Gość: lol88 IP: *.chello.pl 22.06.09, 11:25 ludzie poratujcie mnie.. powiedzcie kim jest ta pani przy tej żółtej Ibizie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.chello.pl 23.06.09, 00:40 to moja żona:) iza:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Piękna strona Auto Moto IP: 82.177.124.* 23.06.09, 10:30 Najlepsza jest ta blondyneczka z fotki nr. 17 :) Ślicznotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Like blond Re: Piękna strona Auto Moto IP: 82.177.124.* 23.06.09, 10:34 Fotka nr. 17 Blondynka na pierwszym planie. Skromna naturalna, po prostu śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdr Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 13:12 no strasznie naturalna jezu co za plastiki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 14:01 Ładne te dziewczyny ale zawsze się zastanawiam dlaczego samochody pokazywane są w towarzystwie takich lasek. Czy naprawdę ktoś uważa, ze dzięki temu łatwiej sprzedać auto? Facet napatrzy się na taką laskę a potem i tak zadaje sprzedawcy pytania o pojemność silnika, klimę, spalanie, skórzana tapicerkę, przyspieszenie i prędkość maksymalną itd. W chwili zakupu te laseczki i tak umykają z pamięci a liczy się czy auto warte jest swej ceny. Może gdyby te hostessy dodawano do zakupionego auta to miały by one jakiś wpływ ale samo kręcenie tyłkiem nie wpłynie na zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 14:36 mysle, ze odwrotnie... napatrzy sie i zapomni przy jakim samochodzie stala :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biolog Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:13 a to proste ... samochod to dla wielu przedluzenie peni sa wiec jezeli obok samochodu stoi jakas laska to i w umysle faceta spece od marketingu staraja sie zakodowac ze ladna fura=ladna laska ... innymi slowy znowu wszystko konczy sie na d...e :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Re: Piękna strona Auto Moto 23.06.09, 16:44 Nie chciałbym, aby taki ślimak, jeździł tyłkiem po kanapie mojej Suzuki V-Strom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.e-wro.net.pl 23.06.09, 18:39 No właśnie. Spece od marketingu stworzyli mit o autach i laseczkach. A wiadomo, że najlepiej się sprzedają szroty oferowane przez brudnego, zarośniętego laweciarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axerusz Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:46 Ibiza, oraz zdjęcie numer 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.ds14.agh.edu.pl 24.06.09, 00:35 1 zdjęcie najlepsze motór oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.cus.pl 25.06.09, 07:10 A więc proszę bardzo masz linka do strony dziewczyny pozująca na motórze www.robertdee.info.pl/portfolio/anitachromy.pl/# Odpowiedz Link Zgłoś
solo2311 Re: Piękna strona Auto Moto 24.06.09, 07:15 Witam szukam dziewczyny (brunetka ze stoiska renault w zielonej sukience) rozmawialem z nia ale nie wzialem ani numeru ani nie wiem jak sie nazywa, ani skad jest (normalny ze mnie debil !! ) - czy ktos wie cokolwiek na jej temat - z gory dziekuje !!?? Odpowiedz Link Zgłoś
kontakt_zaneta Re: Piękna strona Auto Moto 24.06.09, 19:12 Cześć. Słowa te kieruję do dziewczyny (hostessy) z którą chciałbym nawiązać kontakt. Żaneta proszę odezwij się (czy Wam płacą za rozdawanie ulotek ?). Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kontakt_zaneta Re: Piękna strona Auto Moto 24.06.09, 19:57 P.S. Moje gg to 10609330 Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin.czest Re: Piękna strona Auto Moto 26.06.09, 00:21 W sumie, tych samochodów nie musiało by tam wcale być! :) Odpowiedz Link Zgłoś