle był problem z przeróbkami, bo ponoć się "nie da" zdaniem sprzedawczyni wielu rzeczy zrobić, a potem się okazało,że się da..Po prostu masakra..Jeszcze wspomnę o kolczykach które były za długie dla mnie i nie chciałam ich kupić,a pani sprzedawczyni wpierała mi,że można je skrócić-skrócono je przez zawiązanie słupełka na żyłce kolczyka-co zobaczyłam w dniu slubu dopiero..Musiałam rozwiązać słupełek, bo kolczyki źle się układały..
      • wedding_planner1 Re: świeżo po ślubie 04.11.10, 15:37
        co się stało z Siedleckim Forum Weselnym? prace konserwatorskie trwają już 2gi tydzień ;]
        • inezzz83 fryzjerka i makijażystka - proszę o radę 07.11.10, 17:23
          Dziewczyny, możecie polecić dobrą fryzjerkę i makijażystkę. Potrzebuje kogoś sprawdzonego, bo mam cienkie włosy, które bardzo szybko "padają" :) i chciałabym żeby ktoś sobie z nimi poradził. A odnośnie makijażu to zależy mi przede wszystkim na tym , żeby makijażystka używala dobrych matujących kosmetykow, żeby twarz mi sie nie świeciła. Dzięki za odpowiedzi
          • wedding_planner1 Re: fryzjerka i makijażystka - proszę o radę 07.11.10, 18:39
            Fryzjer - polecam salon urody victoria Ce Ce na ul. Czerwonego Krzyża - dopasują Ci fryzurę lub upięcie do Twoich włosów.

makijaż - www.beataradomyska.com/ - z tego co wiem to przyjeżdża też do tego salonu i maluje na miejscu.
            • inezzz83 Re: fryzjerka i makijażystka - proszę o radę 07.11.10, 21:01
              dziękuję za odp.,
              słyszłam o tym miejscu i chetnie dowiedzialabym sie czegos o nim od dziewczyn które korzystały z usług ce ce i Pani Beaty przed swoim ślubem, czy byłyście zadowolone?

parę osób polecało mi salon w Atolu na ul. Świrskiego, czy ktoś korzystał tam z usług Ani i Agnieszki?

• wedding_planner1 Re: fryzjerka i makijażystka - proszę o radę 07.11.10, 22:04
                ja w ce ce czeszę się przed wszystkimi imprezami i polecam ich z własnego doświadczenia. w atolu nie byłam ale też słyszałam pozytywne opinie.
                • makijaz-stylizacja Re: fryzjerka i makijażystka - proszę o radę 11.03.11, 21:01
                  Zapraszam na makijaż ślubny oraz makijaże okolicznościowe. Dojeżdżam też do domu. Na co dzień pracuję przy sesjach zdjęciowych, a także jako trener firmy kosmetyków profesjonalnych Glazel, dla której prowadzę szkolenia z wizażu i kolorystyki. Make up wykonany przeze mnie wytrzyma pot, łzy wzruszenia i Twoje szaleństwo zabawy do białego rana. Przekonaj się sama! Napisz lub zadzwoń, spotkajmy się na pierwszej konsultacji z pielęgnacji skóry. Wolne jeszcze terminy na 2011 i 2012. www.annawlodarczyk.pl
    • magicfotoslub Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 20.11.10, 15:47
      Wczoraj tj. 19.11 o godzinie 19.00 w sali Orchidea odbył się VI Siedlecki Wieczór Mody.
      Podczas pokazu można było obejrzeć ubrania oraz bieliznę takich firm jak: Mohito, Reserved, Ochnik, Triumph i Vidio.

FOTKI Z POKAZU MOZNA ZOBACZYC TUTAJ

www.magicfotoslub.pl
      UWAGA !!! GALERIA PRZY WOLNYM INTERNECIE MOŻE SIĘ DŁUGO ŁADOWAĆ PROSIMY O CIERPLIWOŚĆ.

USŁUGI FOTO VIDEO TEL.602-505-360

-REPORTAŻE
      -PLENERY
      -ZDJĘCIA STUDYJNE (indywidualnie dla 1 pary tego samego dnia, BEZ CZEKANIA)
      -ZDJECIA POCZTÓWKOWE, PORTRETY DLA RODZICÓW
      - VIDEO FILMOWANIE HD, SD
      -WESELA, STUDNIÓWKI, CHRZCINY, KOMUNIE
      -AUTO DO ŚLUBU HUMMER LUB AUDI A8 LONG
    • weselefigara Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 13.12.10, 09:54
      Fotografia ślubna
      Ostatnie wolne terminy na 2011r
    • kasia100026 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 18.01.11, 11:46
      Witam ja już mam wesele za sobą więc teraz mogę doradzać. Kamerzystę mogę polecić z Siedlec Karol Pieńkowski-miły człowiek, profesjonalnie zmontował płytę i szybko. Fotograf Jacek Wardzyński można jego prace zobaczyć na www.efoto.waw.pl . Pan Jacek nie jest z okolic Siedlec tylko zza Warszawy ale dojedzie na czas (dojazd 50 zł). Zdjęcia super robi, profesjonalista. My zapłaciliśmy ok 1300zł ale mamy 100zdjęć na papierze 1000 na płycie i dodatkowo pamiątkę na płycie. Pan Jacek jest z wami przez całe wesele i robi zdjęcia, w plenerze (u nas plener trwał cały dzień)-na prawdę warto. Jeśli chodzi o zespół to średnio trafiliśmy- teraz bym wzieła the baste-super grają. Natomiast jeśli chodzi o dekoracje- nie bierzcie tej Moniki z łukowa-Jest okropna ma brudne materiały, nie robi tego co ty chcesz- trudna w negocjacjach. Jak mi cos sie przypomni to dam znac
      pozdrawiam
    • marcelina45 Nowotka 25.01.11, 21:37
      Chciałabym prosić o opinie o sali Nowotka. Zastanawiam się nad zorganizowaniem tam wesela.
      • kajeczka123 Re: Nowotka 03.03.11, 17:47
        na dzień dzisiejszy to nie wiem jak tam jest z organizacją ale ja miałam tam wesele w 2003r i byłam bardzo zadowolona, była klima, wiem że lokal był potem wyremontowany, my mieliśmy 2 pokoje do naszej dyspozycji gratis, kupowaliśmy tylko tort i wódkę,
        polecam zespół VADERS
    • wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 29.01.11, 13:31
      Petycja - TAK dla ślubów w plenerze!

Zachęcam do składania podpisów!
      PETYCJA
      • alinka_mama Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 30.01.11, 15:52
        ...byłam na takim ślubie w Zajeździe Europa - gdzie cała ceremonia odbywała się w parku tegoż Zajazdu - byłam pod ogromnym wrażeniem - przepiękny ślub - JESTAM ZA!
        • wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 30.01.11, 22:04
          to prosimy o dopisanie się do petycji :)
          • podlasie24.pl Nowy Regionalny Serwis Ślubny 03.02.11, 14:17
            Zapraszamy do odwiedzenia nowego regionalnego serwisu ślubnego na portalu podlasie24.

Znajdziecie tam przydatne informację dotyczące małżeństwa i ślubu oraz porady związane z organizacją przyjęcia weselnego.
            Zapraszamy również firmy z branży ślubnej do tworzenia regionalnej bazy firm

www.podlasie24.pl/serwis-slubny.html
            • ilonka880 DJ pomóżcie 22.02.11, 14:32
              Hej:) mam takie pytanie. Czy ktoś był może w tym roku na weselu gdzie grał dj Hubert Goś? Ja osobiście byłam na kilku weselach gdzie on grał i podobało mi się tylko że było to 3 lata temu. Był też niedrogi. Chciałam go na swoje wesele ale troszkę się boję bo nie wiem jak gra teraz. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
              • hubertgos Re: DJ pomóżcie 02.04.11, 09:02
                Hej:) nie wiem czy nie za późno. po prostu napisz do niego dj.wodzirej@wp.pl
            • makijaz-stylizacja Re: Nowy Regionalny Serwis Ślubny 11.03.11, 21:02
              Zapraszam na makijaż ślubny oraz makijaże okolicznościowe. Dojeżdżam do domu. Na co dzień pracuję przy sesjach zdjęciowych, a także jako trener firmy kosmetyków profesjonalnych Glazel, dla której prowadzę szkolenia z wizażu i kolorystyki. Make up wykonany przeze mnie wytrzyma pot, łzy wzruszenia i Twoje szaleństwo zabawy do białego rana. Przekonaj się sama! Napisz lub zadzwoń, spotkajmy się na pierwszej konsultacji z pielęgnacji skóry. Wolne jeszcze terminy na 2011 i 2012. www.annawlodarczyk.pl
      • makijaz-stylizacja Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 28.02.11, 18:59
        podpisane :)
    • wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 13.03.11, 13:00
      nowy standard w USC.
      TYCHY

Dodam, że Pani kierownik USC w Siedlcach nie zgadza się na "ślub w plenerze" - oczywiście wynika to z "dobrej woli" - czekamy na regulacje w ustawach!
      Pamiętajcie o podpisaniu petycji!! TAK dla ślubów w plenerze!
      PETYCJA
    • feniks1.3 DomweselnyFeniks 23.03.11, 12:49
      www.domweselnyfeniks.cba.pl
      Organizacja przyjęć lub wynajem sali+wyposażenie+dekoracja.POLECAM!!!!!!!!!!
    • feniks1.3 DomWeselnyFeniks 23.03.11, 12:59
      Dom Weselny"Feniks" zaprasza!!
      Organizujemy przyjęcia weselne bądz też wynajmujemy salę wraz z pełnym wyposażeniem oraz pełną dekoracją!!!POLECAM
    • seba_010510 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 29.03.11, 15:42
      Witam wszystkich forumowiczów.
      Jeśli ktoś jest zainteresowany mam do sprzedania termin ślubu 25.06.2011 w sali w Zajeździe Europa w Borkach Wyrkach. Jest również do sprzedania z tym terminem usługa oprawy muzycznej zespołu Modem. Więcej informacji udziele pod nr. 602233161.
      pozdro
      • weselefigara Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 30.03.11, 16:45
        Fotografia ślubna - Piotr Witczuk
        Kalendarz 2012 już otwarty, zapraszam
      • angie_angie Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 24.04.11, 20:43
        seba_010510 napisał:

> Witam wszystkich forumowiczów.
        > Jeśli ktoś jest zainteresowany mam do sprzedania termin ślubu 25.06.2011 w sali
        > w Zajeździe Europa w Borkach Wyrkach. Jest również do sprzedania z tym termine
        > m usługa oprawy muzycznej zespołu Modem. Więcej informacji udziele pod nr. 6022
        > 33161.

To terminy weselne też się już sprzedaję???:))) a przepraszam ile kosztuje taka usługa?:D
        > pozdro
    • majkinga fotograf z Siedlec 03.04.11, 15:16
      Pracownia fotograficzna Kingi Maj:
      kingamaj.com
      majkinga.blogspot.com
      Kontakt:
      e-mail: kingamaj.foto@gmail.com
      501047815
      • suworow173w41 fotografia ślubna Siedlce 03.04.11, 22:44
        Fotografia ślubna w reporterskim stylu - zapraszam na www.krzysztofskorupka.pl
        • kamil.kolak Re: fotografia ślubna Siedlce 22.08.12, 12:18
          Oferta promocyjna fotografii okolicznościowej na 2012. Serdecznie zapraszam do skorzystania z oferty fotografii ślubnej i okolicznościowej. Więcej informacji pod tel. 508 546 482 oraz www.fotokolak.pl Ceny już od 700 PLN (ślub, wesele, plener).

• mini_l22 Re: fotografia ślubna Siedlce 03.11.14, 11:58
          Przestrzegam przed tym fotografem: Daniel Chrościel z Siedlec (www.myslub.pl)- NIE POLECAM!
          Wzięłam go ze względu na cenę i wystawiał się w Pałacu Kultury w Warszawie, to myślałam, że prezentuje poziom. Podpisaliśmy umowę z jego "agencją" i przysłał nam studenta logistyki zamiast fotografa! Zdjęcia masakryczne, prześwietlone! Wydałam fortunę i straciłam dużo czasu, żeby je jakoś uratować. A ten gnój nawet się nie poczuwał, po prostu kontakt został zerwany. Teraz żałuję, że nie wniosłam sprawy do sądu, ale przedawnienia jeszcze nie ma i mocno się nad tym zastanawiam.
          Pieniędzy, nerwów i czasu nikt mi nie zwróci, ale niech chociaż ten oszust ma mniej klientów i przestanie nabierać ludzi! Więc proszę, informujcie wszystkich, co to za typ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka