Dodaj do ulubionych

fotograf na ślub poszukiwany

IP: *.net-partner.pl 22.05.13, 12:14
jak w temacie - poszukujemy fotografa na ślub w licpu 2014, zależy nam na osobie, która potrafi uwiecznić te ważne chwile w sposób wyjątkowy. Uroczystość odbędzie się w Sosnowcu, interesuje nas reportaż z przygotowań, ślubu i wesela do oczepin. ewentualnie w grę wchodzi jakiś mały plener w innym dniu. interesują nas sprawdzone osoby, nie początkujący fotografowie.
przy okazji chciałam zapytać o opinię na temat firmy Foteina - Fotografia Sosnowiec
dziękuję za wszelkie podpowiedzi i sugestie :)
Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: gankiewicz Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: 195.150.70.* 06.06.13, 13:42
      Pani Katarzyno, zapraszam na moją stronę - www.gankiewicz.com.pl i kontaktu, drogą mailową podam wszystkie szczegóły, które będą Państwa interesować.

Pozdrawiam!
      Paulina Gankiewicz
    • Gość: BG Foto_Video Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.13, 16:32
      Pani Kasiu.
      Z pewnością nie łatwe przed Panią zadanie jakim jest wybór odpowiedniego fotografa, który wykona zdjęcia na najwyższym poziomie. Warto rozglądać się bez pośpiechu wypytując o wszystkie szczegóły ; doświadczenie, wykształcenie, jakość sprzętu (korpusy i obiektywy lampy). Nie warto sugerować się zdjęciami na stronie www, ponieważ często zamieszczane są tam tylko wybrane, najlepsze ujęcia. Jak wiadomo w dobie fotografii cyfrowej nawet początkujący fotograf jest w stanie wybrać 10 dobrych zdjęć z całego dnia ślubu, ponieważ nierzadko wykonuje ich kilka tysięcy.
      Chcąc wybrać na prawdę fachowca na wysokim poziomie warto jest prosić o pokazanie 2-3 kompletów zdjęć z całego dnia ślubu wraz z sesją plenerową. Ta ostatnia obnaża umiejętności, a ściślej rzecz biorąc ich brak. Jeżeli przejrzy Pani 300 zdjęć danego fotografa np. z trzech ślubów, a wśród nich wszystkie będą odpowiadały Państwa wyobrażeniu o dobrej fotografii, nie należy się zastanawiać tylko rezerwować termin:-)
      Jeżeli chciała by Pani zapoznać się z większą ilością zdjęć z ostatnich naszych zleceń ślubnych, proszę o wiadomość, wówczas postaram się odesłać na e-mail. Jeżeli tylko dysponujemy wolnym terminem chętnie podejmiemy z Państwem współpracę.
      Zapraszam i pozdrawiam.
      Bartosz Gacek
      BG Foto-Video
      793-720-820
      www.bgfoto.pl

• Gość: Wujek Zenek Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.13, 18:20
        ... z netu - Pewna szkocka rodzina postanowiła zaoszczędzić na kamerzyście i zapamiętała dokładnie całe wesele
    • ewelinka819 Re: fotograf na ślub poszukiwany 17.06.13, 16:28
      Spr sobie www.studio-relax.com.pl.Ja mialam tego fotografa,duzo nie bierze,super sie wspolpracowalo:)
      • Gość: Ewa Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.khw.pl 27.06.13, 12:10
        sprawdź na www.nwv.strefa.pl - dobra oferta 20 lat doświadczenia i super ceny my byliśmy zadowoleni
    • Gość: poweselna Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 23.07.13, 21:50
      cześć! wiem coś o wyborze fotografa na wesele, tym bardziej że sama fotografuję i jestem bardzo wymagająca pod tym względem. ale na szczęście mam to już za sobą hehe ;) szczerze polecam Ci świetnego fotografa z Tarnowskich Gór - Marcina Wróbla. tutaj możesz zobaczyć kilka jego zdjęć www.fotograf-wesele.pl/fotograf_slubny_marcin_tarnowskie_gory_f6877.html ale najlepiej jest się z nim spotkać, wtedy pokazuje dużo więcej zdjęć i szczerze mówiąc ma w swoim dorobku dużo lepsze niż te na tej stronie, ale tylko to mam więc podsyłam :) numer telefonu z tej strony jest chyba nieaktualny, bo ja kontaktowałam się z nim pod nr 662 501 055. Naprawdę polecam! zdjęcia mamy fantastyczne, goście się nieźle bawili podczas zdjęć, bo Marcin (zawsze przechodzi na "ty" z młodymi, jest bardzo bezpośredni i przezabawny :) to istny wodzirej fotografii :) życzę owocnych poszukiwań :)
    • Gość: Jola Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 08:19
      Polecam Sławomira Kruz pełen profesjonalizm można sprawdzić stronę na necie super gość
      mój namiar 602120902
      • Gość: Michał Ramus Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.krakowskiinternet.pl 31.07.13, 22:14
        Witam,
        jeśli sprawa jest jeszcze aktualna to zapraszam do zapoznania się z moim portfolio: michalramus.com/slub/, a jeśli zdjęcia przypadną Państwu do gustu to proszę o kontakt prześlę szczegółową ofertę :)
        serdecznie pozdrawiam,
        Michał Ramus
    • Gość: arek Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 23:37
      Ja mogę Ci polecić tę dziewczynę. To świetny fotograf. Odwiedź stronę: www.annaw.art.pl/
    • Gość: arek Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 23:39
      Jeśli to jeszcze aktualne to mogę wam polecić tę dziewczynę, to świetny fotograf, odwiedźcie stronę www.annaw.art.pl
      • Gość: Fotobeauty.pl Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.13, 16:08

Zapraszam :-) www.facebook.com/pages/FOTOBeautypl-Ma%C5%82gorzata-Olbi%C5%84ska-Fotografia-Artystyczna-i-Reklamowa/193985947325676?ref=hl
    • ask29 Re: fotograf na ślub poszukiwany 22.09.13, 19:05
      Korzystalam z uslug tego fotografa i jestem bardzo zadowolona
      www.fotokoma.com.pl/
      • Gość: Nowak Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.lublin.mm.pl 29.09.13, 19:59
        Z czystym sumieniem polecam Pana Maćka: www.maciejkolber.com/ - profesjonalista w każdym calu.
    • Gość: jola Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.13, 21:17
      polecam fotografa sławomir KRUZ jest wyjątkowy wpisz w google sama zobaczysz mieszka w myszkowie ale dla niego miejsce nie ma znaczenia jest to profesjonalista z pasją pozdrawiam
    • Gość: normanna Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 10:31
      Ciekawe plenery ślubne robi para fotografów z salonu Dwudziestadruga.pl na ich stronie można popatrzeć na przykładowe galerie, ja z mężem zdecydowałam się na plener w krajobrazie zimowym, zdjęcia wyszły piękne i nietuzinkowe :)
    • Gość: foto Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: 79.175.231.* 23.11.13, 19:59
      www.bwsfoto-arts.pl/
    • Gość: fotoboronowscy Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.13, 17:53
      Zapraszam do studia fotoboronowscy Katowice proszę o kontakt 880-050-353
    • Gość: M Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.play-internet.pl 01.12.13, 10:17
      Fotograf Marcin.
      Łysak
      • Gość: M Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.play-internet.pl 01.12.13, 10:22
        Jezeli ślub ma być wyjatkowy nie bierz firm z sosnowca żadnej nie mogę polecić Niestety
    • rudymichal Re: fotograf na ślub poszukiwany 05.01.14, 13:04
      Kamil Sadurski Foto.
      www.facebook.com/KamilSadurskiFoto?fref=ts
      Polecam.:)
    • hryb Re: fotograf na ślub poszukiwany 19.01.14, 18:53
      zapraszam hryb.pl
    • martynaciepielaphotography Re: fotograf na ślub poszukiwany 31.01.14, 13:34
      Dokładnie wiemy, jak to jest, kiedy szuka się fotografa ślubnego, który zrobi dokładnie to, czego się od niego oczekuje. Same przez to przechodziłyśmy. Pochłania to mnóstwo czasu i energii. Dlatego postanowiłyśmy ułatwić Wam zadanie.

Macie przede wszystkim do dyspozycji dwójkę doświadczonych fotografów. Dwie kobiety, które zwracają uwagę na to, czego mężczyźni nie widzą. Które dotrą wszędzie i uchwycą niemożliwe do uchwycenia. Które nie reżyserują Waszego ślubu – chwytamy chwilę! Takie zdjęcia są najpiękniejsze. Nie wprowadzamy nerwowej atmosfery – jesteśmy dwie w dwóch miejscach jednocześnie, dzięki czemu mamy możliwość łapania momentów z dwóch różnych perspektyw.
      Jesteśmy profesjonalnie przygotowane do wykonywania tego zawodu. To nasz pasja. To nasza praca. I nie wyobrażamy sobie bez niej życia.
      Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i do ponownego kontaktu.

Posiadamy trzy pakiety oraz szeroką gamę dodatków, które można dowolnie łączyć.

Zachęcamy do obejrzenia portfolio na naszych stronach: www.martynaciepiela.pl oraz www.phototeam.pl
    • star_24 Re: fotograf na ślub poszukiwany 05.02.14, 13:30
      Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą w zakresie fotografii ślubnej i filmów ślubnych w technice DSLR:
      One Perfect Moment - Fotografia ślubna i film ślubny
    • karenk100 Re: fotograf na ślub poszukiwany 12.02.14, 10:28
      Ja ostatnio robiłam zdjęcia biznesowe do CV u fotografa z polecenia z sosnowca. Jestem zachwycona, a nie lada zadanie miał ;), bo jestem mega niefotogeniczna . Wiem, że fotografuje ludzi w tym się specjalizuje, nie wiem jednak czy fotografia ślubna też. Jak będziesz zainteresowana to daj znać, spytam go wtedy i ewentualnie dam namiary .
    • medialne-centrum Re: fotograf na ślub poszukiwany 10.03.14, 12:25
      serdecznie zapraszam na stronę www.przednamislub.pl do zapoznania się z naszą ofertą.

Pozdrawiamy :)
    • Gość: Hornet-Art Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.rev.snt.net.pl 02.06.14, 16:11
      Witam,
      Polecam www.facebook.com/pages/Hornet-Art-Photography/192258104185400
      Pozdrawiam
      Tomasz
    • andrzejlazarz.pl Re: fotograf na ślub poszukiwany 23.06.14, 16:32
      Witam, zapraszam do współpracy. Moje portfolio można oglądać na stronie www.andrzejlazarz.pl. Dane kontaktowe na stronie. Pozdrawiam serdecznie!
    • Gość: gosc Re: fotograf na ślub poszukiwany IP: *.quarto.pl 22.07.14, 15:00
      a ja polecam p.Rafała www.podstawny.com zdjęcia rewelacja, pełen profesjonalizm!
    • andziacz1 Re: fotograf na ślub poszukiwany 22.05.15, 11:37
      jeśli dobry fotograf to ODRADZAM FOTOROBERT.PL robi zdjęcia kiepskiej jakości niedoświetlone, ciemne i złe ujęcia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka