Gość: macant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 17:30 Tylko pogratulować.Wyrazy wdzięczności oo zwalnianych i ich rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: helmut Re: Komunikat Agory SA IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 29.01.04, 17:35 smutne to /; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Komunikat Agory SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 17:36 "Nam nie jest wszystko jedno"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut Re: Komunikat Agory SA IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 29.01.04, 17:46 wsumie to po dluzszym zastanowieniu kcialme dodac iz to wszystko to ofekt globalizacjo ! elo! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz To wynik spektakularnej hipokryzji politycznej IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.01.04, 17:52 i licznych prób siedzenia okrakiem na barykadzie a także jaskrawej i drapieżnej pazernosci biznesowej.Róbcie tak dalej, a za dwa lata was nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audytor wislany masz racje zzz, ale nie w takim tempie! IP: *.torun.mm.pl 29.01.04, 18:14 pierwej polecą głowy, ale krzywda im sie nie stanie,wyżyja i to na niezłym poziomie do końca zycia. Żal tych biedaków zwalnianych, winni to zawdziecząc Michnikowi, który zamiast dbac o ineres Agory, gazety i pracowników najbardziej zajął sie czyszczeniem wokól Millera, aby wyplątac go z grupy trzymajacej władzę i zwlekał pól rokuz ujawnieniem a potem przed komisja dalej brnął pogrAŻAJĄC WIARYGODNOŚĆ GAZETY I Agory. To przykład wyjatkowej megalomanii michnika.zreszta czy ktos kto chleje z Urbanem jest zdolny do wysiłku w kategoriach biznesowych!? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.grochal Re: Komunikat Agory SA 29.01.04, 17:58 Gość portalu: macant napisał(a): > Tylko pogratulować.Wyrazy wdzięczności oo zwalnianych i ich rodzin. O czym Ty piszesz??? Jezeli bys prowadzil wlasna firme i zatrudnial 8 osob, a potrzebnych by bylo Ci tylko 6, to dalej bys zatrudnial 8???? pewnie ze nie!!! kazdy sie kieruje w swoim postepowaniu rachunkiem ekonomicznym, dlatego ja sam sprzatam, a nie zatrudniam do tego osoby, bo: 1. nie musze miec sprzatane codziennie 2. jestem w stanie sobie poradzic z tym obowiazkiem w ramach posiadanych zasobow (czyli siebie) 3. nie wydaje kasy na pania (lub pana, zeby mnie nikt o seksizm nie podejrzewal) od sprzatania stac mnie lub nie stac, moge zaoszczedzic, lub nie proste???? socjalizm sie skonczyl kilka/kilkanascie lat temu.... chjoc niektorzy tego nie chca zauwazyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audytor wislany adamie trochę wysiłku IP: *.torun.mm.pl 29.01.04, 18:17 wiesz mi ze troche znams ytuację na tym rynku. patrz na te zdarzenia godpodarcze dynamicznie, odczekaj, zastanów sie i trochę własnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audytor wislany KŁOPOTY AGORY CZYLI "LEW U ADAMA" IP: *.torun.mm.pl 29.01.04, 18:05 Zwolnienia grupowe/ 500/ osób/ to piewszy widoczny efekt kłopotów Agory po ukazaniu się spóznionego artykułu o propozycji Rywina. Zwłóka Michnika to 500 pracowników na bruk. Rynek zareagował prawidłowo, Michnik jako szef jest niewiarygodny, gazeta jako żródło inforamacji niewiarygodna. Agora jako spólka giełdowa traci zaufanie. Michnik, gazeta, Agora wyrażnie dali sygnał ,że są umoczeni w politykę, że rozdają karty, znaczone zresztą.Kreują politykę. Pomieszanie, brak jasności, nieprzejrzystość żle jest odbierana na rynku. Smiem sadzić,że to co zaprezentował Michnik przed komisjA ZOSTAŁA ZLE ODEBRABNA przez rynek, giełdę. Zapewne spadł nakład gazety, straty na reklamach itd. Tak odbieram ten kominikat agory. Nalezy sie spodziewac zapewne albo rezygnacji albo odwołania Michnika. czy W. Rapaczyńska ostanie. Czas pokaże, jej pozycja była od kilku laty b. mocna. Ale czy udziałowcy nie zechca oczyścić atmosfery na Czerskiej ?! Pozyjemy !Zobaczymy! Jest chyba? faktem, że Rywin w sposób zamierzony lub nie zachwiał potegą agory! tak odczytuje ten komunikat maluczki audytor z nad Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś