romcia.p 01.10.07, 12:53 istny koktajl mołotowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Dziś debata na 2,a potem MjM 01.10.07, 13:15 Zaoszczędzili nam wątpliwego wyboru:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziś debata na 2,a potem MjM 01.10.07, 13:31 o, a ja bylam pewna ze na jedynce bedzie debata szykuje sie chetnie zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś debata na 2,a potem MjM 01.10.07, 19:05 ja też zamierzam sobie zrobić przerwe w olewaniu polityki polskiej i olukać debatę stawiam na Kwacha generalnie, bo jest deko bardziej wyrobiony i pewnie trudniej go bedzie z równowagi wyprowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Dziś debata na 2,a potem MjM 01.10.07, 20:02 "starcie gigantów" zaliczyłam glebe :) w sumie to nie wiem dlaczego mnie to tak rozbawiło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Dziś debata na 2,a potem MjM 01.10.07, 22:49 Ta debata jakaś taka nieprzemyślana. Według mnie po pierwsze i najważniejsze za mało czasu na odpowiedzi. Plus mlaskanie Kaczora jako przecinki. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Dziś debata na 2,a potem MjM 02.10.07, 17:31 długo zastanawiałam sie co było bardziej nudne i bezsensowne:debata czy MjM i wyszło mi,że debata (mjm uratowała Mysz stwierdzając,że jakoś jej to nie cieszy,że nie została zgwałcona) Odpowiedz Link Zgłoś