agata523 21.07.09, 08:38 Czy ktoś wie czy dr Łazuka przyjmuje na kase chorych?Moze jakies opinie na temat tego lekarza? Bardzo dziekuje za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misinka81 Re: dr ŁAZUKA 21.07.09, 10:11 Raczej nie przyjmuje, ale poszukaj w starych wątkach. Wydaje mi się, że tam coś o tym pisano. Odpowiedz Link Zgłoś
annika33 Re: dr ŁAZUKA 21.07.09, 10:39 Witam. Dr Łazuka przyjmuje w ramach umowy z NFZ (bezpłatnie) w Poradni Ginekologiczno-Położniczej w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym w Siedlcach. Prowadził moją drugą ciążę. Bardzo polecam tego lekarza. Wysoka kultura osobista, równowaga, wyrozumiałość oraz fachowość to te cechy, które przekładam na moją pozytywną opinię o tym lekarzu. Podczas badania ginekologicznego delikatny, a jego ciepłe usposobienie powodowało, że po każdej wizycie odczuwałam spokój i byłam bezpieczna o moje dziecko. Jeszcze raz bardzo Pani polecam tego doświadczonego specjalistę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
numom Re: dr ŁAZUKA 21.07.09, 14:46 Rowniez polecam. Bardzo cenie jego rzeczowosc oraz wspomniana juz wczesniej kulture osobista. Wizyty u niego przebiegaly bez pospiechu, nigdy nie odczulam, ze jestem 'nic niewiedzaca' pacjentka, czy tez tzw. zlem koniecznym :) Na kazde pytanie cierpliwie odpowiadal, nigdy nie bywal zdawkowy, mozna bylo bez obawy o niecierpliwe westchnienia zapytac o wszystko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś