IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:52
Kto korzysta z Easy Forex i może coś o nich powiedzieć?
Obserwuj wątek
    • masterweb25 Re: FOREX 22.11.13, 00:26
      Forex jest znakomitym rozwiązaniem żeby zarobić spore pieniądze. Jednak trzeba wiedzieć jak grać na rynku.
      Ja korzystałem ostatnio z serwisu GAINSY
      www.gainsy.pl
      Wystarczy założyć konto, wpłacić depozyt a dostaniemy nagrodę za skorzystanie z serwisu. Wiadomo że serwis pracuje pod kątem zdobycia klientów i pomoc dla nich przy pracy na rynku forex.
      Myślę że warto zajrzeć..
    • larry_mcc Re: FOREX 26.01.14, 22:02
      Nie polecam, lepiej wybrać biuro zlokalizowane na terenie Polski.

Analiza pary walutowej EURUSD:

www.gieldowy-wizjer.pl/eurusd-poczatek-umacniania-dolara/
    • martaa855 Re: FOREX 27.01.14, 10:54
      Sama szukam jakiejś platformy godnej zaufania, niestety wszędzie jedynie reklamy... Tu znalazłam ranking www.forexodpodstaw.com/tag/ranking-platform-forex/
      Plus500? Faktycznie najlepsza?
      • bosaxo Re: FOREX 05.04.14, 15:47
        zależy w jakich celach i jakimi kierunkami chcesz korzystać z platformy. nie kazda platforma jest odpowiednia do wszystkiego. Ja miałem jakis czas słabośc do plus500, potem przerzuciłem sie na XM, i chyba jakbym sie głebiej zastanowil to final finalow lepiej mi z tym brokerem. narazie nic nie zmieniam, ide do przodu.
        • szabatow Re: FOREX 08.04.14, 16:56
          ale to tylko MT4, tu masz przejrzysta i prosta platforme. Mi platforma smiga nawet na smartfonie, nie potrafilbym tylko stacjonarnie.
          • szabatow Re: FOREX 09.04.14, 12:56
            bosaxo, a jestes na jakim koncie u XM ? nie wiesz jak sprawdza sie moze konto zarzadzajace? jak bedziesz mogl to podrzuc mi jakies info prosze
            • bosaxo Re: FOREX 10.04.14, 10:40
              ja jestem na standard, opcje walutowe na nim to USD, EUR, GBP, JPY, CHF, AUD, PLN. Wielkosc kontraktu w lotach do 100,000 wiec spoko, brak prowizji i spready od 1 pipsa. ograniczenie lotow na jeden ticket to 50 , ale jak dla mnie to swietnie. Co do konta zarządzającego nie wiem jak sie sprawdza, ew podpytaj kogos innego. Ale na standardzie jest naprawde ok.
              • szabatow Re: FOREX 10.04.14, 12:08
                No ok, dzieki i tak duzo pomogles. Wskocze na forum.
                • bosaxo Re: FOREX 11.04.14, 16:06
                  Nie ma za co, powodzenia! Pamiętaj, z głową.
                  • fefefelek Re: FOREX 12.04.14, 12:34
                    XM to porządny broker, nawet początkującym powinien się spodobać. Działa polski support, strona w języku polskim. Dobry kontakt. U mnie pierwsze konto od 5$. Lewar też mi odpowiada;
                    • hevira Re: FOREX 12.04.14, 15:00
                      Tu sie zgadzam, po pierwsze szybkie depotyzy i wyplaty, wsparcie po polsku, roznw konta mictro dobre na przetestowanie strategii, program premii zadowalający, no i broker jest regulowany.

• fefefelek Re: FOREX 13.04.14, 17:39
                        wszystko się zgadza to co mowisz
                        • hevira Re: FOREX 17.04.14, 14:29
                          miło, że tak myślisz. Ale co jest dla mnie najważniejsze, to to , że FOREX to nie jest dla mnie przyjaźń a biznes, bo nie inaczej. Więc i brokera mam na ciągłym oku. Na ten momentt wszystko jest po mojej myśli, przeszczególnie odpowiada mi brak rekwotowań u nich.
                          • fefefelek Re: FOREX 18.04.14, 13:11
                            Myśle, że prawidłowo jest mieć ułamek zaufania w kieszeni. Ja się nie naciąłem. Support w razie jakichkolwiek wątpliwości, zawsze je rozwiewa. Prawidłowy wybór, brak wcześniejszych nacinek pozwala mi, żebym delikatnie odpuścił rolę śledczego.
                            • hevira Re: FOREX 19.04.14, 12:34
                              Ja na poprzednim brokerze się nieźle nacięłam. Przede wszystkim zwlekał z wypłatami. Wiecznie słaby kontakt, zanim zdecydowałam się na XM to konkretnie przebadałam i prześledziłam jego działalność na rynku. Zdecydowałam się dopiero, jak wiedziałam że to odpowiedni broker. Nie lubię żałować swoich decyzji.
                              • bosaxo Re: FOREX 20.04.14, 14:01
                                No i myślę, że nie powinnaś żałować. Wypłaty są bezproblemowe, nie ma przeciągania.
                                • hevira Re: FOREX 21.04.14, 11:41
                                  Dobrze się zastanowiłam zanim powiedziałam temu brokerowi TAK. Chyba tak juz po prostu mam, zanim się na coś zdecyduję to przetrzepię wszystkie informacje od podszewki. Tak nauczyło mnie życie. A jak chodzi o pieniądze, na które nie mało pracuję, to już w ogóle! Broker na tą chwilę excellent!
                              • knecki168 Re: FOREX 16.05.14, 14:27
                                się napociłem umysłowo aby mi odpowiedni hajs szedł z forexu, ale jak trafiłem na XM to moje wysiłki nie idą na marne, bo i zarabiam (m.in. wąski spread) i od razu swoją kasę widze, bo wypłaty mają błyskawiczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka