Dodaj do ulubionych

Kryptowaluty - Mądre inwestowanie

04.11.19, 13:16
Jest wiele wiadomości o Bitcoin Evolution w internecie, które można łatwo poszukać. Ponieważ korzystam z tego portalu, to postanowiłam, że wypowiem się i ja. I dołożę moją cegiełkę wiedzy. Swoją przygodę ze światem kryptowalut rozpoczęłam kilka miesięcy temu i, pomimo że większość osób twierdzi, że już jest za późno, żeby zarobić na cyfrowych walutach, to w mojej opinii jest to błędne myślenie. Oczywiście, nie mam wielomilionowych oszczędności, które mogłabym zainwestować, ale jeżeli stan mojego konta wzrasta, to nie mam powodu, żeby narzekać. I tak też polecam moim najbliższym i polecam i Wam. Przeczytacie jak najwięcej opinii i komentarzy. Sprawdźcie portal. Zapoznajcie się z nim. Przemyślcie czy i chcecie, i ile chcecie zainwestować. Nie obiecuję, że zostaniecie milionerami, ale obiecuję, że na pewno nie stracicie pieniędzy.

Jeżeli macie pytania to napiszcie je tutaj, a ja z chęcią odpowiem na nie, jak tylko potrafię. Prosto i szczerze.

Pozdrawiam
Milena
Obserwuj wątek
    • prop-trading.pl Re: Kryptowaluty - Mądre inwestowanie 22.11.19, 19:56
      Żeby inwestować w BTC nie potrzeba wilu milionów oszczedności:)
      Jak ktoś ma 10$ to już za tyle może sobie kupić cząstkę bitcoina, i trzymać, sprawdzając czy coś mu z czasem wzrośnie, czy nie. 10$ to ok 40 zł więc nawet jak się straci, to niewiele. Tyle co 3 kawy w Starbucksie ;)
    • zarabiammiliony Re: Kryptowaluty - Mądre inwestowanie 30.03.20, 03:24
      najlepsza jest crypto crash fortune ja zarobilem prawie 13900 jesli chcesz potwierdzenie moge podeslac zarejestruj sie zarabiaj wtydzien5000.pl/
    • kamil_depta92 Re: Kryptowaluty - Mądre inwestowanie 13.07.20, 21:46
      Inwestorzy kryptowalut są zawsze pod groźbą oszustów. Według raportu CipherTrace japońska giełda kryptowalut BITPoint padła ofiarą jednej z największych oszukańczych transakcji w 2019 r., Tracąc 28 mln USD, z czego 19,3 USD pochodziło z funduszy klientów, a reszta należała do BITPoint Japan. Wśród skradzionych aktywów finansowych były Bitcoiny, XRP, Ether i Litecoin.
    • konsi776 Re: Kryptowaluty - Mądre inwestowanie 16.10.20, 17:42
      Takie automatyczne platformy do zarabiania jeszcze szybciej wyzerują Ci konto niż cokolwiek zarobisz.
    • lenamagda11 Re: Kryptowaluty - Mądre inwestowanie 30.06.22, 12:08
      Najlepiej jest samemu inwestować, korzystając z giełdy albo kantoru kryptowalut, o którym mowa tutaj . Warto sobie poczytać, jak to działa, żeby rozumieć pewne schematy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka