Gość: asiek IP: 193.151.48.* 26.04.05, 14:13 ...czy ktos wie gdzie jest w sosnowcu lub okolicach na prawde dobry zakład fryzjerski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angie Re: Szukam dobrego fryzjera:)- TAM NIE IDŹ!!!! IP: *.crowley.pl 19.05.05, 03:03 Chętnie sie dowiem, bo tam gdzie poszłam ostatnio przeżyłam gehennę - dlatego nie polecam Ci salonu ELLE na Kilińskiego za dworcem. Ani kolor, ani fryzura nie ta...Laska ( niska pulchna brunetka Kasia) walnęła mi balejaż z 2 kolorów, z czego blond przy odrostach wyszedł ryży (z farbą siedziałam góra 20 min), wycieniowała mi włosy tak, że mimo tego że są cienkie, teraz wyglądają jak po chemioterapii, wyprostowała je prostownicą, wymazała jakąś mazią, że wyglądały jak tłuste, fryzura bez polotu (lepiej wyglądałam nim zaczęła)i za to wszystko zapłaciłam...160zł... Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka3 Re: Szukam dobrego fryzjera:)- TAM NIE IDŹ!!!! 30.05.05, 18:27 polecam młodą fryzjerkę w plejadzie uwaznie słucha jak obciać i robi tak jak mówi-miło i tanio choć to c.h. oki- oraz pania salon monika na osiedle zagórze-blizej gwiezdnej-koło kisielewskiego- szybko,sprawnie tez niedrogo-byłam tez przy urzedzie miejskim-koło banku pko.sa 2 siostry 50-letnie ścinają profesjonalnie-ale obsługa przedmiotowa- praktykantka zaczyna-czka sie z mokrą głowa na panią-a potem 3 razy tłumaczy jak ściac-ale efekt nie był zły-- Odpowiedz Link Zgłoś
quickstarter Re: Szukam dobrego fryzjera:)- TAM NIE IDŹ!!!! 01.09.05, 17:47 Obawiam sie ze juz jej dawno nie ma - tam zmieniaja pracownikow co dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Szukam dobrego fryzjera:)- TAM NIE IDŹ!!!! IP: 212.106.172.* 20.09.05, 15:32 nie polecam raczej tego zakładu na zwyciestwa gdzie tną siostry blizniaczki, obslugas niemila, panie wyniosle,a co do umiejętnosci to tez mam zastrzezenia Odpowiedz Link Zgłoś
bmwd Re:- Zwycięstwa u Bliźniaczek -tak sobie 17.07.06, 21:29 Byłam tam kilka razy .Kilka lat temu bylam zadowolona , ale ostatnio jest coraz gorzej. Denerwuje mnie jak fryzjerka ciągle gdzieś się ogląda, caly czas zamiast skupić się na kliencie z kimś rozmawia, telefonuje i ciągle robi miny niezadowolonej. Bliźniaczki szczygą niestarannie , w domu trzeba poprawiać wystające strzępy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Szukam dobrego fryzjera:)- TAM NIE IDŹ!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.06, 22:07 a ja byłam w Elle i całkiem fajnie jestem obcieta Odpowiedz Link Zgłoś
bondzik Re: Szukam dobrego fryzjera:) 02.06.05, 17:28 Polecam "Dafne" na ul.Ostrogórskiej(na przeciwko 18-sto pietrowca).Naprawde bardzo fajnie zostalam obcieta i dokladnie tak jak chcialam:)(Polecam pania Agnieszke:) Natomiast rozczarowala mnie bardzo obsluga w tzw."renomowanych" salonach.Pani w Gabrielu pocieniowala mi wlosy tak ze kazdy mial zupelnie inna dlugosc,nie chcialy sie ukladac i w ogole szkoda slow,a w Eris'ie pani spalila mi wlosy tak ze mialam taki "fajny" puszek na glowie..:(Nie wspomne o cenach za taka fuszerke..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: 212.106.172.* 30.08.05, 14:53 Witam!!! Faktycznie siostry bliźniaczki tną i farbują nieźle, jeden salon maja właśnie kolo UM drugi na ostrogórskiej obydwa nazywaja sie "DAFNE", mialam przyjemnośc byc u nich na "alejkach" kilka razy i zawsze bylam zadowolona, tylko ceny z kosmosu;((( A ta mloda pani z plejady, ktora tak dobrze obcina to jak sie nazywa albo jak wyglada?? Jak macie jakies inne ciekawe propozycje przy nie za wysokich cenach to piszcie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja za wiaduktem IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 31.08.05, 18:36 za wiaduktem w strone katowic, jest salon urody raj i pizzeria raj , wiec w tym salonie jest fryzjerka agnieszka i naprawde wporzo obcina, ceny w miare.....;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dangoj Re: Szukam dobrego fryzjera:) 01.09.05, 10:39 Gość portalu: lola napisał(a): > Witam!!! > Faktycznie siostry bliźniaczki tną i farbują nieźle, jeden salon maja właśnie > kolo UM drugi na ostrogórskiej obydwa nazywaja sie "DAFNE", mialam przyjemnośc > byc u nich na "alejkach" kilka razy i zawsze bylam zadowolona, tylko ceny z > kosmosu;((( > A ta mloda pani z plejady, ktora tak dobrze obcina to jak sie nazywa albo jak > wyglada?? > Jak macie jakies inne ciekawe propozycje przy nie za wysokich cenach to > piszcie, pozdrawiam super zakład Uroda 1 Maja przy rondzi Gierka Odpowiedz Link Zgłoś
verdeschi Re: Szukam dobrego fryzjera:) 16.09.05, 10:05 Tym co lubią nowoczesne fryzury polecam p. Renatę z zakładu GOLD w Zagórzu, na Braci Mieroszewskich. To pierwsza fryzjerka, która ujarzmiła moje straszne sianko:) Dzięki niej czeszę się pięć minut zamiast dwudziestu, nie muszę robić trwałej i wreszcie nie wyglądam jak stara baba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karinaz Re: Szukam dobrego fryzjera:) 16.09.05, 20:14 polecam fryzjera na Środuli zakład "MANAKA" i Pana Sebastiana obcina i farbuje fajnie i ceny w miare przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.smstv.pl 05.07.06, 21:15 A gdzie się "zgubiła" p.Renata już jej nie ma w salonie GOLD może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.server.ntli.net 13.07.06, 15:06 Witam wszystkie panie serdecznie goraco. Jezeli chodzi o mnie i moje wlosy to mam naprawde duze wymagania, jezeli chodzi o moje wlosy, dlatego tez chodze do sprawdzonych przezemnie i koplezanki fryzjerow. I tak np. lubie chodzic do Oli przy starym targu, mloda dziewczyna obcina fajnie i niedrogo i mozna sobie pogadac:) Bo przeciez kazda z nas lubi sie dowiedziec czegos nowego co w swiecie sie dzieje:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.06, 12:55 Też polecam panią Olę z zakładu STUDIO 2000. Ma też stronkę www.rocklok.go.pl/, gdzie można obejrzeć jej niektóre fryzurki. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona&ania Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 20.09.05, 14:55 Pani Agnieszka z DAFNE na przeciwko 18-piętrowca. Strzyże i czesze super.Jest najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta p. Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: 212.106.172.* 20.09.05, 15:38 Ja rówież szukam dobrego fryzera, który wycieniuje moje mocno krecone włosy i zrobi pasemka.Nie uwierzycie,ale niejednokrotnie spotkałam sie z sytuacja że fryzer/ka nie chciał/a podjąć sie obcięcia twierdząc iż sie boi:))(nie wiem czego;)Fakt -mam duzo włosów i są strasznie skrecone, doradźcie coś bo juz mnie nudzi ciągle ta sama fryzura:( Odpowiedz Link Zgłoś
bestia99 Re: Szukam dobrego fryzjera:) 20.09.05, 18:40 też szukam :( Chce miec piekna fryzurke na wesele, ale tanio :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.06, 11:35 trendy w czeladzi nie sa najgorsze i tanie ok 20zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: 81.210.89.* 27.03.06, 12:42 widze że Agnieszki są częstym imieniem wsród fryzjerek :) - więc polecam również Agnieszkę która do tej pory pracowała w różnych zakładach a teraz otworzyła wreszcie swój własny na ul. WYSZYNSKIEGO - obok Apteki (róg Sienkiewicza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: 81.210.104.* 28.03.06, 08:57 Tylko nie salon Magda w Zagórzu kasę zostawisz ale fryzury nie zobaczysz, ani nie obcina fajnie, a balejaż szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz_wiem Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 07:31 jeśli chcesz być obicięta na maxa źle, polecam zakład MAX na teatralnej, tam fryzjerka-hosztaplerka zrobi to, czego nie powinna... Chyba że ktoś lubi mieć we włosach specjalne otworki na uszy...;o Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.smstv.pl 04.04.06, 09:14 nie ma dobrych fryzjerów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka.... Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: 87.207.13.* 13.04.06, 11:21 polecam zaklad atena jest tam fajna babeczka wlosy w kolorze bordo super obcina polecam szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 18:28 nie ma dobrego fryzjera na zagłebiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.server.ntli.net 04.05.06, 23:10 Ja rowniez szukam dobrego fryzjera, a konktretnie interesuje mnie fryzura slubna, czyli bardziej zalezy mi na czesaniu niz strzyzeniu. Jesli cos wiecie to dajcie znac. No i wizazystka tez mile widziana, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
branja Re: Szukam dobrego fryzjera:) 06.07.06, 01:44 Witam, Dobry fryzjer (ale nie tani)jest w Tomline na Pogoni, tam też jest wizażystka i kosmetyczka w jednej osobie oraz Pani która robi tipsy i manicure. Taki sam zestaw jest w salonie Laurent na rogu Targowej. Znam osoby, które chodzą do tych salonów, sama też byłam i wszyscy sa zadowoleni :) Dobry, ale też nie tani zakład to BIS na Zagórzu, tam nie byłam, nie wiem też czy robią makijaż, wiem że można tam zrobić tipsy i manicure. A z osiedlowych fryzjerów, to osobiście polecam Panią Agatę, ma mały salonik przy budynku straży pożarnej, bardzo miła osoba z pomysłami, która na dodatek wie co robi :) pozdrawiam i życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.telpol.net.pl 26.07.06, 22:08 witam. a czy ktos moze byl na pasazu w centrum w salonie exter? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 555 super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 01:16 chodze od 3 lat do tej samej fryzjerki - pani Ania a zakład nazywawa sie paradis i jest po drugiej stronie sezamu na centrum (miedzy żabką a cepelią). Obciecie kosztuje 40 zł ale naprawde warto...Obcina super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.crowley.pl 12.07.06, 11:59 Może ktoś korzystał z usług salonu fryzjerskiego Viki studio? Interesuje mnie czy dobrze ścianają włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.telpol.net.pl 20.07.06, 20:08 ja polecam w Instytucie SPA P.Magdę..naprawdę obcina rewelacyjnie...świetne ma cięcie..naprawdę polecam..widać ze obcina profesjonalnie...obcięcie kosztuje 45 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskra Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:07 Nie wiem czy już o tym słyszałaś, ale bardzo dobry fryzjer jest na końcu ul. Małachowskiego (tam gdzie był kiedyś empik). Viki stiudio - tak nazywa się ten lokal. Obcięcie od 45zl. nie jest drogo. Polecam Fryzjera Grześka. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.telpol.net.pl 31.07.06, 23:02 A na Pogoni? Macie jekieś doświadczenia u tutejszych fryzjerów? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vixen Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 11:09 Dokładnie tak. Jeśli fryzjer na poziomie to p. Grzegorz z salonu Viki chociaż nie powiem żeby było tanio-ja przy moich długich włosach bez 200 zł się nie ruszam-ale warto!!! Kolor dokładnie taki,po strzyzeniu przez dwa miesiące się praktycznie fryzurką nie przejmuję-no i klimat:))) A przecież wszystko to sprawia ze to właśnie ten a nie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.15, 12:15 Widzę, że wątek dosyć stary, ale może ktoś mi pomoże odszukać Panią Anię "Rudą" z Dafne w Sosnowcu, moją najlepszą fryzjerkę. Niestety dowiedziałam się dzisiaj, że już tam nie pracuje, nie znam nawet jej nazwiska, nie wiem, czy zaczęła pracować na własny rachunek, czy nie pracuje, jak można się z nią skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.15.191.96.191.15.81.in-addr.arpa 08.11.15, 13:34 Witam. Ja tez poszukuje Pani Ani. Nie wyobrazam sobie isc do kogos innego. Podobno Pani Marta jest świetna ale boje sie eksperymentow. Szczegolnie na mojej glowie :-) znajoma probowala sie dowiedziec wsrod pracownic salonu co z Pania Ania lecz wlascicielki skutecznie blokowaly proby nawiazania do tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.15, 14:48 Pani Ania pracuje w Katowicach w salonie Jean Louis David Odpowiedz Link Zgłoś
iwonakwiat311 Re: Szukam dobrego fryzjera:) 27.11.15, 23:12 witam! czy ma ktoś kontakt tel. do Pani Ani z Dafne Sosnowiec. W którym salonie JLD pracuje. Nie pamiętam jej nazwiska może ktoś podpowie.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.cable.smsnet.pl 28.11.15, 08:01 Byłam w salonie Jean Louisa Davida w Supersamie w Katowicach zaraz po tej informacji i jedna z pracownic powiedziała mi że Pani Ania tam pracowała, ale już nie pracuje:/ Pani Aniu, ma Pani tyle zagorzałych fanek, proszę nas jakoś na siebie naprowadzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.15, 07:55 ale ona chyba na 3 stawach pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.15, 08:03 sorki na 3 stawach nie ma salonu tylko jeszcze w SCC i Galeria Kaowicka Odpowiedz Link Zgłoś
patiwolf Re: Szukam dobrego fryzjera:) 09.02.16, 05:53 Witajcie, nadal nie odnalazlam Pani Ani, podobno pracowala, ale juz nie pracuje w Jean Louis David. Czy ktos cos wie?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brick Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.16, 19:53 Avangarda w silesii Odpowiedz Link Zgłoś
patiwolf Re: Szukam dobrego fryzjera:) 16.02.16, 22:08 Dziekuje:) wlasnie mialam to napisac bo sie w koncu droga facebookowa dowiedzialam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magfda Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.lear.com 15.05.17, 09:30 Czy może mi ktoś powiedzieć czy P. Ania nadal tam pracuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.lear.com 26.06.17, 08:11 gdyby ktoś jeszcze kiedykolwiek szukał.... p. Ania otworzyła własny salon w Sosnowcu na Dekerta pod nazwą Hair Factory by Anna Fabryczny Odpowiedz Link Zgłoś
marzenamar66 Re: Szukam dobrego fryzjera:) 07.11.18, 21:16 Pani Ania Fabryczny z salonu Dafne ma swój salon na Dekerta 4 HAIR FACTORY Sosnowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepokorny Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.static.ip.netia.com.pl 01.12.15, 12:50 W Dabrowie Górniczej jest nowy fajny salon przy ulicy Żeromskiego 41 - to blok na przeciw Biedronki. Fryzjerka fajna i sympatyczna, widać że umie ciąć i to z pasją . To chyba ta sama fryzjerka co była na SIenkiewicza na rogu. Ja nie narzekam , paru znajomym również ich fryzura się spodobała . grunt że mój dzieciak daje jej się obciąć. Polecam bo sprawdziłem na własnej czuprynie Niepokorny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZadowolonaKlientka Re: Szukam dobrego fryzjera:) IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.16, 01:07 Hej, Polecam fajny portal gdzie można znaleźć ranking fryzjerów w Sosnowcu - rzetelnyranking.pl/fryzjerzy/slaskie/sosnowiec ... niektóre wpisane opinie są naprawdę ciekawe :)... osobiście polecam "Fryzjer z Pasją" fryzjerki na prawdę bardzo kontaktowe i fachowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kontofryz Re: Szukam dobrego fryzjera:) 29.11.16, 21:54 P.Klaudia Krisfryz.pl orlad lwowskich 38 sosnowiec Polecam Odpowiedz Link Zgłoś