kelo 04.02.06, 14:21 Możemy pokusić się o własne forum foto. Nie zawadzi zrobić pierwszy krok, ale muszą być chętni. Proszę o krótkie opinie z uzasadnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 04.02.06, 20:24 Nie ma chętnych do publikowania zdjęć z cyfrówki, komórki, zdjęć zaprzeszłych i teraźniejszych? Aż mi się wierzyć nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: forum FOTO - SOSNOWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:13 umieszczanie zdjec na forum mija sie z celem pozdr sosnowiec.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 04.02.06, 23:41 Gość portalu: g napisał(a): > umieszczanie zdjec na forum mija sie z celem ponieważ ....??? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 05.02.06, 14:43 Nie sądze, żeby umieszczanie fotek na forum mijało sie z celem. Na razie nie ma forum to i nie ma chcętnych do podzielenia się fotkami. Mam nadzieje, że forum będzie... wtedy myślę że będą i fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 05.02.06, 15:49 Administracja portalu tylko wtedy uruchomi forum-foto jeśli będą chętni do zamieszczania w nim zdjęć. Z tego co widzę, to na tym forum takich chętnych nie ma. Forum-foto nie rości sobie żadny pretensji do bycia profi galerią. Będzie można w nim zamieszczać zarówno zdjęcia pięknych kamienic jak i obrazki tego co nas drażni. Chciałbym, żeby to było forum foto-ZAGŁĘBIE, gdzie każdy mółby pochwalić się swoim ukochanym zakątkiem. Po co opowiadać o Kazimierzu skoro można opublikować zdjęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 06.02.06, 22:30 Zapytałem administracji i w zasadzie sa dwa kryteria musi być opiekun, to myśle da się przeskoczyć i drugie musi byc chęc publikowania fotek a to sie najlepiej adminowi udowadnia tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=707 myślę że nie ma co zwlekać i czas sięgnąć do katalogów :) P.S kelo jak najbardziej forum byłoby otwarte dla całego Zagłębia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 07.02.06, 08:52 nareszcie jakaś fajna inicjatywa. Jestem na tak(fotki też mam) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 09.02.06, 19:11 administracja dodaje jeszcze że chodzi o to żeby to nie był "słomiany zapał"... nadal mam nadzieje że inicjatywa ruszy chociaż jak na dzisaj to nadal pusto tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=707 proszę na razie na mnie nie liczyć że założe wątek bo nie mam fotek :) Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 10.02.06, 14:31 wątek założony jako Zagłebie Dąbrowskie. Pomyślałem że można przemycić też element historii. Fora Dąbrowa i Będzin cienko przędą dlatego lepszy moim zdaniem będzie wątek dla całego regionu niż pojedyńczych miast. Czekam na zdjęcia innych sławiace uroki Zagłębia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=707&w=36558002 Odpowiedz Link Zgłoś
72pp Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 11.02.06, 09:33 Witajcie. Mam nadzieję że uda się ruszyć z forum foto Sosnowiec. Bardzo chętnie popatrzyłbym na zdjęcia z rodzinnego miasta. Wystartowanie z forum to wcale nie taka straszna sprawa , trzeba tylko być troszkę "upierdliwym" wobec redakcji a napewno się uda. Podobnie było na forum radomskim , ale wystarczyło że kilka osób wysyłało maile do redakcji w tej sprawie i forum powstało. Pozdr i czekam na forum :) M Odpowiedz Link Zgłoś
72pp Re: forum FOTO - SOSNOWIEC 11.02.06, 09:35 skleroza nie boli ... zapraszam na forum radomskie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=750 Pozdr M Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki będzie czy nie będzie 02.03.06, 14:06 jednak słomiany zapał... oj forum z fotkami chyba nie będzie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=707&w=36558002 Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: będzie czy nie będzie 02.03.06, 15:06 Na tym forum nie ma ŻADNEGO ZAPAŁU. Nawet iskierka się nie tli. Najlepiej by je podzielić na działy: - Gdzie w Sosnowcu można (zakupy) - Gdzie w Sosnowcu można (usługi) - Gdzie w Sosnowcu można (lecznictwo) itd, itp. Prędzej czy później to forum podzieli los dąbrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: będzie czy nie będzie 06.03.06, 18:56 Nie sądze. niezalogowani sezonowcy będą chwilke i odejdą a forum zostanie, to taka forma dla wytrwałych.. :) a zapału do fotek faktycznie brak ... ale nie przesądzajmy niczeego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: będzie czy nie będzie IP: *.chello.pl 07.03.06, 19:40 nie rozumiem dlaczego wg wielu osób niezalogowani są troszkę gorzej postrzegani, przecież takie logowanie niczego nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barthez Re: będzie czy nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:11 zmienia i to dużo. Teraz się nie logowałem i tak naprawdę tego posta mógł napisac ktokolwiek podszywający się pod mojego nicka. logowanie się jest pewną formą przywiązania do forum. jedyną znana mi nieleogowaną osoba o podobnych cechach jest monikawanda Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: będzie czy nie będzie 22.03.06, 21:27 barthez ma racje, ponadto do zalogowanych mozna napisać na priv :) Odpowiedz Link Zgłoś
wialdosa Re: będzie czy nie będzie 23.03.06, 14:16 nie wchodzenie na priv wam przeszkadza tylko "jawność", admin i tak wie kto jest kto i potrafi znależć, a Virusy co przyjdą pocztą są nieważne...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: będzie czy nie będzie IP: *.chello.pl 23.03.06, 19:33 do pozostałych też, wystarczy tylko poprosić o adres :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28roni Re: będzie czy nie będzie IP: *.piramida.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 14:05 to śmieszne, nie musisz często wchodzić, a jak sie zalogujesz to jesteś odważniejszyw swoimch wypowiedziach, admin częściej cie czyta Odpowiedz Link Zgłoś