lucecz 08.10.10, 15:36 Czego używacie? gdzie najświeższe informacje o forex? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: Jakie strony internetowe o Forex? 11.10.10, 13:05 forex.nawigator.biz Odpowiedz Link Zgłoś
scianka13 Re: Jakie strony internetowe o Forex? 12.10.10, 19:16 Forex?? Co to takiego?? Giełda – jedni dorabiają się na niej majątku a inni go tracą. Pewnie nie raz zastanawiałeś się jak to jest?? Inwestować na światowych rynkach i patrzeć jak pomnażają się twoje pieniądze. Jednak czy nie pojawiały się wątpliwości: - mam za mało czasu żeby się tym zająć - nie posiadam takiego kapitału -ogrom informacji sprawiał ze czułeś się w tym wszystkim zagubiony?? Dokładnie! Ale tu właśnie pojawia się alternatywa czyli FOREX Jest to nic innego jak powstały 30 lat temu rynek wymiany walutowej. Wbrew różnego rodzaju opinią jest on dostępny dla każdego. Nie musisz mieć na początek kapitału! Dlatego że używasz konta które jest podłączone do prawdziwego systemu ale używasz fikcyjnego kapitału. Dzięki temu uczysz się nie ryzykując własnych pieniędzy. Jedyne czego potrzebujesz to podłączenie do Internetu. To że czytasz ten tekst świadczy o tym że zastanawiasz się czy dał byś rade zaistnieć na rynku kapitałowym. I tu mam dla ciebie mały prezent - Ebooka którego możesz mieć całkowicie za darmo, Ebook zawiera wiele ciekawych porad dla początkujących. Krótko i zwięźle wprowadzi cie do gry na giełdzie walutowej. Ebook zawiera także linki do darmowego oprogramowania i analiz. Jak dostać darmowego ebooka? Proste- wystarczy że do mnie napiszesz na scianka13@interia.pl i poprosisz o ebooka na temat Forex . Odpowiedz Link Zgłoś
forexforex.pl Re: Jakie strony internetowe o Forex? 18.04.12, 14:57 niestety to nie takie proste :) ... forexforex.pl Odpowiedz Link Zgłoś
scianka13 Re: Jakie strony internetowe o Forex? 12.10.10, 19:18 Forex?? Co to takiego?? Giełda – jedni dorabiają się na niej majątku a inni go tracą. Pewnie nie raz zastanawiałeś się jak to jest?? Inwestować na światowych rynkach i patrzeć jak pomnażają się twoje pieniądze. Jednak czy nie pojawiały się wątpliwości: - mam za mało czasu żeby się tym zająć - nie posiadam takiego kapitału -ogrom informacji sprawiał ze czułeś się w tym wszystkim zagubiony?? Dokładnie! Ale tu właśnie pojawia się alternatywa czyli FOREX Jest to nic innego jak powstały 30 lat temu rynek wymiany walutowej. Wbrew różnego rodzaju opinią jest on dostępny dla każdego. Nie musisz mieć na początek kapitału! Dlatego że używasz konta które jest podłączone do prawdziwego systemu ale używasz fikcyjnego kapitału. Dzięki temu uczysz się nie ryzykując własnych pieniędzy. Jedyne czego potrzebujesz to podłączenie do Internetu. To że czytasz ten tekst świadczy o tym że zastanawiasz się czy dał byś rade zaistnieć na rynku kapitałowym. I tu mam dla ciebie mały prezent - Ebooka którego możesz mieć całkowicie za darmo, Ebook zawiera wiele ciekawych porad dla początkujących. Krótko i zwięźle wprowadzi cie do gry na giełdzie walutowej. Ebook zawiera także linki do darmowego oprogramowania i analiz. Jak dostać darmowego ebooka? Proste- wystarczy że do mnie napiszesz na scianka13@interia.pl i poprosisz o ebooka na temat Forex . Odpowiedz Link Zgłoś
forexforex.pl Re: Jakie strony internetowe o Forex? 18.04.12, 15:33 tapatik napisał: > forex.nawigator.biz to poprawny adres www.forex-nawigator.biz. forum super Odpowiedz Link Zgłoś
00oo Globtrex.com 15.10.10, 11:28 www.globtrex.com/ Jak inwestujesz w coś konkretnego to bardzo łatwo można dostosować określone miejsca na portalu, jeżeli akcje - to masz świeże info, jak waluty co jest dość rzadko spotykane jeszcze to masz tam sporo analiz, Ponadto oferują szkolenia bezpłatne online, zapisujesz się, dostajesz link i ściągasz plik do obsługi zdalnego pulpitu i widzisz pulpit analityka, który tłumaczy wszystko online, No i jeszcze Rachunek demo i zwykłe rachunki chyba od 150$ czy jakoś tak więc wachlarz możliwość. Częściej aktualizowane niż money.pl, bankier czy inna wyborcz biz. Odpowiedz Link Zgłoś
damian.grycz Re: Jakie strony internetowe o Forex? 16.10.10, 08:57 Ja korzystam z www.fxstreet.com i www.dailyfx.com/ , a spis podobnych serwisów znajdziesz tu fxmonster.pl/katalog-stron/newsy-i-analizy/ Odpowiedz Link Zgłoś
wyprawy-1 Re: Jakie strony internetowe o Forex? 30.01.12, 07:41 Podstawy Forex. Jak działa Forex : rynek-forex.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
forexforex.pl Re: Jakie strony internetowe o Forex? 18.04.12, 16:05 bardzo ciekawa strona, gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
oskarblack Re: Jakie strony internetowe o Forex? 07.05.12, 23:08 ja to na razie szukam takich co sie nauczyć mozna ale fajowy temacik przelece co podaliście Odpowiedz Link Zgłoś
kortezn Re: Jakie strony internetowe o Forex? 08.05.12, 23:57 Osobiście uważam, że nie ma sensu samemu inwestować na forexie. Ludzie, którzy zyskują na tym rynku to przede wszystkim specjalistyczne firmy, które pomagają w transakcjach międzynarodowych doradzając najlepszy moment zawarcia jakiejś międzywalutowej transakcji (ale to akurat nie odnosi się bezpośrednio do inwestowania), albo inwestorzy polegający na wizji relatywnie niewielkich zysków jak na forex (około 10% miesięcznie), ale korzystający ze strategii algorytmicznych. Ewentualnie jeszcze dochodzą do tego maniacy, którzy mają naprawdę analityczny umysł, intuicję, szczęście i stalowe nerwy. Oto kto zarabia na forexie. Jak ktoś chce ewentualnie napić się z tego źródełka to tylko poprzez jakieś konto zarządzane lub wynajętego specjaliste tradera - ale nie każdego na to stać. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejas1987 Re: Jakie strony internetowe o Forex? 22.05.12, 23:58 Strategie algorytmiczne rzeczywiście potrafią na siebie zarobić. Tak jak mówisz w przypadku korzystania z nich oraz z tzw. robotów handlowych z pomocą tradera, da sie osiągnąć zysk na poziomie około 8-12 % miesięcznie. Oczywiście musi być to pewna firma, a nie tak która oferuje ci możliwą wpłatę już od 1-2 tys złotych bo przy takim układzie większość kasy zeżre prowizja. No i lipa. Dla inwestorów mających pod ręką już ponad 10 tys zł do zagospodarowania wejście w strategie algorytmiczne wydaje się już całkiem sensowne. Na polskim rynku już od pewnego czasu (np. Secured Forex i inne) funkcjonują te tzw. rachunki zarządzane opierające się m.in. na wspomnianych strategiach. Przy umowie gwarantującej zysk w okolicach 10% i budżecie na poziomie powiedzmy 20 tys złotych warto się nad tym zastanowić. Przecież nawet z odliczeniem prowizji, od takiej sumy wyjdzie całkiem niegłupi zysk. Swego czasu na temat rachunków zarządzanych ukazał się całkiem ciekawy artykuł w gazecie prawnej. Rozwiązanie z pewnością do rozważenia. kortezn jakbyś miał pod ręką 20 tys. to pchałbyś się w coś takiego? Ciekaw jestem Twojego zdania :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.mark Re: Jakie strony internetowe o Forex? 26.06.12, 15:25 ja korzystam z www.ironfx.com - gram trochę na forexie i korzystam z tego brokera. informacji jest wszędzie bardzo dużo, dlatego trzeba przede wszystkim wiedzieć CZEGO się szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaria Re: Jakie strony internetowe o Forex? 30.06.12, 17:00 Ja polecam www.ironfx.com/ - broker, u którego gram. A informacje w co warto inwestować znajdziesz na wielu polskich portalach - jest ich obecnie całkiem sporo i są na wysokim poziomie :) Odpowiedz Link Zgłoś
forexrealtradin Re: Jakie strony internetowe o Forex? 01.07.12, 20:45 www.forexfactory.com/ + forum u nich polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaria Re: Jakie strony internetowe o Forex? 09.07.12, 11:50 Ciekawa strona ale chyba początkująca? A tak w ogóle wolicie strony po angielsku czy polsku o forexie? Z których częściej korzystacie? Ja chyba jestem za polskimi, ale jednak angielskie są lepsze, bo nie ma niestarannych tłumaczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
wiollonczelistka Re: Jakie strony internetowe o Forex? 17.10.16, 14:07 Na UFX warto zwrócić uwagę jeśli ktoś szuka dobrego brokera. Odpowiedz Link Zgłoś
pacman35 Re: Jakie strony internetowe o Forex? 31.10.16, 06:28 www.dealingroom.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
binariusz Re: Jakie strony internetowe o Forex? 04.11.16, 00:55 www.binary24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanforex Re: Jakie strony internetowe o Forex? 15.11.16, 12:15 Troche o edukacji forexedukacja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
janosik71hej Re: Jakie strony internetowe o Forex? 22.11.16, 02:43 szkolenia z easyMarkets przede wszystkim. Mi pomogły. Większość maeriałów jest za free Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl775 Re: Jakie strony internetowe o Forex? 24.11.16, 04:32 a hadlujesz może u nich? Odpowiedz Link Zgłoś
pacman35 Re: Jakie strony internetowe o Forex? 26.11.16, 22:57 ktoś już uczestniczył może w tych webinarach, jak wrażenia? www.easymarkets.com/eu/pl/learn-centre/ Odpowiedz Link Zgłoś
janosik71hej Re: Jakie strony internetowe o Forex? 28.11.16, 02:08 ja zapisuje sie wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
janosik71hej Re: Jakie strony internetowe o Forex? 01.12.16, 00:02 Jak ktos chce inwestować na forex to tu pomocna strona dealingroom.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
binariusz Re: Jakie strony internetowe o Forex? 05.12.16, 08:15 Sporo wiedzy binary24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
swian1 Re: Jakie strony internetowe o Forex? 08.12.16, 19:27 Myślałem, że firma Globtrex odróżnia się od innych brokerów. Poważna strona, analizy. Nic bardziej mylnego. Przekręcili mnie w ciągu jednego dnia. Tego nie miałem u takich oszustów jak ETX Capital, którzy uznają niektóre reklamacje. Odpowiedz Link Zgłoś
amberol Re: Jakie strony internetowe o Forex? 20.03.17, 17:14 Ciekawe linki. Warto też zajrzeć ku przestrodze na tę: patrykprzezdziecki.blogspot.com/2016/12/uwaga-adwokat.html Odpowiedz Link Zgłoś
wanga5 Re: Jakie strony internetowe o Forex? 30.03.17, 15:11 Bardzo okej jest news.globtrex.com/ Ja czytam analizy i często na nim siędzę. Sprawdzone informacje, dobrze napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwinski_m Re: Jakie strony internetowe o Forex? 05.07.17, 18:40 Informuję wsystkich zainteresowanych tym "fantastycznym brokerem", że na koniec czerwca 2017 GLOBTREX uciekł z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
dextermui Re: Jakie strony internetowe o Forex? 17.12.17, 19:18 jednoznačně doporučuji quastic.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś