kamifoto Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 22.01.14, 11:13 Wszystkie umowy podpisane do końca stycznia 2014 r. mają rabat aż 10% :) www.facebook.com/events/1428605430707959/ Odpowiedz Link Zgłoś
magicstudio Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 16.12.09, 00:42 Jak by ktoś był zainteresowany filmem z tej niecodziennej uroczystości... ;) 501671157 Na codzień - operator TVP :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grzegusiowa22 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 22.01.10, 22:29 Do sprzedania mam piękną suknię ślubną w bardzo jasnym kolorze ecru ze ślicznymi, delikatnymi ozdobami. Na zdjęciach wychodzi praktycznie jak biała. Bardzo zmysłowa i romantyczna, a zarazem elegancka, doskonale podkreślająca figurę. Suknia jest lekka i pięknie układa się w tańcu. Gorset: na fiszbinach, perfekcyjnie profiluje sylwetkę, sznurowanie z tyłu, daje możliwość regulacji i dodaje pikanterii. Suknia ma dekolt w kształcie serduszka co świetnie wysmukla szyję i twarz a także maskuje ,, motylki" pod pachami. Zakupiona (szyta na zamówienie) we wrześniu, w salonie sukien ślubnych Celise w Mińsku Mazowieckim - wzór Patrycja W skład sprzedawanego zestawu wchodzi (obok ceny zapłacone w salonie): - suknia ślubna 2000zł - bolerko 300 zł - welon 50 zł Suknia w stanie idealnym, wyczyszczona w profesjonalny sposób, stan dokładnie jak nowa. Rozmiar między 42 - 44. Wzrost 175-180 (możliwość skrócenia). Do sukni dodaję gratis welon i bolerko(rozmiar 44). Uważam, że cena sukni jest atrakcyjna, chcę ją sprzedać, gdyż nie mam co z nią zrobić, a może komuś umilić ten jeden z najpiękniejszych dni w życiu. link do allegro: www.allegro.pl/show_item.php?item=887476936 Kontakt: tel.691 278 379 e-mail katarzynawasowska@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yashee JANUSZ 30.12.09, 10:08 witam, szukam opinii dot. tej sali weselnej. Bede wdzięczna za każde słowo (dobre i mniej dobre ;-) dziękuję monika Odpowiedz Link Zgłoś
dandandan Fotograf 30.12.09, 23:07 Zapraszam na moją stronę, w lutym nowa odsłona daniel.strzalinski.pl pozdrawiam Daniel Odpowiedz Link Zgłoś
hemitheconyx Re: Fotograf 20.07.12, 12:36 Ja także się polecę z moją nową stroną www.kamilagrabowska.pl oraz blogiem: www.kamilagrabowska.pl/blog Odpowiedz Link Zgłoś
czarnobiala-fotografia Podejmę współpracę jako wokalistka 12.01.10, 19:52 Poszukuje zespołu z Siedlec lub okolic z którym mogłabym podjąc współpracę jako wokalistka tel 514-456-144 Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus-bar barman na wesele i przyjęcia 24.10.11, 13:38 Szukasz sposobu na uatrakcyjnienie imprezy i miłe zaskoczenie gości? Dobrze trafiłeś! KAKTUS to profesjonalna obsługa barmańska i nie tylko. Coraz częściej z takiego założenia wychodzą młodzi ludzie organizujący przyjęcia weselne. Chociaż biała wódka jest obowiązkowym alkoholem na imprezach tego typu, coraz więcej osób woli jednak sięgać po kolorowe koktajle i drinki. Kultura picia alkoholu zmienia się diametralnie. Zaspokojenie potrzeb gości i danie im okazji do dobrej zabawy - poprzez uczestnictwo w show barmańskim z prawdziwego zdarzenia - sprawi, że impreza stanie się niezapomniana nie tylko dla jej organizatorów. Nie zastanawiaj się dłużej - zafunduj swoim gościom i sobie dodatkową atrakcję w postaci pysznych trunków, przygotowanych przez profesjonalnych barmanów! Skontaktuj się z nami! img263.imageshack.us/img263/6651/kaktust.jpg obsługujemy imprezy w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus-bar Re: Podejmę współpracę jako wokalistka 24.10.11, 15:43 Szukasz sposobu na uatrakcyjnienie imprezy i miłe zaskoczenie gości? Dobrze trafiłeś! KAKTUS to profesjonalna obsługa barmańska i nie tylko. Coraz częściej z takiego założenia wychodzą młodzi ludzie organizujący przyjęcia weselne. Chociaż biała wódka jest obowiązkowym alkoholem na imprezach tego typu, coraz więcej osób woli jednak sięgać po kolorowe koktajle i drinki. Kultura picia alkoholu zmienia się diametralnie. Zaspokojenie potrzeb gości i danie im okazji do dobrej zabawy - poprzez uczestnictwo w show barmańskim z prawdziwego zdarzenia - sprawi, że impreza stanie się niezapomniana nie tylko dla jej organizatorów. Nie zastanawiaj się dłużej - zafunduj swoim gościom i sobie dodatkową atrakcję w postaci pysznych trunków, przygotowanych przez profesjonalnych barmanów! Skontaktuj się z nami! img263.imageshack.us/img263/6651/kaktust.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jagusiat Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 18.01.10, 21:23 witajcie mam pytanko czy wiecie coś na temam zespołu efekt z siedlec?? jak grają?? Odpowiedz Link Zgłoś
mimiko Fryzjer + Makijaż 20.01.10, 12:44 Witam wszystkich, Dziewczyny mam do Was prośbę - polećcie mi proszę dobrego fryzjera w Sdl oraz makijażystkę. Wiem, że trochę takich tematów się tu przewinęło, ale są to stosunkowo stare posty, a jak chciałabym mieć świeże informacje:):) Nie znam dobrych fryzjerów ani kosmetyczek w tym mieście, ponieważ tam nie mieszkam, a potrzebuję dobrych fachowców, ponieważ mój ślub odbędzie się właśnie w okolicach Siedlec:) Dziękuję, mimiko Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianablack Re: Fryzjer + Makijaż 21.01.10, 12:46 POLECAM ATOL ORAZ Beata Radomyska CENTRUM KREOWANIA WIZERUNKU I AUTOPREZENTACJI Z TYM ŻE ONA MA WYSOKIE CENY mimiko napisała: > Witam wszystkich, > Dziewczyny mam do Was prośbę - polećcie mi proszę dobrego fryzjera w Sdl oraz > makijażystkę. Wiem, że trochę takich tematów się tu przewinęło, ale są to > stosunkowo stare posty, a jak chciałabym mieć świeże informacje:):) > Nie znam dobrych fryzjerów ani kosmetyczek w tym mieście, ponieważ tam nie > mieszkam, a potrzebuję dobrych fachowców, ponieważ mój ślub odbędzie się właśni > e > w okolicach Siedlec:) > Dziękuję, > mimiko Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianablack GDZIE PLENER? 21.01.10, 12:48 GDZIE PROPONUJECIE W SIEDLCACH I OKOLICY /BLISKIEJ/ PLENEROWE ZDJĘCIA ? Odpowiedz Link Zgłoś
dedust.pl Re: GDZIE PLENER? 26.01.10, 10:54 ale szukasz fotografa czy inspiracji ? jeśli fotografa to zajrzyj na myslub.pl a o inspiracje to nie chętnie podaje się tajne lokalizacje na plener Odpowiedz Link Zgłoś
doditeam Re: Fryzjer + Makijaż 10.03.10, 16:29 Witam, ja mam trochę inne pytanie, chciałabym się dowiedzieć jak maluje p.Beata Radomyska, zapisałam się do niej na ślubny makijaż, ponieważ mi ją polecili, ale mam pytania: Czy dostosowuje się do wymagań klientek, czy sama narzuca pomysł? Maluje delikatnie,czy jeśli klientka chce to zdecydowanie mocniej? A i czy podkład jest trwały? Odpowiedz Link Zgłoś
beatahetman Re: Fryzjer + Makijaż 10.02.12, 18:22 Czy może mi ktoś polecić dobrego fryzjera i makijażystkę w Siedlcach? Słyszałam dobre opinie o fryzjerce Monice z Cece z Czerwonego Krzyża, ale podobno już tam nie pracuje i otworzyła swój salon..tylko nie wiem gdzie. Może ktoś coś wie i mógłby pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianablack Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 21.01.10, 12:34 mimika jezeli chodzi o makijaż i fryzjera to polecam ATOL na górze oraz Beatę Radomyską ale ona ma zabójcze ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
mimiko Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 21.01.10, 15:26 Dziękuję, może jeszcze jakieś propozycje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
abcde_7 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 28.01.10, 09:11 a ja chciałabym wszystkim, którzy mają problem z wesel polecić agencję ślubną z Siedlce. Ja nie mam czasu zająć się weselem więc oni za mnie robią wszystko ale wiem że jak ktoś ma problem z zespołem czy fotografem czy nawet fryzjerem to też załatwiają. Polecam i podaję ich numer 608 383 517 P.S. Mają super atrakcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
dedust.pl Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 29.01.10, 08:24 chodzi o firmę Darmet ??? kontakt: darmet.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=55 z tego co piszą na stronie to zajmują się [cytat] Od tego też roku nasza firma zajmuje się produkcją szynowego (linowego) zgarniacza obornika. Najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
abcde_7 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 29.01.10, 22:24 Nie no człowieku ja tu o weselu a Ty mi ze zgarniaczem wyjeżdżasz, bez przesady, hihihi Pomyliłeś chyba fora. A że numer ten sam to widocznie prowadzą dwie firmy a to przecież rzecz normalna, grunt żeby dobrze wykonali swoją robotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
weselefigara Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 01.02.10, 22:11 Specom od zgarniania obornika nie zaufał bym jeśli chodziło by o mój ślub... (-: za to spokojnie mogę polecić swoje usługi w dziedzinie fotografi, gdzie mogę zagwarantować profesjonalizm i rzetelność. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abcde_7 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 02.02.10, 09:41 Ludzie chyba rozumy postradaliście :) Wystarczy trochę logiki, Zapewniam Was, że to nie jest firma darmet, trzeba być lekko szurniętym żeby tak pomyśleć, ja taka nie jestem i po obejrzeniu prezentacji powierzam swój ślub tym Paniom, które na pewno nie montują zgarniaczy, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
hela15 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 24.03.10, 20:36 A ja polecam wszystkim kwiaciarnię BONSAI przy ulicy księdza Niedziałka 10. Kwiaciarnia mała, działa od niedawna ale naprawdę właścicielka nie minęła się tu z powołaniem. Kobieta doradzi jak trzeba, ceny ma dobre, taniej niż w innych, naprawdę fajne robi bukiety. Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 06.04.10, 13:52 tylko bukiety?? czy dekoracje z żywych kwiatów również? dopytuje ponieważ poszukuje takich miejsc do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
forum_weselne porządek przede wszystkim 14.04.10, 19:34 Ciężko tutaj cokolwiek znaleźć na tym forum. Dlatego też proponuję przeniesienie się z wątkiem na forum.weselasiedlce.com Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 06.04.10, 13:45 co to znaczy zabójcze? bo określenie trochę na wyrost :) dobrze wykonana usługa warta jest dobrych pieniędzy. "po kosztach" można się tylko przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś
weselefigara Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 07.01.11, 12:57 Panią Beatę śmiało można polecić, może się nie znam na makijażu ale jako fotograf miałem okazję podglądać jej kunszt, efekty są niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
amanda3 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 25.02.10, 14:33 fontanny czekolady szukam firmy z Siedlec Odpowiedz Link Zgłoś
kusiapot Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 07.04.10, 12:31 www.czekoladowafontanna.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dandandan Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 11.03.10, 09:29 Fotografia ślubna, zapraszam na nowo uruchomionego bloga strzalinski.blogspot.com Mam jeszcze kilka wolnych terminów w 2010 roku Odpowiedz Link Zgłoś
malva10 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 13.03.10, 23:19 Witam poszukuję dobrego i niedrogiego zespołu na wesele w 2011 roku w siedlcach? Jest tego tyle, że nie wiem kogo warto wybrać? A że bywalczynią wesel nie jestem to nie widziałam, nie słuchałam :( Będę wdzięczna za wszelkie opinie i porady :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_d Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 23.03.10, 09:32 u mnie grał zespół Azyl- świetny i niedrogi, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
evelinaer Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 08.04.10, 13:31 Może ktoś z Was był lub słyszał opinie na temat jedzenia w Wersalu i Orchidei w Siedlcach? Czytałąm na forum że w Orchidei porcje są małe a do tego wiem, ze spośród 5 ciepłych dań 2 to zupy, więc boje się ze może nie być tego za wiele... Mam nadizje, ze odezwie się jakaś dobra dusza, bo widze ze niektóre niepochlebne opinie pisze o sobie konkurencja... POlska rzeczywistosvc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 08.04.10, 16:38 ja mogę tylko o Wersalu: byłam na balu w styczniu i było przepyszne jedzenie. naprawdę stanęli na wysokości zadania. o orchidei nie wiem więc się nie wypowiadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
forum_weselne porządek przede wszystkim 14.04.10, 19:36 Straszny tu bałagan, nie wiem jak możecie się w tym wszystkim połapać. Zachęcam do przeniesienia się z wątkiem o weselach na forum.weselasiedlce.com tam będzie wreszcie porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
studioflash Re:Fotografia 01.06.10, 00:41 Zapraszam na: www.studioflash.lukow.pl i www.magdagorska.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
agnieshkas Zespół na wesele 26.06.10, 11:14 mam pytanie odnośnie zespołów, mam "na oku": - The Best Band - Azyl - West który z nich byście polecali. Zależy mi przede wszystkim na opinii nt. prowadzenia wesela, bo z tego co posłuchałam na ich stronkach to śpiewają podobnie a może możecie polecić jakiś inny z dobrym wodzirejem i przyzwoitym wokalem dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_d Re: Zespół na wesele 28.06.10, 18:44 z własnego doświadczenia mogę polecić zespół azyl, u mnie prowadził wesele na najwyższym poziomie, wszyscy goście byli zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
muffinek1900 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 06.07.10, 11:48 Witajcie, Jesli znacie osoby, ktore zajmuja sie oprawa muzyczna slubu koscielnego, to bardzo poprosze o informacje i namiary. Dodam, ze slub jest 14 Sierpnia tego roku (2010)- Siedlce i okolice. Idealne zestawienie to duet skrzypcowy, ktory poradzi sobie bez wynajmowanego dodatkowego organisty (niestety nasz rodzimy nie bedzie umial akompaniowac przy dzielach muzyki powaznej). Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
muffinek1900 Muzyk na slub poszukiwany! 06.07.10, 11:49 muffinek1900 napisała: > Witajcie, > Jesli znacie osoby, ktore zajmuja sie oprawa muzyczna slubu koscielnego, to bar > dzo poprosze o informacje i namiary. Dodam, ze slub jest 14 Sierpnia tego roku > (2010)- Siedlce i okolice. Idealne zestawienie to duet skrzypcowy, ktory poradz > i sobie bez wynajmowanego dodatkowego organisty (niestety nasz rodzimy nie bedz > ie umial akompaniowac przy dzielach muzyki powaznej). > Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieshkas który kamerzysta? 06.07.10, 19:33 witam, czy ktos korzystal w usług firm Marvid (p. Lachowicz) lub Video Zet (p. Głębicki)? który jest lepszy ? prosze o opinie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
yashee Re: który kamerzysta? 15.07.10, 08:27 Hej, będę wdzięczna za komentarz - zastanawiam się nad jednym z tych kamerzystów i jeśli cos jest z nimi nie tak, cheteni się dowiem. dzieki za komentarz. monika Odpowiedz Link Zgłoś
pixii0 Re: Muzyk na slub poszukiwany! 13.09.15, 22:54 Hej! Mogę polecić Orkiestrę Symfoniczną Marcina Wernera. Byłam pod wrażeniem, kiedy usłyszałam pierwsze dźwieki Marszu Weselnego w wykonaniu 30 muzyków. Niesamowite przeżycie. Byłam bardzo zadowolona, że zdecydowaliśmy się na współpracę z Panem Marcinem. Niesamowicie profesjonalne podejście do klienta. Na stronie orkiestry znajdziesz kontakt oraz filmik z występu: www.orkiestranaslub.pl. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna92 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 15.07.10, 14:25 Witam! Chciałabym cos napisać ale nie wiem czy w dobrym miejscu to umieszczam;/ Ostatnio byłam na weselu w sali weselej Novotka. Było ok, wszystko super. Az tu kilka dni poniej dostaje zaproszenie na NK od jednego z kelnerów tej sali;/ Kurcze jakiim prawem on mnie zaprasza skoro mnie nie znał? skad ma moje dane? okazało sie ze w profilu były zdjecia sali i roznych rzeczy zwiazanych z sala weselna! Halo!!!! Ktos mu placi za taka reklame? Rozmawiajac pozniej z kilkoma osobami okazało sie ze ten kelner rowniez ich zapraszał na portal!!!! Uwazam to za jakies dziwactwo i kryptoreklame sali. W tym momencie z kim bym sie nie spotakała to bede mowiła ze w tej sali kelnerzy robia sobie dosałownie jaja z ludzi, w dodatku stoja w trakcie wesela i bezczelnie sie patrza jak ludzie sie bawia i pija!!! Chodzi mi tutaj w szczegolnosci o tego kelnera bo reszta jak najbardziej ok. Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 21.07.10, 19:45 skoro osoba prywatna jaką jest kelner posługuje się zdjęciami sali to nie widzę innego rozwiązania jak zgłosić to do właścicieli sali, że nie życzysz sobie takich zaproszeń - druga sprawa jest taka, że jako firma powinni założyć jakiś oficjalny profil czy to na nk (chociaż reklamy na nk nie popieram) lub na facebooku - jesli już chcą się tak "jednać z ludźmi". zapraszam na forum.weselasiedlce.com/ tam możesz dodać swoją opinię na temat ali novotka jak również i innych sal. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna92 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 30.07.10, 22:08 osobiscie napisałam swoje odczucia po weselu, myslałam ze inni tez tam byli i spotakli sie z podobna sytuacja;( wydaje mi sie ze szef sali pownien zareagowac na fakt posługiwania sie zdjeciami sali!!! Poza tym wiem ze obsługa jest oki, ale co do tego kelnera mam zastrzezenia:( Odpowiedz Link Zgłoś
mimiko poszukuję sali na czerwiec 2011!!! 17.08.10, 14:50 Witam, Poszukuję pilnie dobrej sali w Siedlcach lub okolicach (np. Międzyrzec Podlaski) na 200 osób. Termin 18 czerwca 2011. Jeśli ktoś ma np. termin do odstąpienia proszę o info na: monap85@wp.pl Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
pietaszek5 Sala Omega na sprzedaż ! 25.09.10, 20:34 Uwaga - wszyscy co podpisali umowę na przyjęcie weselne w sali Omega w Siedlcach , muszą uważać,bo lokal jest na sprzedaż i prawdopodobnie będzie nowy właściciel , a co za tym idzie - zmienią się pewnie warunki finansowe i jakość usług - oby na lepsze. Tutaj link do ogłoszenia : otodom.pl/sprzedam-budynek-z-biznesem-sala-weselna-hotel-id7235392.html Odpowiedz Link Zgłoś
boski80 Re: Sala Omega na sprzedaż ! 27.09.10, 11:20 O rany, a co ci kolego w jakości usług omegi nie pasowało? Miałem tam kilka imprez firmowych i nie mogę nic im zarzucić. A jeśli chodzi o ceny to przy 135zł za osobę są bardzo konkurencyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
pietaszek5 Re: Sala Omega na sprzedaż ! 27.09.10, 12:45 ....oby na lepsze... - mam na myśli, że jak będzie nowy właściciel, to może być gorzej (nie oceniałem jakości imprez w tym lokalu, tylko poinformowałem, że jest na sprzedaż ) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrys-60 Re: Sala Omega na sprzedaż ! 29.09.10, 07:21 pietaszek5 napisał: > ....oby na lepsze... - mam na myśli, że jak będzie nowy właściciel, to może być > gorzej (nie oceniałem jakości imprez w tym lokalu, tylko poinformowałem, że je > st na sprzedaż ) może kelnerzy szukają pracy - zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
suworow173w41 Re: Fotografia ślubna 05.10.10, 19:04 Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga: Fotografia Ślubna Siedlce Odpowiedz Link Zgłoś
lila_29 Re: świeżo po ślubie 03.11.10, 07:59 Jestem świeżo po ślubie i chętnie podzielę się moimi refleksjami.Polecam zespół West-jest super:)Potrafią świetnie rozbawić gości,z klasą i humorem.Polecam salę w Strzale-ranczo, mają świetne jedzenie.Nie polecam salonu z sukniami ślubnymi Margarett na Konarskiego!!!!Jest po prostu nie do pomyślenia, żeby w tych czasach była tak kiepska obsługa w salonie..Pani nie zna się na sukniach, krawiectwie i w ogóle wygląda jakby była z innej epoki. Miałam suknię szytą na miarę-zostałam przez sprzedawczynię źle zmierzona-w efekcie czego suknia przyjechała o rozmiar za duża..I w ogóle był problem z przeróbkami, bo ponoć się "nie da" zdaniem sprzedawczyni wielu rzeczy zrobić, a potem się okazało,że się da..Po prostu masakra..Jeszcze wspomnę o kolczykach które były za długie dla mnie i nie chciałam ich kupić,a pani sprzedawczyni wpierała mi,że można je skrócić-skrócono je przez zawiązanie słupełka na żyłce kolczyka-co zobaczyłam w dniu slubu dopiero..Musiałam rozwiązać słupełek, bo kolczyki źle się układały.. Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: świeżo po ślubie 04.11.10, 15:37 co się stało z Siedleckim Forum Weselnym? prace konserwatorskie trwają już 2gi tydzień ;] Odpowiedz Link Zgłoś
inezzz83 fryzjerka i makijażystka - proszę o radę 07.11.10, 17:23 Dziewczyny, możecie polecić dobrą fryzjerkę i makijażystkę. Potrzebuje kogoś sprawdzonego, bo mam cienkie włosy, które bardzo szybko "padają" :) i chciałabym żeby ktoś sobie z nimi poradził. A odnośnie makijażu to zależy mi przede wszystkim na tym , żeby makijażystka używala dobrych matujących kosmetykow, żeby twarz mi sie nie świeciła. Dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: fryzjerka i makijażystka - proszę o radę 07.11.10, 18:39 Fryzjer - polecam salon urody victoria Ce Ce na ul. Czerwonego Krzyża - dopasują Ci fryzurę lub upięcie do Twoich włosów. makijaż - www.beataradomyska.com/ - z tego co wiem to przyjeżdża też do tego salonu i maluje na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
inezzz83 Re: fryzjerka i makijażystka - proszę o radę 07.11.10, 21:01 dziękuję za odp., słyszłam o tym miejscu i chetnie dowiedzialabym sie czegos o nim od dziewczyn które korzystały z usług ce ce i Pani Beaty przed swoim ślubem, czy byłyście zadowolone? parę osób polecało mi salon w Atolu na ul. Świrskiego, czy ktoś korzystał tam z usług Ani i Agnieszki? Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: fryzjerka i makijażystka - proszę o radę 07.11.10, 22:04 ja w ce ce czeszę się przed wszystkimi imprezami i polecam ich z własnego doświadczenia. w atolu nie byłam ale też słyszałam pozytywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
makijaz-stylizacja Re: fryzjerka i makijażystka - proszę o radę 11.03.11, 21:01 Zapraszam na makijaż ślubny oraz makijaże okolicznościowe. Dojeżdżam też do domu. Na co dzień pracuję przy sesjach zdjęciowych, a także jako trener firmy kosmetyków profesjonalnych Glazel, dla której prowadzę szkolenia z wizażu i kolorystyki. Make up wykonany przeze mnie wytrzyma pot, łzy wzruszenia i Twoje szaleństwo zabawy do białego rana. Przekonaj się sama! Napisz lub zadzwoń, spotkajmy się na pierwszej konsultacji z pielęgnacji skóry. Wolne jeszcze terminy na 2011 i 2012. www.annawlodarczyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magicfotoslub Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 20.11.10, 15:47 Wczoraj tj. 19.11 o godzinie 19.00 w sali Orchidea odbył się VI Siedlecki Wieczór Mody. Podczas pokazu można było obejrzeć ubrania oraz bieliznę takich firm jak: Mohito, Reserved, Ochnik, Triumph i Vidio. FOTKI Z POKAZU MOZNA ZOBACZYC TUTAJ www.magicfotoslub.pl UWAGA !!! GALERIA PRZY WOLNYM INTERNECIE MOŻE SIĘ DŁUGO ŁADOWAĆ PROSIMY O CIERPLIWOŚĆ. USŁUGI FOTO VIDEO TEL.602-505-360 -REPORTAŻE -PLENERY -ZDJĘCIA STUDYJNE (indywidualnie dla 1 pary tego samego dnia, BEZ CZEKANIA) -ZDJECIA POCZTÓWKOWE, PORTRETY DLA RODZICÓW - VIDEO FILMOWANIE HD, SD -WESELA, STUDNIÓWKI, CHRZCINY, KOMUNIE -AUTO DO ŚLUBU HUMMER LUB AUDI A8 LONG Odpowiedz Link Zgłoś
weselefigara Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 13.12.10, 09:54 Fotografia ślubna Ostatnie wolne terminy na 2011r Odpowiedz Link Zgłoś
kasia100026 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 18.01.11, 11:46 Witam ja już mam wesele za sobą więc teraz mogę doradzać. Kamerzystę mogę polecić z Siedlec Karol Pieńkowski-miły człowiek, profesjonalnie zmontował płytę i szybko. Fotograf Jacek Wardzyński można jego prace zobaczyć na www.efoto.waw.pl . Pan Jacek nie jest z okolic Siedlec tylko zza Warszawy ale dojedzie na czas (dojazd 50 zł). Zdjęcia super robi, profesjonalista. My zapłaciliśmy ok 1300zł ale mamy 100zdjęć na papierze 1000 na płycie i dodatkowo pamiątkę na płycie. Pan Jacek jest z wami przez całe wesele i robi zdjęcia, w plenerze (u nas plener trwał cały dzień)-na prawdę warto. Jeśli chodzi o zespół to średnio trafiliśmy- teraz bym wzieła the baste-super grają. Natomiast jeśli chodzi o dekoracje- nie bierzcie tej Moniki z łukowa-Jest okropna ma brudne materiały, nie robi tego co ty chcesz- trudna w negocjacjach. Jak mi cos sie przypomni to dam znac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina45 Nowotka 25.01.11, 21:37 Chciałabym prosić o opinie o sali Nowotka. Zastanawiam się nad zorganizowaniem tam wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
kajeczka123 Re: Nowotka 03.03.11, 17:47 na dzień dzisiejszy to nie wiem jak tam jest z organizacją ale ja miałam tam wesele w 2003r i byłam bardzo zadowolona, była klima, wiem że lokal był potem wyremontowany, my mieliśmy 2 pokoje do naszej dyspozycji gratis, kupowaliśmy tylko tort i wódkę, polecam zespół VADERS Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 29.01.11, 13:31 Petycja - TAK dla ślubów w plenerze! Zachęcam do składania podpisów! PETYCJA Odpowiedz Link Zgłoś
alinka_mama Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 30.01.11, 15:52 ...byłam na takim ślubie w Zajeździe Europa - gdzie cała ceremonia odbywała się w parku tegoż Zajazdu - byłam pod ogromnym wrażeniem - przepiękny ślub - JESTAM ZA! Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 30.01.11, 22:04 to prosimy o dopisanie się do petycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
podlasie24.pl Nowy Regionalny Serwis Ślubny 03.02.11, 14:17 Zapraszamy do odwiedzenia nowego regionalnego serwisu ślubnego na portalu podlasie24. Znajdziecie tam przydatne informację dotyczące małżeństwa i ślubu oraz porady związane z organizacją przyjęcia weselnego. Zapraszamy również firmy z branży ślubnej do tworzenia regionalnej bazy firm www.podlasie24.pl/serwis-slubny.html Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka880 DJ pomóżcie 22.02.11, 14:32 Hej:) mam takie pytanie. Czy ktoś był może w tym roku na weselu gdzie grał dj Hubert Goś? Ja osobiście byłam na kilku weselach gdzie on grał i podobało mi się tylko że było to 3 lata temu. Był też niedrogi. Chciałam go na swoje wesele ale troszkę się boję bo nie wiem jak gra teraz. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
hubertgos Re: DJ pomóżcie 02.04.11, 09:02 Hej:) nie wiem czy nie za późno. po prostu napisz do niego dj.wodzirej@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
makijaz-stylizacja Re: Nowy Regionalny Serwis Ślubny 11.03.11, 21:02 Zapraszam na makijaż ślubny oraz makijaże okolicznościowe. Dojeżdżam do domu. Na co dzień pracuję przy sesjach zdjęciowych, a także jako trener firmy kosmetyków profesjonalnych Glazel, dla której prowadzę szkolenia z wizażu i kolorystyki. Make up wykonany przeze mnie wytrzyma pot, łzy wzruszenia i Twoje szaleństwo zabawy do białego rana. Przekonaj się sama! Napisz lub zadzwoń, spotkajmy się na pierwszej konsultacji z pielęgnacji skóry. Wolne jeszcze terminy na 2011 i 2012. www.annawlodarczyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
makijaz-stylizacja Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 28.02.11, 18:59 podpisane :) Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 13.03.11, 13:00 nowy standard w USC. TYCHY Dodam, że Pani kierownik USC w Siedlcach nie zgadza się na "ślub w plenerze" - oczywiście wynika to z "dobrej woli" - czekamy na regulacje w ustawach! Pamiętajcie o podpisaniu petycji!! TAK dla ślubów w plenerze! PETYCJA Odpowiedz Link Zgłoś
feniks1.3 DomweselnyFeniks 23.03.11, 12:49 www.domweselnyfeniks.cba.pl Organizacja przyjęć lub wynajem sali+wyposażenie+dekoracja.POLECAM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feniks1.3 DomWeselnyFeniks 23.03.11, 12:59 Dom Weselny"Feniks" zaprasza!! Organizujemy przyjęcia weselne bądz też wynajmujemy salę wraz z pełnym wyposażeniem oraz pełną dekoracją!!!POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
seba_010510 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 29.03.11, 15:42 Witam wszystkich forumowiczów. Jeśli ktoś jest zainteresowany mam do sprzedania termin ślubu 25.06.2011 w sali w Zajeździe Europa w Borkach Wyrkach. Jest również do sprzedania z tym terminem usługa oprawy muzycznej zespołu Modem. Więcej informacji udziele pod nr. 602233161. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
weselefigara Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 30.03.11, 16:45 Fotografia ślubna - Piotr Witczuk Kalendarz 2012 już otwarty, zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
angie_angie Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 24.04.11, 20:43 seba_010510 napisał: > Witam wszystkich forumowiczów. > Jeśli ktoś jest zainteresowany mam do sprzedania termin ślubu 25.06.2011 w sali > w Zajeździe Europa w Borkach Wyrkach. Jest również do sprzedania z tym termine > m usługa oprawy muzycznej zespołu Modem. Więcej informacji udziele pod nr. 6022 > 33161. To terminy weselne też się już sprzedaję???:))) a przepraszam ile kosztuje taka usługa?:D > pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
majkinga fotograf z Siedlec 03.04.11, 15:16 Pracownia fotograficzna Kingi Maj: kingamaj.com majkinga.blogspot.com Kontakt: e-mail: kingamaj.foto@gmail.com 501047815 Odpowiedz Link Zgłoś
suworow173w41 fotografia ślubna Siedlce 03.04.11, 22:44 Fotografia ślubna w reporterskim stylu - zapraszam na www.krzysztofskorupka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.kolak Re: fotografia ślubna Siedlce 22.08.12, 12:18 Oferta promocyjna fotografii okolicznościowej na 2012. Serdecznie zapraszam do skorzystania z oferty fotografii ślubnej i okolicznościowej. Więcej informacji pod tel. 508 546 482 oraz www.fotokolak.pl Ceny już od 700 PLN (ślub, wesele, plener). Odpowiedz Link Zgłoś
mini_l22 Re: fotografia ślubna Siedlce 03.11.14, 11:58 Przestrzegam przed tym fotografem: Daniel Chrościel z Siedlec (www.myslub.pl)- NIE POLECAM! Wzięłam go ze względu na cenę i wystawiał się w Pałacu Kultury w Warszawie, to myślałam, że prezentuje poziom. Podpisaliśmy umowę z jego "agencją" i przysłał nam studenta logistyki zamiast fotografa! Zdjęcia masakryczne, prześwietlone! Wydałam fortunę i straciłam dużo czasu, żeby je jakoś uratować. A ten gnój nawet się nie poczuwał, po prostu kontakt został zerwany. Teraz żałuję, że nie wniosłam sprawy do sądu, ale przedawnienia jeszcze nie ma i mocno się nad tym zastanawiam. Pieniędzy, nerwów i czasu nikt mi nie zwróci, ale niech chociaż ten oszust ma mniej klientów i przestanie nabierać ludzi! Więc proszę, informujcie wszystkich, co to za typ. Odpowiedz Link Zgłoś