1kudlaty 27.12.08, 22:38 Macie jakieś ciekawe spostrzeżenia co do organizacji lodowiska, oczywiście lodowisko coraz większe i dobrze panie w okienkach starają się jak mogą.Chyba lód mało czyszczony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelek.mar Re: Lodowisko 30.12.08, 17:58 1kudlaty napisał: > Macie jakieś ciekawe spostrzeżenia co do organizacji lodowiska, oczywiście > lodowisko coraz większe i dobrze panie w okienkach starają się jak mogą.Chyba > lód mało czyszczony. Lód jest ok, ale łyżwy w wypożyczalni dramatycznie kiepskie. Miałem wrażenie, że wyciągnęli sprzęt sprzed 20 lat, a nawet ten niby nowszy jest tak zniszczony, że nie wypada pobierać za niego opłat przy wypożyczeniu... Tym, którzy częściej zamierzają korzystać z siedleckiego lodowiska sugeruję inwestycję we własny sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
creatorr Re: Lodowisko 03.01.09, 15:09 Muzyka... hm... Bylem na lodowisku dzisiaj rano i panowie trochę przegięli z repertuarem. Puszczali non stop disco polo, które moim zdaniem jeśli nadaje się do publicznego odtwarzania to raczej na weselach (wtedy zabawa jest przednia). Nie wiem jak jest w inne dni ale radzę obsłudze puszczać trochę bardziej neutralne gustowo utwory. Generalnie nie było źle ale spodziewałem się, że z samego rana lód będzie wyczyszczony po nocy ale tak nie było. Poza tym Siedlczanie tak długo czekali na lodowisko, że gdy to zostało otwarte to rozpoczęli prawdziwy szturm. Nawet o 9 rano w sobotę, przy 8 stopniach mrozu było dosyć sporo ludzi. Sprzęt wypożyczałem i dla mnie, laika w tym sporcie, był ok. Wkurzające jest natomiast to, że pięcioletni chłopak śmigał po lodzie tak, że ja takiego poziomu nie osiągnę w najbliższej dekadzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Lodowisko 03.01.09, 22:53 A czy dla dzieci też można wypożyczyć łyżwy? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Lodowisko 04.01.09, 03:04 Lodowisko czynne jest: od poniedziałku do piątku w godz. od 8:00 do 20:00 w soboty i niedziele w godz. 9:00 do 21:00 Przerwy techniczne zaplanowano w godz. od 12:00 do 13:00 i od 16:00 do 17:00 Bilety w cenach: normalny - 4 zł, ulgowy - 2 zł, wypożyczenie łyżew - 3 zł wypożyczenie łyżew uczniowie i studenci - 2 zł ostrzenie prywatnych łyżew - 5 zł Szkoły z Siedlec w ramach W-F - wstęp wolny Szkoły z Siedlec w ramach W-F wypożyczenie łyżew - 2 zł Szkoły z poza Siedlec wstęp - 2 zł Szkoły z poza Siedlec wypożyczenie łyżew - 2 zł Można wypożyczać chyba od nr 24 do 46 ale nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś