gabrysia_s 09.06.07, 17:23 Sprawdzonej, najlepiej takiej gdzie można obejrzeć wcześniej ich pracę. Do remontu mieszkanie 73 m, puste. Mam nadzieję ze jeszcze nie wszyscy wyjechali. Prosze o kontakt na priv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eh Re: Szukam ekipy remontowej - pilnie !!!! IP: *.smstv.pl 09.06.07, 18:30 Teraz tylko takie się ostały co wezwać do rozpracowania flaszki można, tamte co wyjechały też są dobre w "robieniu połówki" przed śniadaniem, ale za inne "piniondze" smakuje lepiej. Dygać z magistrami to jakiś awans społeczny. Powodzenia Gabrysiu! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Szukam ekipy remontowej - pilnie !!!! 09.06.07, 19:54 Otóż te co się "ostały" to albo g... potrafią zrobić, albo mają terminy zarezerwowane na 3 miesiące do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Szukam ekipy remontowej - pilnie !!!! IP: *.smstv.pl 09.06.07, 20:19 Otóż to, takiej treści był mój przekaz, dlatego powodzenia życzyłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kozi76 Re: Szukam ekipy remontowej - pilnie !!!! 11.06.07, 17:17 Witam! Czy temat tego remontu nadal jest aktualny???? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka114 Re: Szukam ekipy remontowej - pilnie !!!! 22.06.07, 16:25 Ponoszę:) Ja również będe potrzebowac ekipy do remontu łazienki + wc ( generalny remont) w okresie lipiec /sierpień na terenie Będzina. Może ktoś mi kogos poleci? Oczywiście chętnie bym obejrzała wczesniej łazienki po remoncie danej ekipy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l./m,l/.kl./; Re: Szukam ekipy remontowej - pilnie !!!! IP: *.chello.pl 22.06.07, 19:23 nr tel 507 107 005 sprawdzona firma... wybudowali sporo domow na kukulkach, wykonali wiele remontow doskonale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tisrembud Re: Szukam ekipy remontowej - pilnie !!!! IP: *.wifi-networks.pl 24.06.07, 08:21 Witam moge pokazac nasze prace oczywiscie ino aktualnie wykonywane poniewarz wykonane prace wczesniej sa nieosiagalne do pokazania z powodu iz klienci po umeblowaniu i wprowadzeniu sie do domku niesa chetni do pokazywania prac z powodu iz niewiedza kogo ja przyprowadze :) i tak oczywiscie tez mam terminy w zalerznosci od prac niejestem tani ani drogi ale za moje prace oczekuje normalnych pieniedzy wrazie pytan prosze o kontakt telefoniczny pod num 691-359-683 lub email tisrembud@o2.pl siedzibe mam w Chorzowie Odpowiedz Link Zgłoś
lilka114 Re: Szukam ekipy remontowej - pilnie !!!! 24.06.07, 09:22 Bardzo dziękuje za podanie telefonów, oczywiście w najbliższym czasie bede sie z Państwem kontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Szukam ekipy remontowej - pilnie !!!! 24.06.07, 10:49 Ja również bardzo dziękuję, ekipę już znalazłam, tak mi się wydaje przynajmniej. Mają zacząć od środy. Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
lilka114 Re: Szukam ekipy remontowej - pilnie !!!! 24.06.07, 15:11 gabrysiu a znalazłas przez to forum? może będziesz mogla dac mi na nich namiar , o ile bedziesz adowolona rzecz jasna z ich pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Szukam ekipy remontowej - pilnie !!!! 24.06.07, 20:10 "Moja" ekipa nie jest znaleziona przez forum, byłam oglądać domek, który właśnie skończyli robić. Bez fajerwerków, ale dość dokładnie, chociaż to po części rzecz gustu właściceli domu. Ogólne wrażenie wykonanej pracy raczej na plus. U mnie będą kończyć gdzieś na początku sierpnia, więc jeśli będę zadowolona i nie pogonię ich wcześniej to dam Ci namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka114 Re: do gabrysi 25.06.07, 11:37 O to super. Ja właśnie na ten termin bym kogos szukała. W każdym razie dziekuje za odzew, życze powodzenia w remontach i czekam na informacje. Może być na maila gazetowego:) Pozdrawiam Lilka114 Odpowiedz Link Zgłoś