Gość: Ania IP: 193.138.242.* 19.11.08, 09:57 witam. poszukuje informacji o Pani dr Ewie Kondrackiej. Czy ktoś sie u niej lezył? jakie wrażenia, opinie. Slyszałam, że jest "guru" w laryngologii. Pozdrawiam z Czestochowy Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciocco Re: dr Kondracka - otolaryngolog 23.11.08, 17:45 Ja się leczyłam, wrażenia z wizyt prywatnych bardzo dobre, natomiast potem leżałam na jej oddziale w szpitalu i powiem szczerze że gdybym miałą znów trafić na laryngologie, to wszędzie byle by nie do niej. Ale jeśli chodzi o pierwsze wizyty prywatne, zrobiła na mnie dobre wrażenie, wypytała o szereg róznych rzeczy, brała pod uwage rózne możliwości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: dr Kondracka - otolaryngolog IP: *.telpol.net.pl 24.11.08, 16:15 potwierdzam,lezalem 2 razy na to samo w krotkim okresie czasupo 1 tygodniu,a znajoma z tym samym schorzeniem 2 dni chyba chodzi o statystyke i NFZ oczywiscie kase z nfz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocco Re: dr Kondracka - otolaryngolog IP: *.domainunused.net 24.11.08, 19:44 Ja leżałam 2 tygodnie (nie miałam robionego żadnego zabiegu). Wizyta trwa kilka sekund i nikt Cie nie spyta jak sie czujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonom Re: dr Kondracka - otolaryngolog IP: *.telpol.net.pl 25.11.08, 10:38 kasa,kasa dlatego lezalas, myslisz ze szpital nie wział za ciebie kasy przy "O" wkładzie czysty zysk.powinni wprowadzic w calej polsce karty "sosnierza" żeby byla rejestracja usług . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocco Re: dr Kondracka - otolaryngolog IP: *.domainunused.net 27.11.08, 22:02 Oczywiście, że kasa, cóz by innego mogło by być tak motywujace dla naszych lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś