free-aldonka 11.07.09, 22:18 kto orientuje się o której jutro gra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamaica77 Re: zespół feel 11.07.09, 23:33 a nie łatwiej wejść na www.sklepy-topaz.pl/ ?? Odpowiedz Link Zgłoś
free-aldonka Re: zespół feel 12.07.09, 06:47 wybacz ale mamy chyba inne przeglądarki bo moja nic tam nie znalazła Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: zespół feel 12.07.09, 11:14 o 16 to chyba cała ta impreza się zaczyna a feel ma być chyba o 21 już wczoraj widziałam, jak postawili napis "parking tylko dla vipów" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: zespół feel 12.07.09, 16:11 ooooo a widzisz, ja myślałam że o 16:00 :-/ no ale ja to widziałam przelotem nad piłsudskiego więc ups Odpowiedz Link Zgłoś
jamaica77 Re: zespół feel 12.07.09, 11:31 sprawdziłem pod ie8, ff3.5 i opera9.5 i u mnie znalazlo www.sklepy-topaz.pl/index.php?module=mediashare&func=browse&aid=48&mid=853 Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: zespół feel 13.07.09, 10:17 Jak dla mnie, to miejsce koncertu zostało fatalnie wybrane. Rozumiem, że musiało być przy Topazie, skoro był organizatorem, ale czy nie można było umieścić tego ciut bliżej zalewu? Wracałam samochodem do dom, gdy zespół jeszcze grał i przerażało mnie, że ludzie nie mieli gdzie stać. Tłoczyli się na krawężnikach, po drugiej stronie ulicy na ścieżce rowerowej i chyba istny cud, że nie doszło do wypadku i nikomu się nic nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Zdjęcia z koncertu 13.07.09, 10:36 www.esiedlce.pl/fotogaleria/?album=FeelWSiedlcach A ludzie mieli gdzie stać, tylko każdy chciał jak najbliżej, prawdę mówiąc to takiej liczby zainteresowanych koncertem dawno nie widziałem w Siedlcach, zjechał znaczny procent mieszkańców okolicznych miast i wsi, dosłownie wszystkie okoliczne ulice były zastawione przez samochody :) No i muszę niestety docenić samą gwiazdę wieczoru, czyli Piotra Kupichę, nie spodziewałem się po nim, że będzie z takim zaangażowaniem na takiej imprezie sponsorowanej śpiewał prawie 90minut. Śmiać mi się tylko chciało, jak setki małolatek piszczało, krzyczało w stronę sceny: "KOOOCHAM CIĘ!!!", "AAAA PIOTREK", "SPOJRZAŁ NA MNIE!!!" itp ;) Jednym słowem - histeria ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Zdjęcia z koncertu 13.07.09, 10:43 Jak dobrze być małolatką, takiej nie trzeba wiele do szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś