Dodaj do ulubionych

Piękna strona Auto Moto

IP: *.chello.pl 22.06.09, 11:25
ludzie poratujcie mnie.. powiedzcie kim jest ta pani przy tej żółtej Ibizie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.chello.pl 23.06.09, 00:40
      to moja żona:) iza:*
    • Gość: Gość Re: Piękna strona Auto Moto IP: 82.177.124.* 23.06.09, 10:30
      Najlepsza jest ta blondyneczka z fotki nr. 17 :) Ślicznotka
    • Gość: Like blond Re: Piękna strona Auto Moto IP: 82.177.124.* 23.06.09, 10:34
      Fotka nr. 17 Blondynka na pierwszym planie. Skromna naturalna, po prostu śliczna.
    • Gość: mdr Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 13:12
      no strasznie naturalna

jezu co za plastiki...
    • Gość: Jonek Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 14:01
      Ładne te dziewczyny ale zawsze się zastanawiam dlaczego samochody pokazywane są w towarzystwie takich lasek. Czy naprawdę ktoś uważa, ze dzięki temu łatwiej sprzedać auto? Facet napatrzy się na taką laskę a potem i tak zadaje sprzedawcy pytania o pojemność silnika, klimę, spalanie, skórzana tapicerkę, przyspieszenie i prędkość maksymalną itd. W chwili zakupu te laseczki i tak umykają z pamięci a liczy się czy auto warte jest swej ceny. Może gdyby te hostessy dodawano do zakupionego auta to miały by one jakiś wpływ ale samo kręcenie tyłkiem nie wpłynie na zakup.
    • Gość: gostek Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 14:36
      mysle, ze odwrotnie... napatrzy sie i zapomni przy jakim samochodzie stala :D
    • Gość: biolog Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:13
      a to proste ... samochod to dla wielu przedluzenie peni sa wiec jezeli obok samochodu stoi jakas laska to i w umysle faceta spece od marketingu staraja sie zakodowac ze ladna fura=ladna laska ... innymi slowy znowu wszystko konczy sie na d...e :-)
    • wlodeusz Re: Piękna strona Auto Moto 23.06.09, 16:44
      Nie chciałbym, aby taki ślimak, jeździł tyłkiem po kanapie mojej Suzuki V-Strom.
    • Gość: Jonek Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.e-wro.net.pl 23.06.09, 18:39
      No właśnie. Spece od marketingu stworzyli mit o autach i laseczkach. A wiadomo, że najlepiej się sprzedają szroty oferowane przez brudnego, zarośniętego laweciarza :)
    • Gość: Axerusz Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:46
      Ibiza, oraz zdjęcie numer 12
    • Gość: andy Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.ds14.agh.edu.pl 24.06.09, 00:35
      1 zdjęcie najlepsze
      motór oczywiście
      • Gość: Tumanek Re: Piękna strona Auto Moto IP: *.cus.pl 25.06.09, 07:10
        A więc proszę bardzo masz linka do strony dziewczyny pozująca na motórze
        www.robertdee.info.pl/portfolio/anitachromy.pl/#
    • solo2311 Re: Piękna strona Auto Moto 24.06.09, 07:15
      Witam szukam dziewczyny (brunetka ze stoiska renault w zielonej sukience) rozmawialem z nia ale nie wzialem ani numeru ani nie wiem jak sie nazywa, ani skad jest (normalny ze mnie debil !! ) - czy ktos wie cokolwiek na jej temat - z gory dziekuje !!??
    • kontakt_zaneta Re: Piękna strona Auto Moto 24.06.09, 19:12
      Cześć. Słowa te kieruję do dziewczyny (hostessy) z którą chciałbym nawiązać kontakt. Żaneta proszę odezwij się (czy Wam płacą za rozdawanie ulotek ?). Serdecznie pozdrawiam.
    • kontakt_zaneta Re: Piękna strona Auto Moto 24.06.09, 19:57
      P.S.
      Moje gg to 10609330
    • malopolanin.czest Re: Piękna strona Auto Moto 26.06.09, 00:21
      W sumie, tych samochodów nie musiało by tam wcale być! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka