Dodaj do ulubionych

Dom Weselny PRIMA na ul. Kukułek

IP: *.chello.pl 01.10.10, 10:52
Co myślicie o tym domu weselnym?
Proszę o szczere informacje na temat odbytych tam uroczystości! Serdecznie pozdrawiam forowiczów.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa z sc Re: Dom Weselny PRIMA na ul. Kukułek IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.10.10, 14:37
      bylam tam 2 razy-raz na sylwestrze,raz na weselu.wszystko swieze i duzo.jedzenie zostawalo na polmiskach.milo w przyjaznej atmosferze.ladny wystroj.
    • Gość: aga Re: Dom Weselny PRIMA na ul. Kukułek IP: *.cable.smsnet.pl 02.10.10, 17:34
      no ja tam byłam na weselu
      i pierwszy raz goście byli głodni, ale to pewnie kwestia jaka opcje się wykupi, ta była taka ze zabierzesz do domu to co zostanie na stole, więc mało dawali...................
    • Gość: ane Re: Dom Weselny PRIMA na ul. Kukułek IP: *.cable.smsnet.pl 11.06.11, 18:10
      Jestem po przyjeciu Komunijnym córki własnie w tym lokalu.Bylismy od godz.11 do 22.Wykupilismy pełne menu,obiad,zimna płyta(bogata),placki,3 ciepłe dania.Napoje są bez ograniczen,wszystko jest naprawde smaczne,dania ciepłe podawane popołudniu i wieczorem były robione robione podczas przyjecia,sama widziałam. Wszystko co zostało można zabrac do domu,wkoncu jest zapłacone,nawet żurek w słoikach który swietnie sie przydał nastepnego dnia.Gorąco polecam.
    • aneta.g.u Re: Dom Weselny PRIMA na ul. Kukułek 28.09.11, 22:40
      z czystym sumieniem jak najbrdziej polecam :))) jedzenie rewelacja :))) wszystkiego aż nie do przejedzenia - tak dużo, wszystko świeże i naprawde pyszne, na stołach niczego nie brakuje :))) Pani właścicielka jest cudowna, do każdego podchodzi indywidualnie i wszystko jest z nią do załatwienia, bezproblemowa i pełna wsparcia (szczególnie dla przyszłych Pań Młodych gdy przyszła teściowa daje popalić swoimi pomysłami na rozmowie przy ustalaniu ostatnich szczegółów przed weselem ;D ) jedzenie które zostaje jest zapakowane dla Państwa Młodych. Miałam tam wesele w wrześniu 2011 i naprawde tego szczególnego dnia nie musiałam się o nic martwic jeśli chodzi o salę i jej obsługę :)))
      • Gość: Goście Re: Dom Weselny PRIMA na ul. Kukułek IP: 5.172.252.* 20.08.13, 19:26
        Byłam na tej sali na weselu 17 sierpnia 2013 roku i nie polecam tej sali, bardzo mało jedzenia, obsługa fatalna nawet toru nie chciało im się kroić dopiero młoda musiała poprosić aby pokroiły dla gości. Piszecie tu że pakują jedzenie które zostało a to nie prawda bo młodzi razem z rodzicami i świadkami sami nad ranem pakowali jedzenie co jest skandaliczne. Ceny na tej sali są kolosalne a nic nie robią, nawet zdjęć w ogrodzie nie można zrobić bo trawa się zepsuje.
        I od kiedy w cenie nie ma szampana o ile mi wiadomo to wódka, wina lub piwa trzeba dokupić.
        Kluski śląskie w kształcie guzików takie małe podawane tak samo frytki przesolone, ciasto pokrojone jakby to dziecko kroiło a nie wyspecjalizowane po szkole gastronomicznej kucharki. Ogólnie masakra tyle kasy to wszystko kosztowało, Pani właścicielka postąpiła bardzo nieładnie.

Jeszcze raz nie polecam tej sali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka