Gość: J IP: *.wa.bigpond.net.au 01.06.04, 04:16 Zalaze sie , ze to towarzysze z sld sa udzialowcami tej spolki, wiec nic dziwnego, ze prokuratura odblokowala konto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czyściciel Re: "Afera 100 sekund" = 100% pewności, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 06:58 prokuratura wie czyje to pieniądze i komu je odblokowała. Gazety wykrywają afery z dziecinną łatwością a te pajace z policji, prokuratury, CBŚ itp. nawet nie potrafią rozsądnie wytłomaczyć swoich debilnych posunięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loon zbadajcie powiazania prokuratora IP: 81.210.69.* 01.06.04, 10:15 zbadajcie powiazania prokuratora ze swiatem przestepczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubbart Re: "Afera 100 sekund" - prokurator zwalnia kasę IP: *.cvx30-bradley.dialup.earthlink.net 01.06.04, 07:12 ...a pozniej wszyscy w polsce sie dziwia, ze tracimy kontrakty... ale kto by chcial tu inwestowac... a tak bym chcial wrocic do polski... h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peka Re: "Afera 100 sekund" - prokurator zwalnia kasę IP: *.oc.oc.cox.net 01.06.04, 07:54 Wystarczy ujawnic, kto wydal polecenie prokuraturze aby odblokowac pieniadze i kto na to naciskal. Trzeba rowniez sprawdzic stan majatkowy tych osob i wniesc ustawe do Sejmu o przepadku calego majatku osob zamieszanych w przekrety finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetkar pewnie blad prokuratury IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 08:56 Najprawdopodobniej prokuratura prowadzi sledztwo przeciwko osobom, a nie w "sprawie". Tym samym sama sobie ograniczyla pole manewru, gdyby sledztwo wszczeto w sprawie tj. "machlojka gieldowa", sprawca poszukiwany, a zarzuty maklerowm postawila z pomocnictwa/współudziału kasa bylaby jeszcze w kraju, ale przynajmniej jak poleca wyroki bedzie z czego paczki im slac. Oczywiscie w powodzenia sledztwa nie wierze, a tym samym maklerow "tym wiezniu" tez nie widze. A co do tytulu mojej wypowiedzi- nasuwa sie pytanie- czy to "błąd"??????????? przeciez prokuratorze nie sa glupkami???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor Re: pewnie blad prokuratury IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.06.04, 09:24 Decydujacym kryterium pewnie jest z czyjej kieszeni do czyjej przeszly pieniadze... W czyim interesie jest ukaranie mozgow "operacji finansowej"??? Po drodze stanelo troche indywidualnych traderow??? Maja pecha...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Re: pewnie blad prokuratury IP: *.5.15.vie.surfer.at 01.06.04, 10:49 Ja tez Czlowiek i mam Rodzine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toruńskie papiery GPW TO KAJMANY DLA" TAJEMNICZYCH "INWESTORÓW IP: *.torun.mm.pl 01.06.04, 11:10 " bŁE3DNE" zlecenia, tajemnicze wzrosty ispadki, gwąłtowne przeceny czyli miliony w kilka minut. To część polskiej giełdy.od lat takie zjawiska towarzyszą graczo parkietu! I co ? łAD korporacyjny, dobre zasady, zobowiazania do ich przestrzegania.Bardzo to eleganckie. Tylko co z tego. Wczoraj można byo przeczytać ,ze zarząd giełdy skierował do sądu giełdy wniosek w sprawie obejscia dobrych zasad w o0brocie akcjami przez Hute Oławę. Moja sprawa tez dotyczy jedenego ze znaczących akcjonariuszy tej grupy kapitałowej; od kilku lat czekam na wynagrodzenie od jedenego z nich; mataczym, zwleka, kręci.Typowe czy tylko przypadek, może zpopomniał?wszak ma tak wiele wiekszych problemów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bohdan Skąd ma się brać autorytet Wymiatu Sprawiedliwości IP: *.osw.waw.pl 01.06.04, 11:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: "Afera 100 sekund" - prokurator zwalnia kasę IP: *.gorzow.mm.pl 01.06.04, 12:09 A ja się założę, że to towarzysze z czarnej sotni, z Po alobo jakiegoś tam innego pisuaru maczali w tym procederze swoje swięte paluszki. maja w tym wprawe. jeden tak się rozpędził, ze w przebraniu katabasa dobiegl ma Sówację. Innego trzeba było smigłowcem sciągać z promu do prokuratora. Ten wybrał sobie Szwecję. O przykościelnych sółkach i spółeczkach już nie wspomnę.... nawet biskupowi chcą zabrać święte, gdańskie mebelki. O Wieczerzaku, jamrożym, Szeremietewie, albo facecie w swetrze / to ten od nocnego prucia kasy / już nie wspomnę. czarni z katoprawicy maja wprawę......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprinter Oszukać rynek to nie lada sztuka IP: 212.191.66.* 01.06.04, 12:34 Brawo więc dla spryciarzy, którzy zrobili ten przekręt. Oby była to dobra nauczka dla KPWiG i oby wyciągńęli z niej wnioski, jakie wprowadzić regulacje, aby temu procederowi przeszkodzić. Warto zauważyć, jak łatwo manipulować giełdą w bieżącej sytuacji. Gdyby to był NYSE, to z taką kasą, jaką mieli do dyspozycji, nie zbiliby nawet jednej dziesiątej "utargu". A koniec końców i tak najbardziej tracą mali inwestorzy, którzy chcąc nie chcąc, są wmanipulowywani w takie sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Friedrich Re: Oszukać rynek to nie lada sztuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 13:27 Gościu o czym Ty pieprzysz, jaka nauczka dla KPWIG. Oni to wszystko mają dokładnie w dupie, zwisa im to równo, nauczka może być najwyżej dla inwestorów, że na giełdzie bananowo-kokosowej niewarto kłaść stopów (a właściwie nie warto w ogóle na niej kłaśc kasy) bo Cie kilku siurków moze wydymać jak 4 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: "Afera 100 sekund" - prokurator zwalnia kasę IP: *.oepd.com.pl / 83.136.227.* 01.06.04, 12:54 Przepraszam ale mam wrażenie iż prokuratorzy są albo niedouczeni albo przeuczeni. Coś z nimi jest nie tak. Jak można wypuszczać ptaszka z garści. Tych pieniędzy nie wolno było wypuszczać w żadnym przypadku. Może ktoś by się wkurzył na tą blokadę i wystąpił do Brukseli przeciwko państwu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Friedrich Re: "Afera 100 sekund" - prokurator zwalnia kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 13:30 Jedyna refleksja jaka mi sie nasuwa: żal dupe ściska, że muszę chwilowo żyć w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur niezła reklama dla Wysp Dziewiczych i tamtejszych IP: *.piecexport.com.pl / *.piecexport.com.pl 01.06.04, 13:45 instytucji finansowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony DO WSZYSTKICH OFIAR TEGO PRZEKRETU!!!! IP: 64.214.94.* 01.06.04, 16:01 Kompletujcie teczki i do Brukseli. A ten idiota prokurator sam podpisal na siebie wyrok odblokowujac skradziona od Was kase. Wszystko jest w Waszych rekach - powodzenia!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Moje pierwsze skojarzenie bylo takie samo !!! 01.06.04, 18:20 I chyba trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada wreszcie jest z czego opłacić prokuratora ! a tak IP: 212.244.46.* 01.06.04, 18:23 chłopina się męczył...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bert Dowiedzcie sie kto jest wlascicielem tego konta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 19:11 to zrozumiecie dlaczego zostalo odblokowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stone Gossard WIELKIE GÓWNO PANA WIESIA & Co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 22:00 Miałem to "szczęście" i padłem mocno na kasie na poprzednim przekręcie tego typu, z 8.01.2004. Resztkę uratowanej kasy przeniosłem za ocean I CIESZĘ SIĘ, ŻE MNIE JUŻ TU NIE MA. WIELKIE GÓWNO PANA WIESIA [Rozłuckiego] czyli WGPW może mnie już tylko w dupę pocałować - Nasdaqi e-mini (NQF) są o wiele milsze niż smętne FW20, gdzie byle Grzybowski i Oziębło mogą dowolnie zakręcić stopami pod pozorem "błędnych" zleceń, a Ci, którzy biorą za kasę za bezpieczeństwo obrotu, ograniczają się do brania kasy. Niech każdy rozsądny zrobi to samo!!!!Jak na parkiecie zostaną już tylko Wiesio, Marcin Nieznalski (pracownik giełdy pisujący na usenecie) i OFErmy będzie już za późno, ale tym Typom chyba o to właśnie chodzi.Bierzcie forsę i w nogi - ZA OCEANEM NIE KANTUJĄ JAK NA WGPW, A OBRÓT JEST NAPRAWDĘ BEZPIECZNY - ONI TAM NA SERIO PILNUJĄ TEGO, ZA CO BIORĄ PIENIĄDZE!!! O półgłówku prokóratoże (bo przecież nie "Prokuratorze" - na takie miano trzeba zapracować, a z dużej litery byle dupka pisać nie wypada) nie wspomnę - albo łapówkarz,albo idiotaw obu przypadkach do natychmiastowej dyskwalifikacji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robst Re: "Afera 100 sekund" - prokurator zwalnia kasę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.04, 22:39 prokurator pewnie kupił prace mgr a do ksiazki (czekowej) zagladał po dobrym pokerze w audi-maksie .....fiurasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY Re: "Afera 100 sekund" - prokurator zwalnia kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 07:53 TOWARZYSZE Z GAZETY WIEDZĄ ŻE PROKURATURA . SĄDY , I CAŁY TEN PSEUDO WYMIOAR SPRAWIEDLIWOŚCI JEST W 90 PROC. POCHODNĄ PPPK ,PPR ,PZPR,SdPR,SLD, I SDPL, JAKI JEST KON KAŻDY WIDZI CYTAT , ADMINISTRACJA PANSTWOWA TO SAMO , I SZANOWNY TOW. REDAKTOR GAZETY JEST ZASKOCZONY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytający_uważnie Re: "Afera 100 sekund" - prokurator zwalnia kasę IP: 217.98.105.* 02.06.04, 13:56 Pan prezes Lazarowicz wyjechał na Wyspy Dziewicze. Zobaczcie atrykuł o zabujstwie kumpla Wieczerzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Sz. A więc znowu Leszek Miller! IP: 213.197.173.* 02.06.04, 17:06 Jak zwykle, tak i teraz - tropy prowadzą do SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes Re: "Afera 100 sekund" - prokurator zwalnia kasę IP: 195.94.215.* 02.06.04, 19:28 ciągle przyjmują nowych przekrętasów do BDM PKO, potem oszustwo lub wpadka, zwalniają, itd. teraz wywalili zastępcę dyrektora Kużmy od szeptela, za chwilę wypłyną informacje o lewych rachunkach tego spryciarza. Odpowiedz Link Zgłoś