Dodaj do ulubionych

forum FOTO - SOSNOWIEC

04.02.06, 14:21
Możemy pokusić się o własne forum foto. Nie zawadzi zrobić pierwszy krok, ale
muszą być chętni. Proszę o krótkie opinie z uzasadnieniem.
Obserwuj wątek
    • kelo Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 04.02.06, 20:24
      Nie ma chętnych do publikowania zdjęć z cyfrówki, komórki, zdjęć zaprzeszłych i
      teraźniejszych? Aż mi się wierzyć nie chce.
      • Gość: g Re: forum FOTO - SOSNOWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:13
        umieszczanie zdjec na forum mija sie z celem

pozdr
        sosnowiec.art.pl
        • kelo Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 04.02.06, 23:41
          Gość portalu: g napisał(a):

> umieszczanie zdjec na forum mija sie z celem

ponieważ ....???
          • cover_wielki Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 05.02.06, 14:43
            Nie sądze, żeby umieszczanie fotek na forum mijało sie z celem. Na razie nie ma
            forum to i nie ma chcętnych do podzielenia się fotkami.
            Mam nadzieje, że forum będzie... wtedy myślę że będą i fotki.
            • kelo Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 05.02.06, 15:49
              Administracja portalu tylko wtedy uruchomi forum-foto jeśli będą chętni do
              zamieszczania w nim zdjęć. Z tego co widzę, to na tym forum takich chętnych nie
              ma. Forum-foto nie rości sobie żadny pretensji do bycia profi galerią. Będzie
              można w nim zamieszczać zarówno zdjęcia pięknych kamienic jak i obrazki tego co
              nas drażni. Chciałbym, żeby to było forum foto-ZAGŁĘBIE, gdzie każdy mółby
              pochwalić się swoim ukochanym zakątkiem. Po co opowiadać o Kazimierzu skoro
              można opublikować zdjęcie...
              • cover_wielki Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 06.02.06, 22:30
                Zapytałem administracji i w zasadzie sa dwa kryteria musi być opiekun, to myśle
                da się przeskoczyć i drugie musi byc chęc publikowania fotek a to sie najlepiej
                adminowi udowadnia tutaj

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=707
                myślę że nie ma co zwlekać i czas sięgnąć do katalogów :)
                P.S kelo jak najbardziej forum byłoby otwarte dla całego Zagłębia :)))
                • barthez_06 Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 07.02.06, 08:52
                  nareszcie jakaś fajna inicjatywa.
                  Jestem na tak(fotki też mam)
                  • cover_wielki Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 09.02.06, 19:11
                    administracja dodaje jeszcze że chodzi o to żeby to nie był "słomiany zapał"...
                    nadal mam nadzieje że inicjatywa ruszy chociaż jak na dzisaj to nadal pusto
                    tutaj
                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=707
                    proszę na razie na mnie nie liczyć że założe wątek bo nie mam fotek :)
                    • barthez_06 Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 10.02.06, 14:31
                      wątek założony jako Zagłebie Dąbrowskie. Pomyślałem że można przemycić też
                      element historii. Fora Dąbrowa i Będzin cienko przędą dlatego lepszy moim
                      zdaniem będzie wątek dla całego regionu niż pojedyńczych miast. Czekam na
                      zdjęcia innych sławiace uroki Zagłębia
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=707&w=36558002
    • 72pp Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 11.02.06, 09:33
      Witajcie.

Mam nadzieję że uda się ruszyć z forum foto Sosnowiec. Bardzo chętnie
      popatrzyłbym na zdjęcia z rodzinnego miasta.
      Wystartowanie z forum to wcale nie taka straszna sprawa , trzeba tylko być
      troszkę "upierdliwym" wobec redakcji a napewno się uda. Podobnie było na forum
      radomskim , ale wystarczyło że kilka osób wysyłało maile do redakcji w tej
      sprawie i forum powstało.

Pozdr i czekam na forum :)

M
      • 72pp Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 11.02.06, 09:35
        skleroza nie boli ...
        zapraszam na forum radomskie
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=750

Pozdr
        M
        • cover_wielki będzie czy nie będzie 02.03.06, 14:06
          jednak słomiany zapał... oj forum z fotkami chyba nie będzie
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=707&w=36558002
          • kelo Re: będzie czy nie będzie 02.03.06, 15:06
            Na tym forum nie ma ŻADNEGO ZAPAŁU. Nawet iskierka się nie tli. Najlepiej by je
            podzielić na działy:
            - Gdzie w Sosnowcu można (zakupy)
            - Gdzie w Sosnowcu można (usługi)
            - Gdzie w Sosnowcu można (lecznictwo)
            itd, itp.
            Prędzej czy później to forum podzieli los dąbrowskiego.
            • cover_wielki Re: będzie czy nie będzie 06.03.06, 18:56
              Nie sądze. niezalogowani sezonowcy będą chwilke i odejdą a forum zostanie, to
              taka forma dla wytrwałych.. :) a zapału do fotek faktycznie brak ... ale nie
              przesądzajmy niczeego
              • Gość: margo Re: będzie czy nie będzie IP: *.chello.pl 07.03.06, 19:40
                nie rozumiem dlaczego wg wielu osób niezalogowani są troszkę gorzej
                postrzegani, przecież takie logowanie niczego nie zmienia
                • Gość: barthez Re: będzie czy nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:11
                  zmienia i to dużo. Teraz się nie logowałem i tak naprawdę tego posta mógł
                  napisac ktokolwiek podszywający się pod mojego nicka. logowanie się jest pewną
                  formą przywiązania do forum. jedyną znana mi nieleogowaną osoba o podobnych
                  cechach jest monikawanda
                  • cover_wielki Re: będzie czy nie będzie 22.03.06, 21:27
                    barthez ma racje, ponadto do zalogowanych mozna napisać na priv :)
                    • wialdosa Re: będzie czy nie będzie 23.03.06, 14:16
                      nie wchodzenie na priv wam przeszkadza tylko "jawność", admin i tak wie kto jest
                      kto i potrafi znależć, a Virusy co przyjdą pocztą są nieważne......
                    • Gość: margo Re: będzie czy nie będzie IP: *.chello.pl 23.03.06, 19:33
                      do pozostałych też, wystarczy tylko poprosić o adres :)
                  • Gość: 28roni Re: będzie czy nie będzie IP: *.piramida.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 14:05
                    to śmieszne, nie musisz często wchodzić, a jak sie zalogujesz to jesteś
                    odważniejszyw swoimch wypowiedziach, admin częściej cie czyta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka