Dodaj do ulubionych

szukam fajnego klubu w Sosnowcu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:42
Mam ochotę się gdzieś zabawić w tą sobotę.
Szukam fajnego klubu (czyt: bez małolatów, dresiarzy, ćpunów i puszczalskich
dziewczyn). Polećcie coś !
Obserwuj wątek
    • maxnl Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu 05.08.05, 10:49
      takie niestety nie istnieja w tym miescie.....wszedzie dresy, k...wy i lanserzy
    • Gość: Piter Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:43
      Farmacon, tylko, że tam nie ma klimatyzacji, co zimą ledwo można wytrzymać, a w
      lecie to już w ogóle masakra.
    • ladyramzes Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu 05.08.05, 16:08
      Nie ma fajnej dyskoteki, jest niby FAMA na Dańdówce ale tam lokal świeci
      pustkami. Niby chcą zeby nie zrobiła sie druga Galeria (koło sądu kiedyś była)Z
      takich lokali to ewentualnie BEKA tzw klub na obok PZU na 1go Maja Jest salka
      w piatki i soboty mozna sie pobawic klientela nawet ok, nie ma małolatów i tego
      typu osób o które Ci rozchodziło. Fajny barek i generalnie uważam , ze ten
      lokal ma klimat. Swoja drogą Sosnowiec pzrecioez jest taki duzy NIKT Z KASĄ NIE
      POMYSLI O STWORZENIU FAJNYCH MIEJSC JAK NA PZRYKŁĄD MAJą KATOWICE :Wyzszy
      Wymiar, Genesis, Mysterium Prawda ? hm, ehhh POzdrawiam i udanej zabawy
      • ladyramzes Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu 05.08.05, 16:15
        ladyramzes napisała:

> Nie ma fajnej dyskoteki, jest niby FAMA na Dańdówce ale tam lokal świeci
        > pustkami. Niby chcą zeby nie zrobiła sie druga Galeria (koło sądu kiedyś była)
        Z
        >
        > takich lokali to ewentualnie BEKA tzw klub na obok PZU na 1go Maja Jest
        salka
        > w piatki i soboty mozna sie pobawic klientela nawet ok, nie ma małolatów i
        tego
        >
        > typu osób o które Ci rozchodziło. Fajny barek i generalnie uważam , ze ten
        > lokal ma klimat. Swoja drogą Sosnowiec pzrecioez jest taki duzy NIKT Z KASĄ
        NIE
        >
        > POMYSLI O STWORZENIU FAJNYCH MIEJSC JAK NA PZRYKŁĄD MAJą KATOWICE :Wyzszy
        > Wymiar, Genesis, Mysterium Prawda ? hm, ehhh POzdrawiam i udanej zabawy
        A, a co do Minimum to tam pzreważnie są malolaty !!!!Prawdziwy koszmar. ludzie
        powyżej 25 roku życia nie mają gdzie sie bawic w tym mieście. :(((((((((((((
        • Gość: Sandra /// Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:30
          a więc... na klubach w Sosnowcu troszke sie znam.... masz upodobania takie jak
          ja... imprezki bez dresów... puszczalskich itd.... niestety.... wszystkiego
          nie da sie zaltwic.... :/ no więc:
          1. Farmacon - bez dresów... ćpunów nie widac... ochrona calkiem
          zorganizowana... porządek... !! muzyka ok... ( zależnie od gustu,... mnie sie
          taka muzyka podoba.. ) !! no ale kilka minusów... : fakt ... tam jest
          gorąco... ( ale da sie przeżyć ) i są panienki... niektóre ostro przesadzają...
          ale da sie wytrzymać... nie ejst najgorzej.... ogólnie klub godny
          polecenia...najczęsciej tam chodze....

2. Minimum - wszystko fajnie... godny polecenia... !! ale jesli nie lubisz
          puszczalskich... to niestety..tam jest ich wiele...!! moim zdaniem lepiej
          wybrac sie do Farmaconu...

3 Fama - to jedna wielka pomyłka.... !!!!!!!!!!!

4. Imperium - moze byc.... ale za duzo... malolatow... i troszke
          zajaranych ... ale niektórym wlansie tam sie podoba....

5. Antidotum - obecnie trwa remont ... a do tej pory to calkiem fajny klub...
          muzyka ok... towarzystwo takie sobie...w maire mozliwości... troszke łatwych
          panienek...tez sie znajdzie... acha.... a co do ochrony tą są
          wątpliwości... !!

a wiec jestem za Farmaconem... tam jest specyficzny klimat...calkiem
          pozytywnie.... polecam... farmacon - wtorek, czwartek, piątek, sobota...
          polecam
          • Gość: Piter Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:11
            Wy macie chyba jakąś obsesję z tymi panienkami, jeszcze facetom to bym się nie
            dziwił, ale kobiety??? Myślałem, że się oglądacie za facetami, a tu proszę.
            Zamiast się gapić z oburzeniem na jakieś lafiryndy, po prostu się bawcie, to ich
            nawet nie zauważycie.
            A może wam żal d**ę ściska, że was faceci nie podrywają, bo widzą jakie
            jesteście nadęte i patrzycie z góry na wszystkich, co? :P
            • Gość: sandra /// Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:04
              nie chodze na discoo po to zeby faceci mnie podrywali...!! ide sie bawic i to
              wlasnie robie.... !! zawsze dobrze sie bawie....!! poprostu nie lubie tylko
              takich lasek... i cóż... nic na to nie poradze....
              • maxnl Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu 13.08.05, 11:54
                ja osobiscie nie mam nic przciwko takim laskom o ile nie sa zacpane i nachalne
                i oczywisie sexi...sex po imprezie lub na imprezie jest chyba legalny:))) Co do
                Antidotum...tam byla niezla impreza ale jakies 10 lat temu:)
              • Gość: lafirynda Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:51
                Sandro, nie zalamuj się. One też Cię nie lubią.
                I zawsze baw się dobrze a faceci podrywają zwykle te ładniejsze i bardziej
                równe, nic na to nie poradzisz.
            • Gość: maryśka Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:41
              No wiesz... wkurzyłeś mnie. Tak po prostu. Nie mogłam tego nie powiedzieć :/
              hmmm...
        • Gość: Adam Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.05, 10:48
          Nie zgodze sie z opinia, ze w minimum sa malolaty. Niech sprobuje wejsc ktos
          kto ma mniej niz 21 lat.... srednia wieku to 25-30 lat!
    • Gość: margo Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.chello.pl 20.12.05, 17:46
      jest jeszcze zakręcona, ludzie rózni i w różnym wieku, małolatów nie
      zauważyłam, a może po prostu się nie przyglądałam, muzyka w różnym klimacie i
      można coś zjeść. minimum też jest ok. co do pozostałych klubów to nie mam
      zdania, do kilku nie udało mi się wejść (17.12) bo za dużo ludzi, a do jednego -
      nazwy nie wspomnę nawet nie miałam ochoty ze względu na bardzo
      niesympatycznych ochroniarzy. Słyszałam też, że dużo ludzi chodzi do antidotum
      ale sama tam nigdy nie byłam. miłej zabawy :)
      • Gość: dj rozcrock Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:10
        najlepszy jest ten ziomalski klub tuż za Kiepurą!!! ale tam jest cool!!!
    • Gość: majka Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 15:39
      A ja lubię Manhattan. Fajnie grają, młodocianych brak. Zawsze się dobrze tam
      bawię.
      • Gość: Martin Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.smstv.pl 26.12.05, 22:59
        pieprzenie!!!! Moze niema klubow na miare Piarmidy chorzowskiej..ale takie
        kluby jak CHILI CLUb czy MINIMUM CLUB a nawet MANHATAN!!! Sa o kluby na
        poziomie , zero malolatow!!!! Fajna kultura, fajni ludzie...mysle ze te trzy
        kluby moge polecic najbardziej. Sam najczesciej bywam w MINIMUM. Szczegoolnie
        czwartki i soboty. pozdro
        • Gość: tonik Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 03:31
          Zakrecona nadal rzadzi.Bylem w Coco bo wszsyscy mowili ze jest super w srodku i
          bylo tak super ze tylko dostalem w morde.ja sie pytam gdzie byli ochroniarze?
          Kto zawinil?Szukam namiarow na wlasciciela tego klubu-ponoc to ten sam co
          underground,a w sumie ten klub to spoko jest.Ostatnio mi kolezanka mowila ze
          wyprosili ludzi z coco bo niby ktos podpalil.co to ma byc!
    • Gość: fresa imperium IP: *.crowley.pl 31.12.05, 12:50
      ma ktos moze link do imperium??????
      • Gość: FxBeats Re: imperium IP: *.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:57
        zapraszam na www.klubimperium.pl < najnowsze i najswiezsze info o klubie
        Imperium w Sosnowcu. pozdro! zapraszam na epulsa. tam eklub KlubImperium ! baj
    • wariatkaogolona Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu 20.02.06, 15:47
      a ja polecam Klub SeVeN na Warszawskiej w samym centrum ...tam pobawisz się
      najlepiej.Wspaniała atmosfera,niezwykle utalentowani Dje ,swojski miły i
      rozinny klimacik.Profesjonalni bramkarze i niezwykle miła obsługa
      baru.Zapraszam od środy do soboty.Przyjdz naprawde warto.
    • Gość: margo Re: szukam fajnego klubu w Sosnowcu IP: *.chello.pl 17.03.06, 19:12
      czy Rekonstrukcja przy ul. Piłsudskiego to przyjemny lokal? duży czy raczej
      kameralny? można coś zjeść do piwa? byliście tam? polecacie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka