Gość: severa IP: *.chello.pl 17.05.07, 13:38 nie wiem co o tym sądzicie ale to już jest skandal zawsze tylko 4 kasy i w każdej 20 osób do kolejki. a jak zapytać czy nie mogą otworzyć więcej to mówią że nie mają ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet ee, nie zgadzam się 17.05.07, 14:48 uwielbiam real, dawny geant właśnie (i chyba nawet tylko) za to, że nie ma nigdy kolejek do kasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: ee, nie zgadzam się 20.05.07, 09:01 A wlasnie ze prawda. Wlasnie wczoraj wkur... wrocilem z Geanta bo malo ludzi bylo a kolejki az do regalow. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet cześć wyjadaczu :] 30.05.07, 09:18 sto lat cie nie widziałam, wszystko w porządku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: real poprzedno geant -koszmar kolejkowy IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 00:59 sądzę, że Polacy wyjeżdżają pracować za granicę, kolejny kraj to Holandia. Tym bardziej, że sezon już tuż tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: real poprzedno geant -koszmar kolejkowy IP: *.smstv.pl 19.05.07, 16:26 tam zawsze był koszmar jeśli chodzi o kolejki, stare kasjerki sie pozwalniały (bo nie będą pracować za grosze) a nowe to work serwis nie dość że "niekumate" to i z obsługiwaniem im sie nie spieszy a niektóre to jeszcze śmierdzą, koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadow Re: real poprzedno geant -koszmar kolejkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 18:34 Przechodząc przez dział z pieczywem zauważyłem, jak pracownica wrzuca bułki z kosza do szklanego pojemnika, z którego kupują je Klienci. Pracownica nie widziała mnie, ponieważ byłem jeszcze za nią w pewnym momencie wypadła jej bułka na ziemię i pięknie się potoczyła parę metrów dalej, ja patrzę, co ona robi i oczą swoim nie wierzę podnosi bułkę i wrzuca ją do pojemnika, z, którego kupują Klienci. Podchodzę i zwracam bardzo grzecznie uwagę, że bardzo źle zrobiła i jaką odpowiedź uzyskuję: „ a co mnie to obchodzi i żebym się tym nie interesował, ponieważ to nie moja sprawa „ żadnych zasad higieny,żeby było jeszcze śmieszniej to pracownica nie miała nawet rękawiczek jednorazowych na rękach, nie odpuszczam i informuje ją, że poinformuje o tym zajściu jej przełożonych i sanepid, więc ona łapie pierwszą lepszą bułkę z pojemnika rzuca z nerwami do kosza i mówi, „ co zadowolony „ ja mówię nie i proszę o jej nazwisko uzyskuje odpowiedź, że mi nie powie plakietka na fartuchu przypięta odwrotnie. O zaistniałej sytuacji poinformuje również sanepid i postaram się poinformować jak największą grupę swoich znajomych, którzy tak jak ja mieszkają w najbliższej okolicy reala A to piszą na swojej stronie Real : Jesteśmy dobrze zorganizowani Struktura zatrudnienia w sieci Real oraz stanowiska pracy funkcjonujące w samych hipermarketach dobrane są w taki sposób, aby uwzględnić przede wszystkim potrzeby Klientów i wyjść naprzeciw ich oczekiwaniom. W marketach pracują wykwalifikowani kasjerzy oraz sprzedawcy artykułów spożywczych i przemysłowych. O szeroki wybór towarów dbają 'pracownicy zatowarowania' i magazynierzy. Bezpieczeństwo w sklepie i na parkingu przed hipermarketem zapewniają członkowie zespołu ds. ochrony. Ulubione przysmaki przygotowują dla Klientów znakomici piekarze, cukiernicy i specjaliści od wyrobu wędlin. Wszyscy są do dyspozycji Klientów Reala. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka888 Re: real poprzedno geant -koszmar kolejkowy 19.05.07, 22:51 pracuje w tym hipermarkecie juz od 2 lat i musze przyznac ze troszke sie pozmienialo od czasu przejscia na real, a co do kolejek to raz sa raz ich nie ma, zalezy na jaki dzien sie trafi. jednego jest tak duzo ze kolejki siegaja regalow, nastepnego dnia sa otwarte wszystkie kasy a tu w ogole klientow nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowiczanin Re: real poprzedno geant -koszmar kolejkowy IP: *.smstv.pl 21.05.07, 21:11 biedronka ,chyba pozmieniało sie na gorsze bo pracowników mało na działach a starzy jacyś tacy przygnębieni ja też tam kiedys pracowałem i było o wiele lepiej i weselej nie ma to jak stara ekipa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: real poprzedno geant -koszmar kolejkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:47 Za każdym razem jak tam jestem to są kolejki do kas, jeszcze mi się nie trafiło abym podszedł i nie stracił przy kasie 20 minut Odpowiedz Link Zgłoś
bartek3224 Re: real poprzedno geant -koszmar kolejkowy 29.05.07, 20:53 Potwierdzam tam zawsze są kolejki do kasy Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: real poprzedno geant -koszmar kolejkowy 30.05.07, 07:43 potwierdzam byłem wczoraj ok.10.30, ludzi w sklepie na lekarstwo, ale przy 3 kasach czynnych po 6-7 osób, spora strata czasu niestety, zakupy mi trwały 5 minut, stanie w kolejce 15 min. szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś