Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego fryzjera:)

IP: 193.151.48.* 26.04.05, 14:13
...czy ktos wie gdzie jest w sosnowcu lub okolicach na prawde dobry zakład
fryzjerski?
Obserwuj wątek
    • Gość: Angie Re: Szukam dobrego fryzjera:)- TAM NIE IDŹ!!!! IP: *.crowley.pl 19.05.05, 03:03
      Chętnie sie dowiem, bo tam gdzie poszłam ostatnio przeżyłam gehennę - dlatego nie polecam Ci salonu ELLE na Kilińskiego za dworcem.
      Ani kolor, ani fryzura nie ta...Laska ( niska pulchna brunetka Kasia) walnęła mi balejaż z 2 kolorów, z czego blond przy odrostach wyszedł ryży (z farbą siedziałam góra 20 min), wycieniowała mi włosy tak, że mimo tego że są cienkie, teraz wyglądają jak po chemioterapii, wyprostowała je prostownicą, wymazała jakąś mazią, że wyglądały jak tłuste, fryzura bez polotu (lepiej wyglądałam nim zaczęła)i za to wszystko zapłaciłam...160zł...
      • sliwka3 Re: Szukam dobrego fryzjera:)- TAM NIE IDŹ!!!! 30.05.05, 18:27
        polecam młodą fryzjerkę w plejadzie uwaznie słucha jak obciać i robi tak jak
        mówi-miło i tanio choć to c.h. oki-
        oraz pania salon monika na osiedle zagórze-blizej gwiezdnej-koło kisielewskiego-
        szybko,sprawnie tez niedrogo-byłam tez przy urzedzie miejskim-koło banku pko.sa
        2 siostry 50-letnie ścinają profesjonalnie-ale obsługa przedmiotowa-
        praktykantka zaczyna-czka sie z mokrą głowa na panią-a potem 3 razy tłumaczy
        jak ściac-ale efekt nie był zły--
        • quickstarter Re: Szukam dobrego fryzjera:)- TAM NIE IDŹ!!!! 01.09.05, 17:47
          Obawiam sie ze juz jej dawno nie ma - tam zmieniaja pracownikow co dwa tygodnie
          • Gość: ala Re: Szukam dobrego fryzjera:)- TAM NIE IDŹ!!!! IP: 212.106.172.* 20.09.05, 15:32
            nie polecam raczej tego zakładu na zwyciestwa gdzie tną siostry blizniaczki,
            obslugas niemila, panie wyniosle,a co do umiejętnosci to tez mam zastrzezenia
            • bmwd Re:- Zwycięstwa u Bliźniaczek -tak sobie 17.07.06, 21:29
              Byłam tam kilka razy .Kilka lat temu bylam zadowolona , ale ostatnio jest coraz
              gorzej. Denerwuje mnie jak fryzjerka ciągle gdzieś się ogląda, caly czas
              zamiast skupić się na kliencie z kimś rozmawia, telefonuje i ciągle robi miny
              niezadowolonej. Bliźniaczki szczygą niestarannie , w domu trzeba poprawiać
              wystające strzępy.
      • Gość: kasia Re: Szukam dobrego fryzjera:)- TAM NIE IDŹ!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.06, 22:07
        a ja byłam w Elle i całkiem fajnie jestem obcieta
    • bondzik Re: Szukam dobrego fryzjera:) 02.06.05, 17:28
      Polecam "Dafne" na ul.Ostrogórskiej(na przeciwko 18-sto pietrowca).Naprawde
      bardzo fajnie zostalam obcieta i dokladnie tak jak chcialam:)(Polecam pania
      Agnieszke:)

Natomiast rozczarowala mnie bardzo obsluga w tzw."renomowanych" salonach.Pani w
      Gabrielu pocieniowala mi wlosy tak ze kazdy mial zupelnie inna dlugosc,nie
      chcialy sie ukladac i w ogole szkoda slow,a w Eris'ie pani spalila mi wlosy tak
      ze mialam taki "fajny" puszek na glowie..:(Nie wspomne o cenach za taka fuszerke..:/
    • Gość: lola Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: 212.106.172.* 30.08.05, 14:53
      Witam!!!
      Faktycznie siostry bliźniaczki tną i farbują nieźle, jeden salon maja właśnie
      kolo UM drugi na ostrogórskiej obydwa nazywaja sie "DAFNE", mialam przyjemnośc
      byc u nich na "alejkach" kilka razy i zawsze bylam zadowolona, tylko ceny z
      kosmosu;(((
      A ta mloda pani z plejady, ktora tak dobrze obcina to jak sie nazywa albo jak
      wyglada??
      Jak macie jakies inne ciekawe propozycje przy nie za wysokich cenach to
      piszcie, pozdrawiam
      • Gość: kaja za wiaduktem IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 31.08.05, 18:36
        za wiaduktem w strone katowic, jest salon urody raj i pizzeria raj , wiec w tym
        salonie jest fryzjerka agnieszka i naprawde wporzo obcina, ceny w miare.....;)

pozdrawiam
      • dangoj Re: Szukam dobrego fryzjera:) 01.09.05, 10:39
        Gość portalu: lola napisał(a):

> Witam!!!
        > Faktycznie siostry bliźniaczki tną i farbują nieźle, jeden salon maja właśnie
        > kolo UM drugi na ostrogórskiej obydwa nazywaja sie "DAFNE", mialam
        przyjemnośc
        > byc u nich na "alejkach" kilka razy i zawsze bylam zadowolona, tylko ceny z
        > kosmosu;(((
        > A ta mloda pani z plejady, ktora tak dobrze obcina to jak sie nazywa albo jak
        > wyglada??
        > Jak macie jakies inne ciekawe propozycje przy nie za wysokich cenach to
        > piszcie, pozdrawiam
        super zakład Uroda 1 Maja przy rondzi Gierka
    • verdeschi Re: Szukam dobrego fryzjera:) 16.09.05, 10:05
      Tym co lubią nowoczesne fryzury polecam p. Renatę z zakładu GOLD w Zagórzu, na
      Braci Mieroszewskich. To pierwsza fryzjerka, która ujarzmiła moje straszne
      sianko:) Dzięki niej czeszę się pięć minut zamiast dwudziestu, nie muszę robić
      trwałej i wreszcie nie wyglądam jak stara baba.
      Pozdrawiam.
      • karinaz Re: Szukam dobrego fryzjera:) 16.09.05, 20:14
        polecam fryzjera na Środuli zakład "MANAKA" i Pana Sebastiana obcina i farbuje
        fajnie i ceny w miare przyzwoite.
      • Gość: Gość Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.smstv.pl 05.07.06, 21:15
        A gdzie się "zgubiła" p.Renata już jej nie ma w salonie GOLD może ktoś wie?
        • Gość: kasia Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.server.ntli.net 13.07.06, 15:06
          Witam wszystkie panie serdecznie goraco. Jezeli chodzi o mnie i moje wlosy to
          mam naprawde duze wymagania, jezeli chodzi o moje wlosy, dlatego tez chodze do
          sprawdzonych przezemnie i koplezanki fryzjerow. I tak np. lubie chodzic do Oli
          przy starym targu, mloda dziewczyna obcina fajnie i niedrogo i mozna sobie
          pogadac:)
          Bo przeciez kazda z nas lubi sie dowiedziec czegos nowego co w swiecie sie
          dzieje:)
          pozdrawiam
          • Gość: klientka Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.06, 12:55
            Też polecam panią Olę z zakładu STUDIO 2000.
            Ma też stronkę www.rocklok.go.pl/, gdzie można obejrzeć jej niektóre
            fryzurki.

Pozdrawiam
            Sylwia
    • Gość: iwona&ania Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 20.09.05, 14:55
      Pani Agnieszka z DAFNE na przeciwko 18-piętrowca. Strzyże i czesze super.Jest
      najlepsza!
    • Gość: marta p. Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: 212.106.172.* 20.09.05, 15:38
      Ja rówież szukam dobrego fryzera, który wycieniuje moje mocno krecone włosy i
      zrobi pasemka.Nie uwierzycie,ale niejednokrotnie spotkałam sie z sytuacja że
      fryzer/ka nie chciał/a podjąć sie obcięcia twierdząc iż sie boi:))(nie wiem
      czego;)Fakt -mam duzo włosów i są strasznie skrecone, doradźcie coś bo juz mnie
      nudzi ciągle ta sama fryzura:(
    • bestia99 Re: Szukam dobrego fryzjera:) 20.09.05, 18:40
      też szukam :( Chce miec piekna fryzurke na wesele, ale tanio :]
    • Gość: miki Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.06, 11:35
      trendy w czeladzi nie sa najgorsze i tanie ok 20zł
    • Gość: miki Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: 81.210.89.* 27.03.06, 12:42
      widze że Agnieszki są częstym imieniem wsród fryzjerek :) - więc polecam również Agnieszkę która do tej pory pracowała w różnych zakładach a teraz otworzyła wreszcie swój własny na ul. WYSZYNSKIEGO - obok Apteki (róg Sienkiewicza)
    • Gość: gość Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: 81.210.104.* 28.03.06, 08:57
      Tylko nie salon Magda w Zagórzu kasę zostawisz ale fryzury nie zobaczysz, ani
      nie obcina fajnie, a balejaż szkoda gadać.
      • Gość: teraz_wiem Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 07:31
        jeśli chcesz być obicięta na maxa źle, polecam zakład MAX na teatralnej, tam
        fryzjerka-hosztaplerka zrobi to, czego nie powinna...
        Chyba że ktoś lubi mieć we włosach specjalne otworki na uszy...;o
        Żenada.
        • Gość: gość Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.smstv.pl 04.04.06, 09:14
          nie ma dobrych fryzjerów?
    • Gość: olenka.... Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: 87.207.13.* 13.04.06, 11:21
      polecam zaklad atena jest tam fajna babeczka wlosy w kolorze bordo super obcina
      polecam szczerze
    • Gość: gość Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 18:28
      nie ma dobrego fryzjera na zagłebiu
    • Gość: iwona Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.server.ntli.net 04.05.06, 23:10
      Ja rowniez szukam dobrego fryzjera, a konktretnie interesuje mnie fryzura
      slubna, czyli bardziej zalezy mi na czesaniu niz strzyzeniu. Jesli cos wiecie
      to dajcie znac. No i wizazystka tez mile widziana, pozdrawiam
    • branja Re: Szukam dobrego fryzjera:) 06.07.06, 01:44
      Witam,
      Dobry fryzjer (ale nie tani)jest w Tomline na Pogoni, tam też jest wizażystka i
      kosmetyczka w jednej osobie oraz Pani która robi tipsy i manicure. Taki sam
      zestaw jest w salonie Laurent na rogu Targowej. Znam osoby, które chodzą do tych
      salonów, sama też byłam i wszyscy sa zadowoleni :) Dobry, ale też nie tani
      zakład to BIS na Zagórzu, tam nie byłam, nie wiem też czy robią makijaż, wiem że
      można tam zrobić tipsy i manicure. A z osiedlowych fryzjerów, to osobiście
      polecam Panią Agatę, ma mały salonik przy budynku straży pożarnej, bardzo miła
      osoba z pomysłami, która na dodatek wie co robi :)
      pozdrawiam i życzę powodzenia :)
      • Gość: kasandra Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.telpol.net.pl 26.07.06, 22:08
        witam. a czy ktos moze byl na pasazu w centrum w salonie exter?
    • Gość: 555 super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 01:16
      chodze od 3 lat do tej samej fryzjerki - pani Ania a zakład nazywawa sie
      paradis i jest po drugiej stronie sezamu na centrum (miedzy żabką a cepelią).
      Obciecie kosztuje 40 zł ale naprawde warto...Obcina super
    • Gość: pytająca Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.crowley.pl 12.07.06, 11:59
      Może ktoś korzystał z usług salonu fryzjerskiego Viki studio? Interesuje mnie
      czy dobrze ścianają włosy?
      • Gość: !!! Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.crowley.pl 14.07.06, 15:39
        up
        • Gość: mała Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.telpol.net.pl 20.07.06, 20:08
          ja polecam w Instytucie SPA P.Magdę..naprawdę obcina rewelacyjnie...świetne ma
          cięcie..naprawdę polecam..widać ze obcina profesjonalnie...obcięcie kosztuje 45
          zł...
          • bmwd Re: Szukam dobrego fryzjera:) 21.07.06, 14:31
    • Gość: Iskra Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:07
      Nie wiem czy już o tym słyszałaś, ale bardzo dobry fryzjer jest na końcu ul.
      Małachowskiego (tam gdzie był kiedyś empik). Viki stiudio - tak nazywa się ten
      lokal. Obcięcie od 45zl. nie jest drogo. Polecam Fryzjera Grześka.
      Pozdrawiam :)
      • Gość: Lila Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.telpol.net.pl 31.07.06, 23:02
        A na Pogoni? Macie jekieś doświadczenia u tutejszych fryzjerów?
        Pozdrawiam :)
      • Gość: Vixen Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 11:09
        Dokładnie tak. Jeśli fryzjer na poziomie to p. Grzegorz z salonu Viki chociaż
        nie powiem żeby było tanio-ja przy moich długich włosach bez 200 zł się nie
        ruszam-ale warto!!! Kolor dokładnie taki,po strzyzeniu przez dwa miesiące się
        praktycznie fryzurką nie przejmuję-no i klimat:))) A przecież wszystko to
        sprawia ze to właśnie ten a nie inny.
    • Gość: Magda Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.15, 12:15
      Widzę, że wątek dosyć stary, ale może ktoś mi pomoże odszukać Panią Anię "Rudą" z Dafne w Sosnowcu, moją najlepszą fryzjerkę. Niestety dowiedziałam się dzisiaj, że już tam nie pracuje, nie znam nawet jej nazwiska, nie wiem, czy zaczęła pracować na własny rachunek, czy nie pracuje, jak można się z nią skontaktować?
      • Gość: ja Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.15.191.96.191.15.81.in-addr.arpa 08.11.15, 13:34
        Witam. Ja tez poszukuje Pani Ani. Nie wyobrazam sobie isc do kogos innego. Podobno Pani Marta jest świetna ale boje sie eksperymentow. Szczegolnie na mojej glowie :-) znajoma probowala sie dowiedziec wsrod pracownic salonu co z Pania Ania lecz wlascicielki skutecznie blokowaly proby nawiazania do tematu...
        • Gość: anonim Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.15, 14:48
          Pani Ania pracuje w Katowicach w salonie Jean Louis David
          • iwonakwiat311 Re: Szukam dobrego fryzjera:) 27.11.15, 23:12
            witam!
            czy ma ktoś kontakt tel. do Pani Ani z Dafne Sosnowiec. W którym salonie JLD pracuje. Nie pamiętam jej nazwiska może ktoś podpowie.Dziękuję
          • Gość: Kama Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.cable.smsnet.pl 28.11.15, 08:01
            Byłam w salonie Jean Louisa Davida w Supersamie w Katowicach zaraz po tej informacji i jedna z pracownic powiedziała mi że Pani Ania tam pracowała, ale już nie pracuje:/ Pani Aniu, ma Pani tyle zagorzałych fanek, proszę nas jakoś na siebie naprowadzic:)
            • Gość: anonim Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.15, 07:55
              ale ona chyba na 3 stawach pracuje
              • Gość: anonim Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.15, 08:03
                sorki na 3 stawach nie ma salonu tylko jeszcze w SCC i Galeria Kaowicka
      • patiwolf Re: Szukam dobrego fryzjera:) 09.02.16, 05:53
        Witajcie, nadal nie odnalazlam Pani Ani, podobno pracowala, ale juz nie pracuje w Jean Louis David. Czy ktos cos wie?:(
      • Gość: brick Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.16, 19:53
        Avangarda w silesii
        • patiwolf Re: Szukam dobrego fryzjera:) 16.02.16, 22:08
          Dziekuje:) wlasnie mialam to napisac bo sie w koncu droga facebookowa dowiedzialam:)
          • Gość: magfda Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.lear.com 15.05.17, 09:30
            Czy może mi ktoś powiedzieć czy P. Ania nadal tam pracuje??
            • Gość: magda Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.lear.com 26.06.17, 08:11
              gdyby ktoś jeszcze kiedykolwiek szukał.... p. Ania otworzyła własny salon w Sosnowcu na Dekerta pod nazwą Hair Factory by Anna Fabryczny
      • marzenamar66 Re: Szukam dobrego fryzjera:) 07.11.18, 21:16
        Pani Ania Fabryczny z salonu Dafne ma swój salon na Dekerta 4 HAIR FACTORY Sosnowiec
    • Gość: niepokorny Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.static.ip.netia.com.pl 01.12.15, 12:50
      W Dabrowie Górniczej jest nowy fajny salon przy ulicy Żeromskiego 41 - to blok na przeciw Biedronki.
      Fryzjerka fajna i sympatyczna, widać że umie ciąć i to z pasją . To chyba ta sama fryzjerka co była na SIenkiewicza na rogu. Ja nie narzekam , paru znajomym również ich fryzura się spodobała . grunt że mój dzieciak daje jej się obciąć. Polecam bo sprawdziłem na własnej czuprynie
      Niepokorny
    • Gość: ZadowolonaKlientka Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.16, 01:07
      Hej,

Polecam fajny portal gdzie można znaleźć ranking fryzjerów w Sosnowcu - rzetelnyranking.pl/fryzjerzy/slaskie/sosnowiec ... niektóre wpisane opinie są naprawdę ciekawe :)... osobiście polecam "Fryzjer z Pasją" fryzjerki na prawdę bardzo kontaktowe i fachowe.
    • kontofryz Re: Szukam dobrego fryzjera:) 29.11.16, 21:54
      P.Klaudia Krisfryz.pl orlad lwowskich 38 sosnowiec Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka