Gość: tofik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 17:51 ktoś został psiknięty dezodorantem na mieście czy akcja ograniczyła się tylko do przejazdu firmowych aut głównymi ulicami miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AXEPOLICE Re: AXE Hot Patrol IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 18:07 Właśnie Modrzejowską przeszło stadko policjantek AXE Niezłe laseczki Psikały kolesi dezodorantem Fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craig Re: AXE Hot Patrol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:26 hm.. w sumie takie sobie były, no miały te krótkie spódniczki i przez to dość zwracały na siebie uwagę, ale żeby takie znowu piękności to czy ja wiem, zwykłe hostessy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AXE police Re: AXE Hot Patrol IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.07, 07:49 Zawsze na 30 znajdze się ładniejsza czy brzydsza ale ogólnie wszystkie były zajebiste Nie pieldol farmazonów :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joreta Re: AXE Hot Patrol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:58 ty chyba dawno baby nie miałes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta po 30. Re: AXE Hot Patrol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 19:33 widziałam taką jedną hostessę w realu w Dąbrowie. Figura niezła, młoda, ale twarz, koszmar. Nie wiem, co przedawkowała, czy tylko solarium, czy kosmetyki też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twardy Re: AXE Hot Patrol IP: 83.142.220.* 07.04.08, 22:09 i tu się zgadzam! podjechały hummerem pod naszą szkołę (sosnowiecki 'elektronik') i pół szkoły wyszło, żeby sobie z nimi zrobić zdjęcie. chyba przez te krótkie spódniczki i tak dalej. nic pięknego w nich nie widziałem. drugie pół szkoły patrzyło z niesmakiem, ja byłem w tej drugiej połowie. :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venom Re: AXE Hot Patrol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:10 myślę, że autor tej kampanii promocyjnej wpadł na dość dobry pomysł, takiego eventu jeszcze nie było, na pewno to zostanie zapamiętane i przede wszystkim-mówi sie o tym, a o to chodzi, ale... takie nachalne przyklejanie się do faceta i pryskanie go dezodorantem zakrawa o molestowanie seksualne;) a laski jak laski, hostessą nie zostanie raczej dziewczyna o wadze 70 kg przy wzroście 165 cm, muszą być zgrabne i w miarę ładne, te były ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeszek Re: AXE Hot Patrol IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.07, 20:06 Właśnie dziewczyny nie każda może być hostessą i nie zazdroście im pisząc posty normalne nic specjalnego w realu brzydka mor.. i.t.p Te były O.K Odpowiedz Link Zgłoś
jagawel Re: AXE Hot Patrol 05.06.07, 23:01 Ja się jeszcze nie natknąłem na nie na ulicy. Trochę czasu brak na szlajanie się po ulicach :) Jedyne co, to natrafiłem na nie w necie. Bloga też mają axehotpatrol.blox.pl/html i czekam aż dadzą tam więcej fotek i może jakieś filmiki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: AXE Hot Patrol IP: *.aster.pl 06.06.07, 19:26 Zywa reklama to musi byc piekny widok:) cale kampania Axe jest swietnie zrobiona! Odpowiedz Link Zgłoś
jagawel Re: AXE Hot Patrol 07.06.07, 01:10 Może i piękny, jak zobaczę to się przekonam. Na razie laski grasują we Wrocławiu. Trochę poczekam aż do mnie dotrą, ale myślę, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert69 Re: AXE Hot Patrol IP: *.aster.pl 07.06.07, 00:23 Slyszalem juz o tym:) Kobitki na ulicach:) ciekawa sprawa, fajnie ze Axe wpadlo na taki pomysl:) zla marka nie sa do tego maja dobre perfumy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: AXE Hot Patrol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:44 bardzo fajna akcja widzialem taka w szczecinie bardzo fajne dziewczyny ale akcja inna niz wreklamie tandeta lapanie przechdniow na ulicy i zmuszanie ich do pozowania przy zrobieniu zdjecia albo podstawianie znajomych chlopakow i ustawianie zdjec bardzo brzydko Odpowiedz Link Zgłoś