Dodaj do ulubionych

Agora łyknie WSIP

IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 17.12.04, 21:20
spojrzcie na obroty
Obserwuj wątek
    • Gość: ak Re: Agora łyknie WSIP IP: 194.63.132.* 18.12.04, 10:11
      zgadzam się z tą tezą z małym wyjątkiem robi to bardzo suptelnie żeby nie
      spłoszyć i nie podbić kursu
      • Gość: Lol Re: Agora łyknie WSIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:55
        Haha, po co komuś firma na nierozwojowym rynku ze zmniejszającą się sprzedażą (
        niż demograficzny w szkołach). Lepiej chłopcy weźcie się za naukę niż
        inwestowanie.
        • Gość: rekinek Re: Agora łyknie WSIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 14:07
          wlsnie o to chodzi żeby było wrażenie ,że firma do niczego, tak sie przejmuje
          za stosunkowo niewielkie pieniądze firmy,jak na taka firme obroty naprawde sa
          imponujace ,niejedna wieksza firma moze pozazdroscic, a najpewniej niedlugo sie
          wyjaśni co piszczy w trawie.
        • Gość: rekinek Re: Agora łyknie WSIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 14:08
          a jesli chodzi o inwestowanie to chyba dlatego nam całkiem nieżle idzie,
          jeszcze nie czas na zmiane profesji ,hobby itd.
    • Gość: pm100 Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 18.12.04, 16:21
      Nie ukrywam, że jestem zapakowany w WSIP na maksa no i teraz odrobinę
      rozczarowany bo portfel słabo rośnie (czytaj nic się nie dzieje) rapaczyńska
      (ki) tweirzdi w BusinessWeek, że nie nie jest zaintersowna WSiP-em, więc chyba
      coś jest na rzeczy z drugiej strony Creditanstalt i pan Skórka swoimi
      wypowiedziami robią wszystko, żeby kupować jak najwoleniej i jak najtaniej.
      Pamiętacjie, że drobni dostali w ofercie 18 mln sztuk , więc to jeszcze potrwa,
      ale spókrzcie do rzepy z października na duże pakiety będą chętni i po 14.50
      Potrwa to jesze rok dwa ale cierpliowść zostanie wynagrodzona. Tymczasem
      PAKUJEMY Się w GETIN, koledze drwiącemu życzę powodzenia
      • Gość: Dm_ratek Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.crowley.pl 18.12.04, 16:41
        Wsip, prawde mówiąc rynek książek wcale nie ma sie tak żle. Od kilku lat
        nastąpił wkońcu wzrost i tendencja bedzie sie utrzymywać. Myśle ze ofetra Wsip
        jest dla cierpliwych, i w perspektywie do roku czasu napewno da duzo zarobić
        swoim akcjonariuszom. J swój pkiecik trzymam a nawet bedę go powiekszał, 14,5 -
        15zł jest cena jak najbardziej do osiągniecia.
        pozdrwaiam
        • Gość: Richard Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.04, 16:47
          a ja wróże spadek, taki marazm na początku nic dobrego nie wróży, szkoda czasu
          na czekanie
      • Gość: Zibi Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 21:40
        Właśnie dlatego, że jesteś zapakowany na max i chciałbyś wejść w Getin
        potrzebujesz kogoś kto odkupi od Ciebie WSiP po troche lepszej cenie.
        Na lepszą cenę to jeszcze trochę poczekasz. Nie tak szybko.
        • Gość: strateg Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.crowley.pl 19.12.04, 12:15
          A ja jak najbardziej polegam na wsipie informacje moje sa zawsze pewne i wiem
          ze bedzie pieniadz na tej spółce. Spory pieniadz
          • Gość: Inwestor Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:08
            Ja trzymam Netię, Getin i Softbank, a wy sobie czekajcie aż was mole zjedzą,
            hehe
            • Gość: maler dm Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: 81.210.22.* 20.12.04, 15:22
              HE he netia i softbank, a trzymaj se bardzo prosze. Wsip jak widzicie zaczął
              juz pnięcie sie w góre i bedziesz szedł ostro. Spółka da pieniązek inwestorom
              to jest bardzo pewna sprawa i zysk bedzie rewelacyjny
              pozdr.
              • Gość: Inwestor Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:48
                Dziś miedź poszła w górę na giełdach na maxa i dlatego dobrałem do kompletu
                KGHM.
                • Gość: inwestor Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 20.12.04, 20:06
                  Getin jest OK, ale WSiP skupuje Creditantsalt I Advent, w styczniu
                  wezwanie !!!!!!!!!!
                  • Gość: piotrwig Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.crowley.pl 20.12.04, 21:01
                    Pytanie w kwesti teko skupowania, czy w takim razie mozna liczyc na wzrosty
                    wsipu. Czy np dobrzebyło by teraz nabyc jakis pakiecik tych akcji
                    • Gość: Wezwanie Błogosłowagieni którzy nie uwierzyli IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 20.12.04, 23:04
                      Błogosłowagieni którzy nie uwierzyli i kupują w styczniu 12.00
                      • Gość: piotrek-gpw Re: Błogosłowagieni którzy nie uwierzyli IP: 81.210.22.* 21.12.04, 11:45
                        Wsip idzie i bardzo dobrz dokupiłbym cos jeszcze ale brak fun duszy. Cięszy
                        mnie to ze po zastoju jaki miał po debiucie w końcu zaczyna mocno zwyzkowac.
                        pozdrwaim posiadaczy akcji wsip
                        • Gość: Wsip Re: Błogosłowagieni którzy nie uwierzyli IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 21.12.04, 22:20
                          w styczniu dostaniemy 12 mln zł za działkę przy Jasnej
                          • Gość: ratek Re: Błogosłowagieni którzy nie uwierzyli IP: 81.210.22.* 22.12.04, 09:21
                            Tak to jest bardzo dobra informacja, wsip zasili sie bardzo mocno finansowo a
                            co za tym idzie kurs bedzie dobrze zwyzkował. Tak wiec nalezałoby chyba dokupic
                            jakis pakiecik akcji

pozdrawiam
    • Gość: emu Re: Agora łyknie WSIP IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 22.12.04, 10:48
      Po obrotach na dzisiejszej sesji raczej to WSIP łyknie Agore :)
      • Gość: ratek Re: Agora łyknie WSIP IP: 81.210.22.* 22.12.04, 12:11
        A to prawda obroty sa bardzo mocno dużo zadawalajace:)
        • Gość: Wsip Re: Agora łyknie WSIP IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 03.01.05, 20:22
          obroty rosną
    • Gość: Liberał A skad wy wiecie kto kogo kupił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:34
      Jestem poczatkujący i mam pytanie skąd wy wiecie kto kogo łyknął - kupił akcje.
      Mozna to gdzieś przeczytać?
      • trug Re: A skad wy wiecie kto kogo kupił 04.01.05, 20:21
        Liberał, nie "bierz do głowy" tego co piszą. Na tym forum pisują najczęsciej
        frustraci, którzy kupili akcje, stojąc w kolejce i zamierzaja zostać
        milionerami w ciągu kilku dni. Najgorsze, że czekają już dwa tygodnie i jakoś
        nie ma zwyżek ich papierów o 10000% i zachodzą w głowę: co jest do cholery, ze
        tak mało.
        Liberał polataj, poczytaj, może się przyda Tobie:
        www.bloomberg.com/
        a moze coś znajdziesz i tutaj: www.inwestuj.net

Kto kogo łyknął to my wiemy zawsze ZAWSZE za późno i kursy są juz (najczęściej)
        po zwyżkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka