domadoma 03.03.05, 07:39 Witam ponownie wszystkie schizy Ostatnio czytałam na forum, o tym jak ludzie się wstydzą kupoważ prezerwatywy. Pomijając już kobitki, które chcą mieć dziecko, jak się wam kupowało testy? Wysyłałyście swoich Pięknych do apteki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociak19 Re: testy 03.03.05, 09:36 mnie to chyba pani w aptece zacznie niedługo poznawać... zawsze kupując test się denerwuję, że mi ktoś powie coś niemiłego... pomijając już fakt, że nie kupuję testu, jeśli jest w aptece jakiś klient oprócz mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi A ja jestem bezczelna ... :D 03.03.05, 17:47 .. albo praktyczna. Na bezczelną idę do apteki i pytam na cały głos przy babciach : A ma Pani jakieś dobre TESTY CIĄŻOWE ?? Wszyscy patrzą po kątach, a ja chichocząc wychodzę ... na praktyczną to idę do ginekologa, odmawiam badania, biorę test za 15 zł, siusiam i oglądam na miejscu ... A co ! Żyjemy w społeczeństwie sfeminizowanym, to co mam się wstydzić ? Niech się wstydzą Ci, co mają głupie myśli, ot co ! Odpowiedz Link Zgłoś
bzyka_87 Re: A ja jestem bezczelna ... :D 09.03.05, 22:20 niegdy nie zapomne jak RAZEM poszlismy po test. było dość poźno okolo 21 weszliśmy do aptekii, mój mężczyzna stanął przy samych drzwiach,żeby chyba szybciej uciec a ja dzielnie pomaszerowałam do lady. były dwie panie i pan ochroniarz. czerwona wymuwiałam słowa test ciążowy poprosze po czym prawie spaliłam się ze wstydu tak wszyscy na mnie spojrzeli. potem miałam sobie wybrać, który chce jakbym się na tym znała wybrałam najtańszy i się szybko ewakuowałam. nie wiem dlaczego kupowanie prezerwatyw i testów stwarza tyle problemów?? żyjemy poprostu w zakłamanym społeczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
englishinwawa Re: A ja jestem bezczelna ... :D 10.03.05, 12:51 prezerwatywy i testy ciazowe mozna kupowac bez pytania w sklepach rossmana z tego co sie orientuje. tez mialam kiedys taki problem)) teraz widze ze takie testy leza na polce kolo prezerwatyw w rossmanie. Odpowiedz Link Zgłoś