ulla25 09.10.07, 15:52 masażysta czy masarz (czyli specjalista od mięsa)? Bo w obwieszczeniu z Urzędu Miejskiego wygląda to tak "3.JANIK Bogdan, masaż, zam. Sosnowiec, członek Polskiego Stronnictwa Ludowego." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inga Re: Janik Bogdan z PSL ma zawód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 07:15 Masarz.specjalista od mięsa.I to dobry - wiem,bo jem. Powinien startować pod hasłem "ja już kraść nie muszę!" Facet ma mój głos - stateczny,ustawiony finansowo-kandyduje, bo chce coś zrobić dla innych - dla siebie już nie musi - ma wszystko. I nie sa to puste słowa - nie wierzycie - to popytajcie np w Caritasie czy Domach dziecka .I Bogdan,i jego żona Ewa naprawdę sporo pomagają,nie szukając rozgłosu.Szkoda,że kandyduje z PSL - ta partia ma małe poparcie w Sosnowcu. Ale Warto głosować na tego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Janik Bogdan z PSL ma zawód IP: 83.230.121.* 10.10.07, 11:56 Ale obciachowy błąd. Chyba autorstwa PSLu: komitetwyborczy.psl.pl/Slaskie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogg Re: Janik Bogdan z PSL ma zawód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 14:40 więcej o tym kandydacie www.janik.sosnowiec.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majki Re: Janik Bogdan z PSL ma zawód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 16:02 Heh widziałem tego pana dzisiaj na Modrzejowskiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś