Dodaj do ulubionych

romantyczna kolacja-gdzie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 17:39
czekam na propozycje...
Obserwuj wątek
    • Gość: synoptyk Re: romantyczna kolacja-gdzie? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 09:15
      Np. Signor Caffettano
    • gaziarz Re: romantyczna kolacja-gdzie? 06.10.03, 17:46
      Caffetano?
      Eee, tam jest milo, sympatycznie, fajnie wpasc na kapuczino (nowy ekspress),
      posiedziec, zjesc...
      Ale nie kojarzy mi sie to z romantycznym, intymnym miejscem.
      Chyba lepiej juz isc do Janusza
      pzdr
      • brat_szczepana Re: romantyczna kolacja-gdzie? 06.10.03, 17:52
        Owszem, u Janusza jest elegancko. Nie jestem pewien jednak, czy randkowo?

Może do "chińczyka" do Hong-Kongu?
        • gaziarz Re: romantyczna kolacja-gdzie? 07.10.03, 08:56
          Robert szuka romantycznego miejsca, a nie randkowego. Wydaje mi sie, ze na
          randke mozna isc wszedzie, ale moze mu chodzi o cos innego?
          Wiesz... Np. oswiadczyc sie u Janusza sie da, a u Chinczyka...
          • Gość: Robert Re: romantyczna kolacja-gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 12:33
            nie aż tak szybko z tymi oswiadczynami, najpierw chciałbym trochę ja poznać, a
            że w Siedlcach mieszkam dopiero od miesiąca miejcs romantycznych nie znam za
            nic, dzięki za propozycje
            • izaza Re: romantyczna kolacja-gdzie? 07.10.03, 16:07
              a ja zycze Ci milego spotkania i poznania. No i niech sytuacja milutko sie
              rozwija :)
            • Gość: Mag.da.O Re: romantyczna kolacja-gdzie? IP: *.acn.pl 07.10.03, 16:52
              W takim przypadku Caffettano może być. Z romantyzmem na początku nie ma co
              przesadzać, bo dziewczyna się przestraszy i ucieknie, a na takie nie-do-końca-
              zobowiązujące spotkanie miejsce jest w sam raz. Uważaj jedynie na cappuccino
              własnoręcznie słodzone przez kelnera i wybierz taki dzień, kiedy będą do wyboru
              jakieś desery z karty, a nie tylko lody z pudełka z owocami z puszki (zadzwoń
              wcześniej, czy coś).

Miłego spotkania,
              Mag.da.O
              • gaziarz Juz nie slodza, Magdo 07.10.03, 17:08
                Deserow nie jadam, ale na pewno juz nie slodza w Cafetano kapuczino i nawet nie
                posypuja czekolada bez wyraznego zyczenia.
    • razowiec Re: romantyczna kolacja-gdzie? 07.10.03, 18:30
      Na takie różne wyjścia z dziewczyną dobry jest pub Mylna, albo ewentualnie
      Egoista (minus - dużo palaczy).
    • Gość: oliwka Re: romantyczna kolacja-gdzie? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 20:39
      Mam - w domu zrób nastrój... ja bym najchetniej z chłopakiem w taka pogode jaka
      jest dziś posiedziała w domu, zrobiiłby kolacje a potem juz samo sie potoczy...
      Ale faktycznie w Mylnej jest przyzwoicie... Pozd.
      • Gość: Westwind Re: romantyczna kolacja-gdzie? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 13:59
        Pierwsze spotkanie w domu? Ja bym zaprosił dziewczynę do Verony.
        • oliwka2702 Re: romantyczna kolacja-gdzie? 09.10.03, 16:20
          A czemu nie w domu... chociaz może faktycznie nie bardzo... :) Hm, w Veronie?
          ale tylko po 20:00, wtedy nalezy zapalić świeczke i "patrzec sobie w oczy"...
          Pozdrawiam
          • piniek Re: romantyczna kolacja-gdzie? 09.10.03, 21:49
            oliwka2702 napisała:

> (...) Hm, w Veronie?
            > ale tylko po 20:00, wtedy nalezy zapalić świeczke i "patrzec sobie w oczy"...

Tylko przypadkiem nie w tej przybudówce w głębi, bo romantyzm to mocno
            siermiężny tam będzie ;-)

P.I.nie.K.
    • Gość: Rallye Re: romantyczna kolacja-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 23:21
      u Kosiorka :>
    • razowiec Re: romantyczna kolacja-gdzie? 28.10.03, 11:05
      A BARBAROSSA? Może być?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka