pstrykaj 13.08.04, 11:04 Prosimy o pomoc Kolegę /chyba z mediów/ Pana Dudałe:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eine1984 Re: To co z tą fundacją ? 13.08.04, 11:08 pstrykaj napisał: > Prosimy o pomoc Kolegę /chyba z mediów/ Pana Dudałe:) > Pozdrawiam serdecznie:) Pan Dudała to bywa tu "od święta". PS. Pal sześć zakupy, z głodu nie umrę.. W taką ulewę wychodzić?!.. Będę musiał, jak tylko przestanie! Albo.. Najwyżej w nocnym zrobię - ale się zdziwi ta w monopolowym jak wałówę kupować będę:))) - Normalnie, to wiadomo co się sprzedaje nocą;) Odpowiedz Link Zgłoś
eine1984 Nie w temacie... 13.08.04, 11:15 Nooo wreszcie! - pogoda juz jakoś tak w sam raz dochodzi by przemknąć kłusem do pobliskiego mi markeciku. Byle szybko! :) PS. Ciekawym kto taką dżdżysto-pioruniastą burzę w nocy zamówił!?... PPS. Do zobaczonka wieczorem?... Winienem być. Jak nie zasnę wcześniej ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykaj Re: To co z tą fundacją ? 13.08.04, 11:15 eine1984 napisał: > pstrykaj napisał: > > > Prosimy o pomoc Kolegę /chyba z mediów/ Pana Dudałe:) > > Pozdrawiam serdecznie:) > > Pan Dudała to bywa tu "od święta". > > PS. Pal sześć zakupy, z głodu nie umrę.. W taką ulewę wychodzić?!.. > Będę musiał, jak tylko przestanie! > Albo.. Najwyżej w nocnym zrobię - ale się zdziwi ta w monopolowym jak wałówę ku > pować > będę:))) - Normalnie, to wiadomo co się sprzedaje nocą;) Dobra, dobra, nie udawaj ! /masz maila/ U mnie nie pada:)) Odpowiedz Link Zgłoś
eine1984 Mail 13.08.04, 11:18 pstrykaj napisał: > eine1984 napisał: > > > pstrykaj napisał: > > > > > Prosimy o pomoc Kolegę /chyba z mediów/ Pana Dudałe:) > > > Pozdrawiam serdecznie:) > > > > Pan Dudała to bywa tu "od święta". > > > > PS. Pal sześć zakupy, z głodu nie umrę.. W taką ulewę wychodzić?!.. > > Będę musiał, jak tylko przestanie! > > Albo.. Najwyżej w nocnym zrobię - ale się zdziwi ta w monopolowym jak wał > ówę > ku > > pować > > będę:))) - Normalnie, to wiadomo co się sprzedaje nocą;) > > Dobra, dobra, nie udawaj ! /masz maila/ U mnie nie pada:)) Wieczorem Ci odpiszę, albo za godzinę, ok? Poczekasz? Papa... Odpowiedz Link Zgłoś