Gość: Alojka IP: *.wnoz.us.edu.pl 29.06.07, 12:48 Witam Was Forumowicze. Czy ktoś z Was może leczył zęby u dr Józefa Krupińskiego? Jeśli tak, to co sądzicie. Polecacie go jako stomatologa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.softpro2.pl 05.07.07, 20:37 Polecam jako hirurga gdyż wyrywałem u niego zęba i pod tym względem rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojka Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.wnoz.us.edu.pl 06.07.07, 09:13 Bardzo dziekuję za odpowiedź. Zaskoczona byłam szybkością leczenia (2 zęby w 27 minut) :) stąd moje wątpliwości. Widać, specjaliście robota wre w rękach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: stomatolog Józef Krupiński IP: 212.2.99.* 07.07.07, 12:09 Ja polecam ten gabinet i Pana Doktora. Bardzo miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.chello.pl 07.07.07, 12:25 2 zeby w 27 minut to raczej niezbyt dokładny!!! Ja mam bardzo delikatnego i dokłądnego dentystę ale w Czeladzi. Na jednego zęba przeznacza więcej niz 45 minut a czyszczenie kamienia miałam godzinę....... a nie jak w innych gabinetach 10-15 minut. Robi wszystko bardzo dokłądnie i naprawdę delikatnie wiec nawet nie trzeba brać znieczulenia no chyba że trzeba wyrwać....... ps. dodam tylko że na widok fotela mdleję wiec wnioski mówia same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 13:17 Dlugosc leczenia zebow zalezy od tego w jakim sa stanie...ostatnio miales leczone dwa zeby rownolegle i tez nie trwalo to dluzej niz 30 min. a dodam ze mialem do czynienia z dobrym specjalista, nigdy sie na nim nie zawiodlem i moi znajomi tez nie.. a kamienia to musialas miec sporo skoro robil to az godzine:/ u mnie to trwalo ok 20 min i nic z niego nie zostalo.. a moze po prostu Twoj dentysta nie jest wprawiony za bardzo i dlatego to tak dlugo trwa(tak tylko glosno mysle wiec sie nie oburzaj:))..POzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.chello.pl 07.07.07, 13:50 wcale nie było go dużo bo usuwam regularnie co pół roku..... było robione pomału, dokładnie a nie jak w wiekszosci na odpier..... A i okazało sie ze mam aż dwa zęby z maleńką pruchnicą ale to dopiero do robienia jak urodzę...... a nie jak wcześniej mi wmawiano 8!!!!!!! co okazało sie nalotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent chirurga Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 10:41 Józef Krupiński- wyjątkowo nieuprzejmy, a momentami nawet chamski lekarz. Odreagowuje swoje stresy w pracy i wyżywa się na pacjentach. Przyszedłem na wycięcie ósemki i podczas całego zabiegu lekarz i jego asystentka rozmawiali o wczorajszej kłótni w placówce. Chirurg zaczął nawet przeklinać przy pacjencie! Cały zabieg wykonywany był bardzo szybko, nerwowo, jakby na czas. Raz zakrztusiłem się krwią i asystentka zapytała mnie, czy wszystko w porządku, a lekarz: "Facet nie stresuj mnie takimi rzeczami, sam nie wiesz, co Ci jest". Podczas szycia chirurg znowu się śpieszył i mówił o mnie w trzeciej osobie: "Dobra, szybko i niech już wychodzi", wcale się nie kryjąc z tym, że mu przeszkadzam, a tylko przyszedłem na umówiony zabieg. Ósemkę wyjął mi palcami, przesuwając po całej szczęce. Agresywne, mocne ruchy sprawiały, że głowa ciągle latała mi w górę i dół- przez żadnego sprawnego narzędzia. Przed zabiegiem mówili, że skończył im się sprzęt, został tylko ten wysłużony i czekają na dostawę, paranoja! Na dodatek NIE PRZEPISAŁ MI ŻADNYCH LEKÓW PRZECIWBÓLOWYCH! Jak zszedłem z fotela to rzucono krótko: Nie jeść i nie pić przez 3 godziny, do widzenia. Ja się zatrzymałem i zapytałem: Ale co ze szwami? -Zdjąć po 2 tygodniach, może to zrobić każdy dentysta. Nakazał mi ponownie wyjść, nie zdążyłem nawet zapytać, co mogę, czego nie, zresztą... sam powinienem być o tym poinformowany, bez pytania. Dodatkowo jest bardzo łapczywy na pieniądze i punkty z NFZu. Nakazał mi iść do swojej znajomej ortodonty, aby skonsultować sprawę zgryzu i ósemki (skierowanie od ortodonty na wycięcie ósemki, pomimo że miałem skierowanie od dentysty?!), choć nie było to potrzebne, mam poprawny zgryz, a chodziło jedynie o to, żebym zapłacił za wizytę oraz on mógł dostać dodatkowe punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.13, 18:51 taaaaki dlugi i wredny wpis ,to wyglada na zawistna kon kurencje,cala rtodzina leczy sie u pana doktora 25 lat i NIGDY nie mielismy zastrzezen-a jak komus nie odpowiada,to zmienic lekarza(albo uczyc sie,by byc lepszym od niego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent chirurga Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.13, 22:32 Niestety to prawda, a nie konkurencja... Zmiana to oczywistość, pójście tam po raz pierwszy to błąd- ja takiego dokonałem i ostrzegam innych, żeby nie błądzili jak ja :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 00:31 uderz w stol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 12:31 zwykly pacjent napisalby"dentysta" badz "stomatolog"-tu widac,ze wypowiedz fachowca "chirurg"-zazdro9sc az uwiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z okolic lecznicy Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.fucio.net 07.04.14, 20:38 zwykly pacjent nie jest idiota i wie ze na usowanie dobrze trzymajacej sie ósemki nie idzie sie do dentysty tylko do chirurga... a podobna sytuacja spotkala rowniez moja znajoma na zabiegu u tego "fachowca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.14, 15:33 W dniu dziesiejszym byłam na usunięcie u Pana chirurga ósemki cała wizyta trwała 10 min wraz zaszczykiem usunięciem zęba i opowiedzeniem mojej histori.. A zacznę od początku około miesiąca temu poszłam do mojej dentyski w mysłowicach usunąć ósemkę na początku mówiła że przepisze mi skierowanie do chirurga , ale potem sama stweirdziła że podejmie się wyrwania , cała ekstracja trwała ponad 2h !! tyle ile narzędzi wsadziła mi do buzi , ile się naszrpała wraz z rozerwaniem mi całego kącika ust i podrapaniem narzędziami całego policzka tyle ile było wokół mnie krwi - istny horror naprawdę nie przesadzam i po tym 3 dni to był jeszcze gorszy ból opuchlizna , nie mogła nic jeść , otwierać buzi , dostałam 3 zaszczyki znieczulenia podczas całej wizyty , po 2h po czym się rozpłakałam i powiedziałam że już nie chce dalej.. To co mnie spotkała dziś niebo a ziemia jak pisałam na początku samo wyrwanie trawło niecałe 2 minuty , bardzo miły doktor wraz z asytentką.. Dodam że wszystko na NFZ nie zapłaciłam ani grosza , nie mówiąc o wcześniejszej dentyste gdzie musiałam płacić za wszystko.. Jeszcze raz polecam i oby tak dalej ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitkat Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.play-internet.pl 29.07.14, 12:39 Dokladnie tak... sfrustrowany, niekompetentny "lekarz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenka Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.telpol.net.pl 12.08.15, 16:31 Bardzo gburowaty do tego, dla kogoś kto boi się wizyt u dentysty to trauma murowana, asystentka nie lepsza, ale co kto lubi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.tvtom.pl 12.08.15, 15:00 Dzisiaj wyrywalam chirurgicznie dolna osemke na NFZ. Bezbolesnie i zabieg twal ok. 15 min. Doktor byl dokladny, wszystko dokladnie wytlumaczyl po zabiegu, przepisal antybiotyk. Jest bardzo mily, nie robil problemow z tym ze mam założony aparat na górze. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.tvtom.pl 11.10.15, 23:11 Kompetentny i doświadczony lekarz, wie co robi, wyrywalam u niego 2 dolne ósemki bez boleśnie i profesjonalnie. Mam aparat na górze i nie robil z tego problemów. Po zabiegu wszystko wytlumaczyl, przepisal antybiotyk. Podczas zabiegu pyta czy się dobrze czuje, czy chce zęba na pamiątkę. Mily i godny polecenia lekarz. No i oczywiscie za darmo przez NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszyna Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.15, 20:41 a ja kocham Pana doktora 33 lata i proszę mi tu nie klepać bzdur Pan Doktor Józef Krupiński wyleczył moje zęby i i miałam piękny uśmiech do 52 roku życia. cudowny lekarz,mistrz chirurgii ,dzisiaj pomógł mojemu mężowi i również rewelacyjny,serdeczności Panie Kochany doktorze,jest Pan Mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
rook11 Re: stomatolog Józef Krupiński 05.01.16, 12:16 Józef Krupiński-kawał chama nieuprzejmy lepsza obsługa jak idę do weterynarza z psem. Może i fachowiec dobry ale teraz jest dużo milszych miejsc sprawie wrażenie ze robi łaskę i pacjent mu przeszkadza tak naprawdę i co to on nie jest. Nie polecam chyba ze ktoś idzie na śląska kasę chorych i nie chce gdzie indziej płacić prywatnie. ( choć wole wydać na 2 raz kasę i nie słuchać jego frustracji) Odpowiedz Link Zgłoś
rook11 Re: stomatolog Józef Krupiński 05.01.16, 12:22 Józef Krupiński-może i chirurg dobry ale kawał sfrustrowanego chama traktuje pacjenta jak by mu przeszkadzał milej jest traktowany pies jak idę z nim do weterynarza. Zachowywał się jak by był dyrektorem kliniki a ja mu zabiorę jego cenny czas przychodząc do niego. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna perła Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.16, 17:17 Potwierdzam negatywne opinie wszystkich poniżej wypowiadających się osób. To cham jakich mało, powinien zwierzęta leczyć, chociaż do zwierząt też trzeba mieć serce i podejście, więc nie- raczej powinien się zamknąć w jakimś laboratorium i ograniczyć kontakt z ludźmi do minimum, albo zatrudnić się w prosektorium- tam jego uwagi już nikogo nie dotkną. Ja po pierwszych 5 minutach w gabinecie, wysłuchawszy jego chamstwa, odwróciłam się na pięcie i wyszłam, więc jego poziomu leczenia nie oceniam. Jak ktoś jest gruboskórny niech próbuje, ale mamy XXI wiek- są lekarze, którzy są dobrzy w swoim fachu i normalnie traktują pacjentów. Ja swój problem rozwiązałam w Szpitalu Górniczym -też bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś