fajny_kubek 31.03.09, 22:01 Witam. Jestem po wstępnych ogledzinach tego miejsca na wesele. Ktoś może miał z nimi jakieś doświadczenia. Będę wdzięczny za pomoc. Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1kudlaty Re: dworek Panderosa 31.03.09, 22:25 Mieliśmy tam komunie córki,miło,fajnie urządzone obsługa ok byliśmy zadowoleni.A za te same pieniądze trochę dalej ciasnota,pomylone torty itd. Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_kubek Re: dworek Panderosa 01.04.09, 14:29 tzn. że w Panderosie ciasnota? (fakt za wiele miejsca tam nie ma, ale u mnie ma być 80-100 osób więc może jakoś się uda to zorganizować) pomylone torty? tzn. dali Wam nie to co zamawialiście? i czy też dotyczy to Panderosy czy chodzi Ci o "troche dalej" czyli Annę lub Wersal? Pozdrawiam Może ktoś jeszcze dorzuci swoje trzy grosze? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_niunia Re: dworek Panderosa 06.04.09, 08:54 Robiłam tam chrciny synka. Miła obsługa, niepowtarzalny klimat. Było ciepło (początek wrzesnia) więc można było "pobaraszkować" po pięknym ogrodzie. Fakt, że nie było wiecej żadnej imprezy w tym samym dniu. Mieliśmy więc lokal + ogród dla swoich gości. Wybrałam salę na piętrze z antresolą - moim zdaniem najlepsza z ich sal, ale sądząc po liczbie gości też pewnie w grę wchodzi ta sala. U nas było 32 osoby i miejsca wystarczająco - nie wiem czy 100 osób nie będzie miało w jednej sali przy ciasno Odpowiedz Link Zgłoś
1kudlaty Re: dworek Panderosa 06.04.09, 18:21 tak, dalej garwolińską w Panderozie były trzy imprezy ale nie odczuwało się tego, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś