tropicielka 27.02.04, 14:43 Czy zna ktos może tą Panią ? Jeżeli tak to proszę o opinię, ponieważ mnie brakuje przymiotników na określenie jej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenon133 Re: Pani Malik ... 27.02.04, 15:19 Ewa Malik to szefowa PiS-u w Sosnowcu. Bardzo fajna, uczciwa i mądrą osoba. Świetna kandydatura na Radną. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Pani Malik ... 27.02.04, 15:32 Wiem kim jest: skąd wnioski -że jest mądra - ja wysnułam troszkę inne -uczciwa - ha ha ha to jest żart chyba Skąd powyższe wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy to zus Re: Pani Malik ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 15:57 CZY TA PANI JEST SPOKREWNIONA Z MALIKIEM-SOSNOWIECKI ZUS? JAK TAK. REAKTYWÓJMY POMNIK CZYNU REWOLUCYJNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Pani Malik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:48 Dobre oj dobre - Malik i uczciwa znam ją bardzo długo i wiem jaka jest tak naprawde.Radna to z niej bedzie napewno dobra ale tylko dla PiS-u mozecie być o to spokojni i oczywiście dla siebie.Reszta bez komentarza bo szkoda gadać o tej babie. Pozatem ta Pani jak ja nazywacie faktycznie wyczerpała wszystkie przymiotniki na swój temat. Ale ją macie i męczcie się z nią, tylko nie dajcie się jej nabrać a akurat w tym to wybitna specjalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Pani Malik ... 02.03.04, 09:15 Radna z niej może dobra , ale dla siebie . Potrafi omotać człowieka, żeby osiagnąć swój własny cel- po trupach. Mało tego - kompletnie nie zna sie na polityce: jest flegmatyczna, nie potrafi wyciagać wniosków , a wydaje jej się , że jest sprytna i przebiegła - żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Pani Malik ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 19:18 Co to znowu za prowokacja ? Trop czerwonych !!! Odpowiedz Link Zgłoś