Dodaj do ulubionych

stomatolog Józef Krupiński

IP: *.wnoz.us.edu.pl 29.06.07, 12:48
Witam Was Forumowicze. Czy ktoś z Was może leczył zęby u dr Józefa
Krupińskiego? Jeśli tak, to co sądzicie. Polecacie go jako stomatologa?
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.softpro2.pl 05.07.07, 20:37
      Polecam jako hirurga gdyż wyrywałem u niego zęba i pod tym względem rewelka.
      • Gość: Alojka Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.wnoz.us.edu.pl 06.07.07, 09:13
        Bardzo dziekuję za odpowiedź. Zaskoczona byłam szybkością leczenia (2 zęby w 27
        minut) :) stąd moje wątpliwości. Widać, specjaliście robota wre w rękach :)
    • Gość: gosc Re: stomatolog Józef Krupiński IP: 212.2.99.* 07.07.07, 12:09
      Ja polecam ten gabinet i Pana Doktora.
      Bardzo miła obsługa.
      • Gość: aga Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.chello.pl 07.07.07, 12:25
        2 zeby w 27 minut to raczej niezbyt dokładny!!! Ja mam bardzo delikatnego i dokłądnego dentystę ale w Czeladzi. Na jednego zęba przeznacza więcej niz 45 minut a czyszczenie kamienia miałam godzinę....... a nie jak w innych gabinetach 10-15 minut. Robi wszystko bardzo dokłądnie i naprawdę delikatnie wiec nawet nie trzeba brać znieczulenia no chyba że trzeba wyrwać.......
        ps. dodam tylko że na widok fotela mdleję wiec wnioski mówia same za siebie.
        • Gość: brum Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 13:17
          Dlugosc leczenia zebow zalezy od tego w jakim sa stanie...ostatnio miales
          leczone dwa zeby rownolegle i tez nie trwalo to dluzej niz 30 min. a dodam ze
          mialem do czynienia z dobrym specjalista, nigdy sie na nim nie zawiodlem i moi
          znajomi tez nie.. a kamienia to musialas miec sporo skoro robil to az godzine:/
          u mnie to trwalo ok 20 min i nic z niego nie zostalo.. a moze po prostu Twoj
          dentysta nie jest wprawiony za bardzo i dlatego to tak dlugo trwa(tak tylko
          glosno mysle wiec sie nie oburzaj:))..POzdro
          • Gość: aga Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.chello.pl 07.07.07, 13:50
            wcale nie było go dużo bo usuwam regularnie co pół roku..... było robione pomału, dokładnie a nie jak w wiekszosci na odpier..... A i okazało sie ze mam aż dwa zęby z maleńką pruchnicą ale to dopiero do robienia jak urodzę...... a nie jak wcześniej mi wmawiano 8!!!!!!! co okazało sie nalotem.
    • Gość: pacjent chirurga Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 10:41
      Józef Krupiński- wyjątkowo nieuprzejmy, a momentami nawet chamski lekarz. Odreagowuje swoje stresy w pracy i wyżywa się na pacjentach. Przyszedłem na wycięcie ósemki i podczas całego zabiegu lekarz i jego asystentka rozmawiali o wczorajszej kłótni w placówce. Chirurg zaczął nawet przeklinać przy pacjencie! Cały zabieg wykonywany był bardzo szybko, nerwowo, jakby na czas. Raz zakrztusiłem się krwią i asystentka zapytała mnie, czy wszystko w porządku, a lekarz: "Facet nie stresuj mnie takimi rzeczami, sam nie wiesz, co Ci jest". Podczas szycia chirurg znowu się śpieszył i mówił o mnie w trzeciej osobie: "Dobra, szybko i niech już wychodzi", wcale się nie kryjąc z tym, że mu przeszkadzam, a tylko przyszedłem na umówiony zabieg. Ósemkę wyjął mi palcami, przesuwając po całej szczęce. Agresywne, mocne ruchy sprawiały, że głowa ciągle latała mi w górę i dół- przez żadnego sprawnego narzędzia. Przed zabiegiem mówili, że skończył im się sprzęt, został tylko ten wysłużony i czekają na dostawę, paranoja! Na dodatek NIE PRZEPISAŁ MI ŻADNYCH LEKÓW PRZECIWBÓLOWYCH! Jak zszedłem z fotela to rzucono krótko: Nie jeść i nie pić przez 3 godziny, do widzenia. Ja się zatrzymałem i zapytałem: Ale co ze szwami? -Zdjąć po 2 tygodniach, może to zrobić każdy dentysta. Nakazał mi ponownie wyjść, nie zdążyłem nawet zapytać, co mogę, czego nie, zresztą... sam powinienem być o tym poinformowany, bez pytania. Dodatkowo jest bardzo łapczywy na pieniądze i punkty z NFZu. Nakazał mi iść do swojej znajomej ortodonty, aby skonsultować sprawę zgryzu i ósemki (skierowanie od ortodonty na wycięcie ósemki, pomimo że miałem skierowanie od dentysty?!), choć nie było to potrzebne, mam poprawny zgryz, a chodziło jedynie o to, żebym zapłacił za wizytę oraz on mógł dostać dodatkowe punkty.
      • Gość: hanka Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.13, 18:51
        taaaaki dlugi i wredny wpis ,to wyglada na zawistna kon kurencje,cala rtodzina leczy sie u pana doktora 25 lat i NIGDY nie mielismy zastrzezen-a jak komus nie odpowiada,to zmienic lekarza(albo uczyc sie,by byc lepszym od niego)
        • Gość: pacjent chirurga Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.13, 22:32
          Niestety to prawda, a nie konkurencja... Zmiana to oczywistość, pójście tam po raz pierwszy to błąd- ja takiego dokonałem i ostrzegam innych, żeby nie błądzili jak ja :).
          • Gość: dorota Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 00:31
            uderz w stol...
          • Gość: dorota Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 12:31
            zwykly pacjent napisalby"dentysta" badz "stomatolog"-tu widac,ze wypowiedz fachowca "chirurg"-zazdro9sc az uwiera
            • Gość: z okolic lecznicy Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.fucio.net 07.04.14, 20:38
              zwykly pacjent nie jest idiota i wie ze na usowanie dobrze trzymajacej sie ósemki nie idzie sie do dentysty tylko do chirurga... a podobna sytuacja spotkala rowniez moja znajoma na zabiegu u tego "fachowca"
              • Gość: pacjentka Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.14, 15:33
                W dniu dziesiejszym byłam na usunięcie u Pana chirurga ósemki cała wizyta trwała 10 min wraz zaszczykiem usunięciem zęba i opowiedzeniem mojej histori.. A zacznę od początku około miesiąca temu poszłam do mojej dentyski w mysłowicach usunąć ósemkę na początku mówiła że przepisze mi skierowanie do chirurga , ale potem sama stweirdziła że podejmie się wyrwania , cała ekstracja trwała ponad 2h !! tyle ile narzędzi wsadziła mi do buzi , ile się naszrpała wraz z rozerwaniem mi całego kącika ust i podrapaniem narzędziami całego policzka tyle ile było wokół mnie krwi - istny horror naprawdę nie przesadzam i po tym 3 dni to był jeszcze gorszy ból opuchlizna , nie mogła nic jeść , otwierać buzi , dostałam 3 zaszczyki znieczulenia podczas całej wizyty , po 2h po czym się rozpłakałam i powiedziałam że już nie chce dalej.. To co mnie spotkała dziś niebo a ziemia jak pisałam na początku samo wyrwanie trawło niecałe 2 minuty , bardzo miły doktor wraz z asytentką.. Dodam że wszystko na NFZ nie zapłaciłam ani grosza , nie mówiąc o wcześniejszej dentyste gdzie musiałam płacić za wszystko.. Jeszcze raz polecam i oby tak dalej ! pozdrawiam
      • Gość: kitkat Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.play-internet.pl 29.07.14, 12:39
        Dokladnie tak... sfrustrowany, niekompetentny "lekarz"
        • Gość: wenka Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.telpol.net.pl 12.08.15, 16:31
          Bardzo gburowaty do tego, dla kogoś kto boi się wizyt u dentysty to trauma murowana, asystentka nie lepsza, ale co kto lubi ;)
    • Gość: Monika Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.tvtom.pl 12.08.15, 15:00
      Dzisiaj wyrywalam chirurgicznie dolna osemke na NFZ. Bezbolesnie i zabieg twal ok. 15 min. Doktor byl dokladny, wszystko dokladnie wytlumaczyl po zabiegu, przepisal antybiotyk. Jest bardzo mily, nie robil problemow z tym ze mam założony aparat na górze. Polecam
    • Gość: dixi Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.tvtom.pl 11.10.15, 23:11
      Kompetentny i doświadczony lekarz, wie co robi, wyrywalam u niego 2 dolne ósemki bez boleśnie i profesjonalnie. Mam aparat na górze i nie robil z tego problemów. Po zabiegu wszystko wytlumaczyl, przepisal antybiotyk. Podczas zabiegu pyta czy się dobrze czuje, czy chce zęba na pamiątkę. Mily i godny polecenia lekarz. No i oczywiscie za darmo przez NFZ
    • Gość: kruszyna Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.15, 20:41
      a ja kocham Pana doktora 33 lata i proszę mi tu nie klepać bzdur Pan Doktor Józef Krupiński wyleczył moje zęby i i miałam piękny uśmiech do 52 roku życia. cudowny lekarz,mistrz chirurgii ,dzisiaj pomógł mojemu mężowi i również rewelacyjny,serdeczności Panie Kochany doktorze,jest Pan Mistrzem.
    • rook11 Re: stomatolog Józef Krupiński 05.01.16, 12:16
      Józef Krupiński-kawał chama nieuprzejmy lepsza obsługa jak idę do weterynarza z psem. Może i fachowiec dobry ale teraz jest dużo milszych miejsc sprawie wrażenie ze robi łaskę i pacjent mu przeszkadza tak naprawdę i co to on nie jest. Nie polecam chyba ze ktoś idzie na śląska kasę chorych i nie chce gdzie indziej płacić prywatnie. ( choć wole wydać na 2 raz kasę i nie słuchać jego frustracji)
    • rook11 Re: stomatolog Józef Krupiński 05.01.16, 12:22
      Józef Krupiński-może i chirurg dobry ale kawał sfrustrowanego chama traktuje pacjenta jak by mu przeszkadzał milej jest traktowany pies jak idę z nim do weterynarza. Zachowywał się jak by był dyrektorem kliniki a ja mu zabiorę jego cenny czas przychodząc do niego. Nie polecam
    • Gość: Czarna perła Re: stomatolog Józef Krupiński IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.16, 17:17
      Potwierdzam negatywne opinie wszystkich poniżej wypowiadających się osób. To cham jakich mało, powinien zwierzęta leczyć, chociaż do zwierząt też trzeba mieć serce i podejście, więc nie- raczej powinien się zamknąć w jakimś laboratorium i ograniczyć kontakt z ludźmi do minimum, albo zatrudnić się w prosektorium- tam jego uwagi już nikogo nie dotkną. Ja po pierwszych 5 minutach w gabinecie, wysłuchawszy jego chamstwa, odwróciłam się na pięcie i wyszłam, więc jego poziomu leczenia nie oceniam. Jak ktoś jest gruboskórny niech próbuje, ale mamy XXI wiek- są lekarze, którzy są dobrzy w swoim fachu i normalnie traktują pacjentów. Ja swój problem rozwiązałam w Szpitalu Górniczym -też bezpłatnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka