cover_wielki 01.01.06, 18:32 Może tak mały konkurs na forumowicza roku, tego forum ? Kogo nalezy wyróżnić i za co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arc Re: Forumowicz roku 2005 IP: *.dedicated.hosteurope.de 01.01.06, 19:39 Cover Wielki za: opinia jest jak dupa, każdy ma swoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apolonia Re: Forumowicz roku 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:28 Popieram - Cover Wielki za wszędobylskość :P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
praktykos Re: Forumowicz roku 2005 02.01.06, 13:36 Dokładnie. cover_vielki szczególnie za rozluźniające tematy jak ten o czekoladach i herbacie lub kawie i inne. No i może Blajpios za długie wywody, często pełne trafnych argumentów, często mroczne jak język Heideggera dla wytrwałych, ale odólnie na plus. _____________________________________________________ Zapraszamy na Forum Kultury w Zagłębiu: www.ystotny.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Forumowicz roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:31 Tylko i wyłącznie niejaki ANDRZEJ.SOWA !!!! - wielki miłośnik miasta i jego mieszkańcow. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Forumowicz roku 2005 03.01.06, 21:17 Jeżeli to o mnie,to drobna korekta Andrzej Sawa,a ja do Waszego miasta nie mam pretensji,kiedyś często w Sosnowcu bywałem.Ja po prostu nie lubię komuchów,a jest ich u Was chyba za dużo i co gorsze mają władzę,i to jest smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Forumowicz roku 2005 IP: *.polanet.pl 04.01.06, 00:22 To może lepiej czepiać się stricte owych komuchów? Ale zaangażowania na forum odmówić nie można! Popieram kandydaturę Andrzeja Sawy w kategorii "Najbardziej konsekwentny forumowicz" Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Forumowicz roku 2005 04.01.06, 02:04 Niestety ci którzy naszym zdaniem przynoszą nam czy naszemu miastu szkodę działają za cichym naszym zezwoleniem lub dlatego,że naszą obojętnością na to pozwalamy. M.in.komuchy to wykorzystują i póki nie obudzimy się,to nic się nie zmieni. U nas z tego powodu komuchy z leperami dostali zbyt dużo głosów. Nazmaite nazwy są dobitnym przykładem naszej obojętności. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Forumowicz roku 2005 IP: *.polanet.pl 04.01.06, 08:06 Nooo ale pyskówką i bardzo zgryźliwymi komentarzami to chyba można uzyskać efekt zgoła odwrotny od zamierzonego... może zamiast pisania o Rondzie im.Gierka lepiej zatytułować temat po prostu "komuniści w S-cu" i się go trzymać, a pisząc o rondzie to raczej w odczuciu społecznym obraża się miasto i mieszkańców, a Twój przekaz zanika, a zapalczywość tonu może odrażać każdego. Kończę dygresję,żeby śmietnik się nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Forumowicz roku 2005 04.01.06, 09:39 Najpierw przeczytałem nazwę,a dopiero potem Wy napisaliście o układach we władzach Odpowiedz Link Zgłoś
josef.k Re: Forumowicz roku 2005 04.01.06, 14:11 o ho ho, wielki powrót sieciowego pogromcy forów gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Forumowicz roku 2005 04.01.06, 18:56 Juzwa daj se siana,a potem idź spać Odpowiedz Link Zgłoś
josef.k Re: Forumowicz roku 2005 04.01.06, 21:12 odpowiem, bo widzę twój obłęd w oczach kiedy wędrując po wszystkich odwiedzanych forach odwiedzasz kolejne i dostrzegasz, że przeskoczyła cyferka. ktoś odpowiedział... Już niedługo przekroczysz 1500 postów - w jeden rok to niezły wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lineando Re: Forumowicz roku 2005 IP: *.smstv.pl 04.01.06, 21:17 Powrót Jedi, znów to forum opuści kolejna garstka niedobitek z portalu. Endrju zlituj ty się, raz to twoje miasto, raz nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Forumowicz roku 2005 04.01.06, 21:24 Swoje powiedziałem,ale co zrobicie z juzwą? Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Forumowicz roku 2005 05.01.06, 08:28 Temat jest - forumowicz roku - czytac nie potraficie???!!! Syf tylko na forum robice Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Forumowicz roku 2005 02.01.06, 20:46 O ! szczerz zdziwiony dziękuje za te miłe głosy, sygnaturka została zauważona to cieszy :), z tą wszędobylskością to bym nie przesadzał, owszem tu i ówdzie jestem i jak moge to zostawiam ślad, rozluźniające tematy he he he no przeciez nie samą polityką to miasto żyje ale po ilości dopisanych postów jakoś nie jestem przekonany że to dobre tematy :)))) ze swojej strony zaproponuje barthez_o6 - za to że mu się nie znudziło jak wielu innym quicstarter - ostatnio przestał się odzywać, ale wcześniej regularnie pilnował wątków sportowych michaelus - gdziś się człowieku podział (?) - za uporczywe rozkręcanie tego forum - poszukajcie w archiwum, to były wątki !! monikaiwanda - za wyważone wypowiedzi - nidgy nie wiem czy to jedna kobieta czy może Was jest dwie :) i dlaczego nielogowana ;) KOgo jeszcze należy wyróżnić i za co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lineando Re: Forumowicz roku 2005 IP: *.smstv.pl 02.01.06, 21:05 Monikawanda to chyba pierozek_monika:) PS. Towarzystwo wzajemnej adoracji nam sie tworzy, mało twórczo, eh! Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Forumowicz roku 2005 02.01.06, 21:26 sorry ja nie jestem monikawanda :-) Monikawanda ma wiele ciekawego do powiedzenia na wiele regionalnych tematów a ja niestety nie. Uszanowanko, Moniko Wando! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blajpios uciekawiajmy dalej ten wątek! 03.01.06, 00:21 Przede wszystkim chciałbym też podjąć ten wątek, bo wychodzi coś ciekawego, przybliżającego także sobie nawzajem Forumowiczów. (Przy okazji dziękuję i za zauważenie mnie, szczególnie PT Tym, którzy pozytywnie odbierają przynajmniej część moich wpisów, jak również PT Tym, co są cierpliwi, bo zdaję sobie sprawę, że niełatwo może być czasem czytać moje teksty, zwłaszcza pisząc szybko, nie mogąc doprecyzować, starając się pisać "syntetycznie do kwadratu", bo forum nie lubi zbytnio obszerności głosów). Cenię sobie takie pozytywne głosy szczególnie. No, dobrze. Jednak, by nie wpaść "w ton i klub samoadoracyjny" - rzeczywiście uporządkujmy może, rozszerzmy perspektywę tych wpisów. _ Niemniej, jakkolwiek, to: nie chciałbym nie zauważyć na początku - że jak najbardziej "na miejscu" jest "nominacja" dla Covera Wielkiego! Jak słusznie zauważano, za "wszędobylstwo", "optymizm trwania przy inicjatywach", dyskrecję czy swoiste poczucie, tworzenie dobrego nastroju. Tak samo - podejmuję głos wołania za morpheusem, bo dramatycznie zniknął. Podobnie: wołanie za quickstarterem, barthezem_06, dostrzeżenie naszych Niewiast i tak dalej, czyli w końcu jednak każdy głos dotychczasowy popierałbym! AAAA. Znowu. No, dobrze. Piszecie Kol. i Kol. - by nie było wzajemnej adoracji! Dobrze. W takim razie: sprzeciw mam!!!! (bo na to, by napisać o "zruganiu" kobiety, to nawet w tej konwencji i na te żądania: tu już się nie zdecyduję, choć za chwile przewrotnie wszystko się wyjaśni). W każdym razie - absolutnie się nie zgadzam! (w jednej tylko kwestii, w nie zgodzie mojej nie chodzi o Monikę Wandę, bo tu trudno się sprzeciwić, choć może pozytywy inaczej bym ujmował). Nie zgadzam się jednak z moniką_pierozek, absolutnie! Mianowicie co do tego, że nie ma za bardzo co prezentować, nie ma jej za co doceniać. Niezgoda. Właśnie Jej urok, ludzko-kobiece podejście, wrażliwość np. wobec stworzeń wszelkich: budowały mnie i (że mniej więcej zacytuję Janusza Korwin Mikkego przepraszającego Halinę Nowinę Konopczynę) "hamowały w zapędach gwałtownych i brutalnych wypowiedzi i postaw płci brzydkiej", gdy się przeczytało takie wpisy. :–)) Myślę więc, summa summarum, jak wielu tu piszących, że to kolejny sympatczny pomysł Covera Wielkiego, ten wątek. Toteż popieram, nawet jeżeli wciąż człowiek myśli, jak rzeczywiście przed tym obronić. Może wprowadźmy więc jakiś czas na przedstawienie kandydatur w kilku co najmniej dziedzinach? Może da się wybrać coś z poniższych? W razie czego, gdyby się raczej podobał pomysł a nie wiadomo byłoby, jakie kategorie, to niech zdecyduje zakładający wątek Cover Wielki: klimat pogodno-dobry, rozluźniający i rodzinny, wrażliwy; oryginalność i doniosłość pomysłów, znaczenie myśli, prowokowanie rozwoju; najmilej widzianego Gościa, cenionego za wnoszone walory (NieZagłębiaka); praktyczność, realizm, pomysły, które weszły w życie; promocja Zagłębia; promocja Sosnowca; dowcip, dawana nam radość; Z pomysłami kategorii już się wstrzymuję, nie wiem co inni, może też ktoś coś zaproponuje? Miałem też już wypisać swoich kandydatów do kategorii, uzasadnienie samych kategorii - ale może się raczej lepiej teraz wstrzymać. Może będą wskazówką głosy odpowiedzi, może jakieś inne kategorie albo inny rozdział elementów? Dzięki za cierpliwość - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Mój głos 03.01.06, 13:58 Czuję się zobowiązany zabrać głos w dyskusji ponieważ zostałem niejako wywołany do tablicy. Niestety coraz większy brak czasu powoduje fakt ze nie jestem tak częstym gościem formum jak kiedyś, ale jednak staram się zajrzeć co jakiś czas. Ze swojej strony jeśli chodzi o FORUMOWICZA ROKU to uważam że musi to być osoba która w pewien sposób spina to forum w całość i jest jego niepisanym gospodarzem. Mam tylko jednego kandydata na którego oddaje swój głos. Jest nim COVER. Nie będę rozpisywał za co bo każdy to dobrze wie. Jeśli zas chodzi o samo forum to niestety kilka zacnych osób nam ubyło - szkoda. Akurat te osoby trzymały pewien poziom i przyjemnie było z nimi dyskutować. Mam nadzieję że jeszce wrócą po pozim nam siada. Pozdrawiam wszystkich ps. dzięki Cover za wyróżnienie ale jest ono chyba trochę na wyrost ,może w przyszłym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Mój głos 03.01.06, 14:09 barthez_06 napisał: >Mam tylko jednego kandydata na którego oddaje swój głos. Jest nim > COVER. To dobry wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monikawanda Re: Mój głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:48 Ze zdumieniem przeczytałam,że jestem zauważalna na forum! Przyznam,że było to miłe i dziekuję!! Oddaję swój głos na blajpiosa ,którego posty zawsze wnoszą cos interesującego. P.S. Pomimo istniejących trendów jestem w jednym egzemplarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mój głos IP: *.smstv.pl 05.01.06, 18:26 heh a jaka jest nagroda! oczywiście głosuję na covera:) Odpowiedz Link Zgłoś
blajpios zbiorczo... 06.01.06, 01:45 Trochę w pośpiechu, więc na kilka rzeczy łącznie odpowiadam. Najpierw, chronologicznie, dla leny_zet: no, tak, dzięki – zwykle w ciągu dnia zdążam herbatę, czasem kawę, choćby zbożową, soczek, czasem coś mocniejszego, więc nie jest tak źle. Ponieważ jednak nie jestem nazbyt atrakcyjnym typem, to obawiam się, że pytanie nie było sondażem z gotowością przybiegnięcia mi z pomocą, gdybym okazał się nienasycony – w takim zaś razem mogło to być jednak wezwanie w stylu "doprowadź się do rozsądku sam". Toteż odpowiadam inaczej jeszcze: a czy ktoś wymyślił jakiś inny niż ten mój sposób wytrącenia trochą z narastającego rytmu zachwytów i słodzenia sobie oraz (na przemian) dokuczania oskarżeniami o klub wzajemnej adoracji? Ja wymyśliłem taki - i akurat chyba się sprawdził. Toteż, nie tak najgorzej z tym chyba było. A też komuś posłużyło do skojarzenia różnych wątków, wg których można ludzi zauważać, bo podsunął nawwet kogoś w innej jeszcze kategorii. Teraz kwestia nagrody, odpowiedź dla agi. (przepraszam, że z małych liter piszę imiona, które są zawarte w loginach, jeżeli niepewne, czy to od takiego bądź innego imienia, sytuacji, skrótu: bo pewności nie ma. Piszę dużą tylko, gdy pewne się zdaje, że to od imienia). Otóż - tu sobie też coś kombinowałem, jak pisałem ten wpis "rozbrajający klub wzajemnej adoracji". Akurat - temu pomysłowi też było przydatne "rozbrojenie klubu wzaj. ador". Pomyślałem sobie: chyba Zwycięzcy (praktycznie już widać, że Coverowi) byłoby miłe, gdyby po prostu na skrzynkę pocztową otrzymał gratulacje, pozostając na poziomie choćby samych loginów, ale jakoś tam szczerze napisane, może z jakąś grafiką, od wszystkich tu się wypowiadających? A choćby tych paru osób, które chcą? Tak. Kwestia ostatnia. Wiadomo już praktycznie bowiem, że w uznaniu po prostu "Gospodarskiego Zmysłu", jaki Cover_Wielki nieraz już wykazywał, podnosząc różne tematy, przeglądając stare, sympatycznie dopowiadając, nie mówiąc już o trafności opinii: jest po prostu tym Zwycięzcą, najczęściej nominowany. Rzecz w tym - że jednocześnie On jest tym, który zaproponował zabawę. Toteż - będzie Mu głupio ogłaszać werdykt, lub zamykać temat. W takim razie "głośno zastanawiam się". Czy pierwsze 6 dni, tydzień stycznia wystarczą? Może już więc ogłosić Zwycięzcę? Jeżeli tak, to poprzyjcie ten głos, choćby też popierając "zbiorową el-pocztową nagrodę do Covera słaną" (Być może nawet bylibyśmy pierwszym Forum w kraju w tym portalu, które wybiera takiego Człowieka Roku i jeszcze nagradza?) Jeżeli ktoś ma inny pomysł - też proszę podać. Albo, jeżeli nie zyskujemy jakiejś pewności co do takiego finału, jeżeli tych głosów nie będzie - to pewnie ta zabawa może przejść w nieustannie trwający wątek, co rusz tu będzie można wpisywać sympatyczne skojarzenia z Forumowiczami, którzy w danym okresie się pojawiają? Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: zbiorczo... 06.01.06, 03:33 Pomysł ciekawy,choć dodam,że zwycięsca może dostanie jakiś drobiazg.Sa przecież u Was rozmaite firmy.Może któraś....Ale piszę to w innym celu.Może możnaby wykorzystać forum do pomocy innym ludziom,do organizacji jakiś akcji w dobrym celu.U mnie znacznie więcej ludzi tylko czyta,a nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
josef.k Re: zbiorczo... 06.01.06, 09:23 A może to twoja firma ufunduje jakiś drobiazg? Proponuję jakiś projekcik za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: zbiorczo... 06.01.06, 21:55 Dziękuje Wszystkim za uznanie, nie koncząc tym, tego wątku. Nie miała baba kłopotu to "se" założyła wątek he he he... teraz to nawet nie wypada przestać być aktywnym. Prawdę mówiąc miałem cichą nadzieję że taki wątek zaktywizuje czytających i też coś napiszą ale nie myślałem że drodzy forumowicze aż tylu z Was dostrzeże mnie. Nie zakładałem też wątku dla materialnych korzyści jakichkolwiek. Nie jestem też właścicielem ani żadnym gospodarzem tego forum, to forum gazety, której admini jednym kliknięciem moga odesłać wszystko w nicość. Ja tu jestem bo taką niszę w necie sobie znalazłem, nie gry, nie czaty tylko forum. Gazetowe okazało się najlepsze dla mnie, no i lubie swoje miasto. Archiwa przeglądam dość regularnie bo - są wątki które nie tracą na aktualności a formuła forum po pewnym czasie może je zablokować odsyłając do archiwum, - przyznam szczerze, że wkurza mnie jak widze 7 wątek z hasłem np "kiedy wybudują coś tam", kiedy niżej jest to samo a każdy potem ma dwa wpisy... i wygląda jakby nikogo to nie obchodziło bo cóż znaczą dwa wpisy. Jeśli juz się wywewnętrzniam (jest takie slowo?) :) to wkurza mnie też celowe pisanie nie na temat w wątkach - jak nigdy nie kapowałem to chyba zaczne powoływać sie na netykiete i donosić do adminów ;) Cos tu jeszcze miałem napisac ale mi myśł uciekła :))) P.S co do nagrody to będzie miło jak będziecie pisać ze mną ... "bo co tu tak sam bede siedział" ;) ....aha... się mi przypomniało, jak ktoś chce zobaczyć jak można być aktywnym na forum to polecam Zakopane i niejaką ciupazke, to jest zaangażowanie, czasami myśle że ona z tego pisania żyje :)))... a wogóle to mam jeszcze kilka chaotycznych myśli ale tu juz tego nie wcisne... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: zbiorczo... 07.01.06, 20:06 No i to mi się podoba,trzeba być aktywnym,bo ci co milczą nie mają racji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
josef.k Re: zbiorczo... 07.01.06, 20:48 Aktywny i niemilczący Andrzeju Sawo pytałem jaką nagrodę dla niezmordowanego zwycięzcy ufunduje Firma Sawa. Najłatwiej jest rzucić hasło dla innych, gorzej z realizacją? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: zbiorczo... 07.01.06, 20:59 juzwa,odczep się.Twój intelekt mnie poraża Odpowiedz Link Zgłoś
josef.k Re: zbiorczo... 07.01.06, 21:08 andrzej.sawa napisał: juzwa,odczep się.Twój intelekt mnie poraża. Nie przekręcam Twojego logina, nie przekręcaj mojego, Andrzeju. Trzymaj fason i ufunduj nagrodę. Firma "Sawa" jest prężną firmą, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: zbiorczo... 07.01.06, 21:36 Nie przekręcam logina i nie do niego się odnoszę,a zgłaszałem uwagę do ludzi z Sosnowca,bo to ich forum Odpowiedz Link Zgłoś
josef.k Re: zbiorczo... 07.01.06, 23:38 Autor: andrzej.sawa Data: 07.01.06, 20:59 juzwa,odczep się. Józef. K Kafkowy to nie żaden Józwa...Proponujesz firmę, ja proponuję firmę. ot tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: Forumowicz roku 2005 06.01.06, 07:38 oprócz covera :-) można wyróżnic bartheza, michaelusa,quickstartera, piotradudale (ostatnio coś ucichł był)oraz monikewande pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piotrdudala Re: Forumowicz roku 2005 08.01.06, 09:13 Ucichł, bo od 1 stycznia prowadzi nowy serwis www.sosnowiecfakty.pl serdecznie zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuk Re: Forumowicz roku 2005 IP: *.anon-online.org 08.01.06, 11:51 No i mamy w tym wątku niezłe towarzystwo wzajemnej adoracji, pogratulować, wszyscy kochają miasto, wszyscy mają na względzie jego dobro,cudują, podlizują się sobie wzajemnie, nawet Kafkę i noumeny Kanta przywołuja na świadków... W tym układzie nie mają szans na tytuł ci, którzy piszą na forum sosnowieckim o fatalnych koncepcjach urbanistycznych (vide: tzw. Patelnia, widok na Dworzec i "perwersyjny" pomnik Kiepury), o bardzo kiepskim, by nie rzec kiczowym poczuciu etetyki osób dyktujących kolorystykę elewacji w odnawianych kamienicach (pstrokacizna), o wszechwładnym brudzie królującym w centrum tego miasta (kto za to odpowiada?), o tym, że nie można tu zrobić dwóch kroków, żeby nie wdepnąć w psie g.... (jakiś obrońca psów wyjeżdżał na tym forum z człowieczeństwem; humanista, psia mać! tak jakby sprżatnięcie g.... po swoim pupilku nie było aktem człowieczeństwa), o brudnym i dewastowanym cieplejszą porą, zwłaszcza w piątki i soboty Parku Sieleckim, o zdewastowanych już wszystkich chyba placach zabaw dla maluchów (widać, jak to miasto dba o dzieci; straży miejskiej rozganiającej miłośników konsumpcji gorzały i piwa wpiaskownicach nie uświadczysz), o kompromitująco niskich wynikach matur w Sosnowcu(poza dwoma szkołami), o boiskach szkolnych, na których młodzież łamie sobie ręce i nogi, potykając się o dziury i fałdy w asfalcie jeszcze pogierkowskim (jak tu nie kochać tego Gierka! ale spoko: nie mam zamiaru głosować na rzecz budowy jego pomników), o potwornie wysokich cenach wykupu mieszkań kwaterunkowych, o żulii zalegającej nie tylko centrum, i innych wielu sprawach. Na pewno nie jestem defetystą. Dostrzegam osiągnięcia. W tym miejscu nie one jednak są tematem. Ale na Boga: ciągle Kiepura, Negri, Szpilman, Materna i Cygan.Po 5 placów i po 10 ulic będzie niedługo nosić ich imiona... A na wszystkich pełno psich g..... Co wynika z tego nazwiskowego zestawienia? Czy tylko chwała dla Sosnowca? Dlaczego nie lansuje się bardziej jednak zasłuzonych, chociażby na polu nauki nazwisk (mam na myśli tych, którzy już dawno odeszli, np. Sedlaka)? Niewygodni? Bodaj jeden tylko forumowicz, niezawodny Dudała, upominał się o Sedlaka. Zatem? Towarzystwo wzajemnej adoracji? Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Forumowicz roku 2005 08.01.06, 13:44 A czy kolega Łuk mógłby przypomniać nam, w którym wątku przypominał nam o nieznanych, acz słynnych Sosnowiczanach i który to wątek tak bezczelnie spuszczono w otchłań forumowego archiwum. Forum żyje własnym życiem, szczególnie niemoderowane, takie jak to. Ten wątek właśnie jest o tych, którzy temu forum nadają charakter, jeżeli potrafisz to zrobić lepiej, dołączysz do tych, których za rok będzie się się w tym miejscu wyróżniać. Na razie dołączasz do grupy małokonstruktywnych narzekaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Forumowicz roku 2005 11.01.06, 08:41 Nic nie rozumiem z twojego bełkotu. W większości znamy się tu już długo. Wiele osób jest na forum więcej niż rok,dwa, więc o jakim kółku wzajemnej adoracji piszesz. Ja nię będę zabierał głosu w dyskusjach o psich kupach( poprostu wolę po nim posprzątać niż rozpisywać elaboraty na forum) czy preferencjach politycznych pan Henia(politykę zostawiam politykom). Co dobre należy pochwalić tandetę zganić(vide "tęczowe miasto", wiaty tramwajowe w centrum). Twoja koncepcja jest idiotyczna. Poz tym nie bardzo Cię kojarzę z aktywności na forum, właściwie wogóle Cię nie kojarzę. Więc tak naprawdę o co Ci chodzi???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Forumowicz roku 2005 IP: *.telpol.net.pl 12.01.06, 19:42 Widać, że masz ogólne problemy z rozkojarzeniem. Ostry jesteś, B., ale może najpierw przeanalizuj swój bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Forumowicz roku 2005 13.01.06, 07:51 Gość portalu: KS napisał(a): > Widać, że masz ogólne problemy z rozkojarzeniem. Ostry jesteś, B., ale może naj > pierw przeanalizuj swój bełkot. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś