Gość: M. IP: 94.42.199.* 09.08.13, 10:28 Witam. Proszę o polecenie sprawdzonej i wiarygodnej osoby lub firmy przeprowadzającej dezynsekcję w mieszkaniu. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Dezynsekcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 11:01 derdez.pl.tl/ Polecam, u mnie poszło raz dwa. Panowie szybko uporali się z tym co inne 2 firmy nie mogły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oletom Re: Dezynsekcja IP: *.centertel.pl 25.01.14, 15:36 O firmie, którą wymieniasz nic nie wiem, ale u mnie w mieszkaniu też miałem TEN problem i żadne dezynsekcje przeprowadzane czy to przez spółdzielnie czy firmy na moje zlecenie nie pomagały. Ktoś polecił mi ruski środek o nazwie KAPKAN - kupiłem, zastosowałem i w kilka dni wszystkie wyzdychały, a te które przeżyły - uciekły w popłochu. Zerknij tu: tablica.pl/oferta/kapkan-rewelacyjny-srodek-na-prusaki-karaluchy-promocja-CID628-IDjowD.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek67 [...] IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.14, 23:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula86 [...] IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.14, 23:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
5lokatorka Re: Dezynsekcja 07.05.14, 08:46 Moja sąsiadka skorzystała z PRUSATORA i była niezadowolona. To starsza kobieta, często narzeka i nie do końca jej wierzyłam po tym jak przeczytałam opinie na forum... Wszyscy zadowoleni tylko ona jedna nie. Dlatego skorzystałam z usług tej firmy. No i niestety muszę przyznać jej rację. 4 miesiące po wizycie i nic się nie zmieniło. Robactwo cały czas wychodzi a reklamacja nie wchodzi w grę. Podobno problem polega na tym że inni sąsiedzi mają i robactwo chodzi sobie swobodnie po całym bloku mimo tego że ktoś robi dezynsekcje. To wcale nie jest prawda. W innych blokach ci którzy robili dezynsekcje przez porządne firmy nie mają karaluchów chociaż dookoła mają niezbyt czystych sąsiadów. Ja osobiście NIE POLECAM PRUSATORA. NIE JEST SKUTECZNY. Nie dokończa wierze czy te pozytywne opinie piszą klienci Prusatora... Wydaje mi się, że pisze je sam "PRUSATOR" Jeśli macie kogoś naprawdę skutecznego to bardzo proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Dezynsekcja IP: *.cable.smsnet.pl 13.05.14, 17:23 Witaj. Ja w końcu znalazłam na własną ręke pana, ktory przeprowadził u mnie dezynsekcję i po 2 tygodniach powtórka. Nie było tanio, bo zapłacilam 300 zł za male mieszkanko, ale warto było wydać re pieniądze. Od sierpnia zeszłego roku mam spokoj. Pan ma firmę w sosnowcu na gwiezdnej, nazwa bodajże silesia pest czy jakoś tak. Wpisz w google i znajdzie ci nr telefonu. Polecam, bo pan dostosowuje się do nawet późnych godzin i krótkie terminy czekania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Dezynsekcja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.06.14, 17:32 Ja korzystam z uslug firmy www.ekodeded.pl/oferta.html , to oni mi pomogli pozbyc sie szkodników. Zadne środki nie pomagały, polecam takie firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinamajewska23 [...] 28.06.14, 01:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita [...] IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.14, 01:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezynsekcja [...] IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.14, 18:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaby Re: Dezynsekcja - Prusator opinia negatywna IP: *.opera-mini.net 21.12.14, 18:55 darek67, ula86, lolita, dezynsekcja - a macie coś na trolli internetowych, które nie potrafią odnaleźć forum z ogłoszeniami, tylko zioną spamem w niewłaściwym miejscu, robiąc sobie antyreklamę, chociaż im wydaje się odwrotnie. To bym wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
irek.1022 Re: Dezynsekcja 26.10.20, 20:08 Polecam dezynsekcję lublin sprawdzona firma działająca od lat Odpowiedz Link Zgłoś