Gość: pm100 IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 17.12.04, 21:20 spojrzcie na obroty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ak Re: Agora łyknie WSIP IP: 194.63.132.* 18.12.04, 10:11 zgadzam się z tą tezą z małym wyjątkiem robi to bardzo suptelnie żeby nie spłoszyć i nie podbić kursu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Agora łyknie WSIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:55 Haha, po co komuś firma na nierozwojowym rynku ze zmniejszającą się sprzedażą ( niż demograficzny w szkołach). Lepiej chłopcy weźcie się za naukę niż inwestowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekinek Re: Agora łyknie WSIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 14:07 wlsnie o to chodzi żeby było wrażenie ,że firma do niczego, tak sie przejmuje za stosunkowo niewielkie pieniądze firmy,jak na taka firme obroty naprawde sa imponujace ,niejedna wieksza firma moze pozazdroscic, a najpewniej niedlugo sie wyjaśni co piszczy w trawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekinek Re: Agora łyknie WSIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 14:08 a jesli chodzi o inwestowanie to chyba dlatego nam całkiem nieżle idzie, jeszcze nie czas na zmiane profesji ,hobby itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm100 Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 18.12.04, 16:21 Nie ukrywam, że jestem zapakowany w WSIP na maksa no i teraz odrobinę rozczarowany bo portfel słabo rośnie (czytaj nic się nie dzieje) rapaczyńska (ki) tweirzdi w BusinessWeek, że nie nie jest zaintersowna WSiP-em, więc chyba coś jest na rzeczy z drugiej strony Creditanstalt i pan Skórka swoimi wypowiedziami robią wszystko, żeby kupować jak najwoleniej i jak najtaniej. Pamiętacjie, że drobni dostali w ofercie 18 mln sztuk , więc to jeszcze potrwa, ale spókrzcie do rzepy z października na duże pakiety będą chętni i po 14.50 Potrwa to jesze rok dwa ale cierpliowść zostanie wynagrodzona. Tymczasem PAKUJEMY Się w GETIN, koledze drwiącemu życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dm_ratek Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.crowley.pl 18.12.04, 16:41 Wsip, prawde mówiąc rynek książek wcale nie ma sie tak żle. Od kilku lat nastąpił wkońcu wzrost i tendencja bedzie sie utrzymywać. Myśle ze ofetra Wsip jest dla cierpliwych, i w perspektywie do roku czasu napewno da duzo zarobić swoim akcjonariuszom. J swój pkiecik trzymam a nawet bedę go powiekszał, 14,5 - 15zł jest cena jak najbardziej do osiągniecia. pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richard Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.04, 16:47 a ja wróże spadek, taki marazm na początku nic dobrego nie wróży, szkoda czasu na czekanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 21:40 Właśnie dlatego, że jesteś zapakowany na max i chciałbyś wejść w Getin potrzebujesz kogoś kto odkupi od Ciebie WSiP po troche lepszej cenie. Na lepszą cenę to jeszcze trochę poczekasz. Nie tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strateg Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.crowley.pl 19.12.04, 12:15 A ja jak najbardziej polegam na wsipie informacje moje sa zawsze pewne i wiem ze bedzie pieniadz na tej spółce. Spory pieniadz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:08 Ja trzymam Netię, Getin i Softbank, a wy sobie czekajcie aż was mole zjedzą, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maler dm Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: 81.210.22.* 20.12.04, 15:22 HE he netia i softbank, a trzymaj se bardzo prosze. Wsip jak widzicie zaczął juz pnięcie sie w góre i bedziesz szedł ostro. Spółka da pieniązek inwestorom to jest bardzo pewna sprawa i zysk bedzie rewelacyjny pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:48 Dziś miedź poszła w górę na giełdach na maxa i dlatego dobrałem do kompletu KGHM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 20.12.04, 20:06 Getin jest OK, ale WSiP skupuje Creditantsalt I Advent, w styczniu wezwanie !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrwig Re: Nie ukrywam, że jestem zapakowany IP: *.crowley.pl 20.12.04, 21:01 Pytanie w kwesti teko skupowania, czy w takim razie mozna liczyc na wzrosty wsipu. Czy np dobrzebyło by teraz nabyc jakis pakiecik tych akcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wezwanie Błogosłowagieni którzy nie uwierzyli IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 20.12.04, 23:04 Błogosłowagieni którzy nie uwierzyli i kupują w styczniu 12.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek-gpw Re: Błogosłowagieni którzy nie uwierzyli IP: 81.210.22.* 21.12.04, 11:45 Wsip idzie i bardzo dobrz dokupiłbym cos jeszcze ale brak fun duszy. Cięszy mnie to ze po zastoju jaki miał po debiucie w końcu zaczyna mocno zwyzkowac. pozdrwaim posiadaczy akcji wsip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wsip Re: Błogosłowagieni którzy nie uwierzyli IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 21.12.04, 22:20 w styczniu dostaniemy 12 mln zł za działkę przy Jasnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratek Re: Błogosłowagieni którzy nie uwierzyli IP: 81.210.22.* 22.12.04, 09:21 Tak to jest bardzo dobra informacja, wsip zasili sie bardzo mocno finansowo a co za tym idzie kurs bedzie dobrze zwyzkował. Tak wiec nalezałoby chyba dokupic jakis pakiecik akcji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: Agora łyknie WSIP IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 22.12.04, 10:48 Po obrotach na dzisiejszej sesji raczej to WSIP łyknie Agore :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratek Re: Agora łyknie WSIP IP: 81.210.22.* 22.12.04, 12:11 A to prawda obroty sa bardzo mocno dużo zadawalajace:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wsip Re: Agora łyknie WSIP IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 03.01.05, 20:22 obroty rosną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberał A skad wy wiecie kto kogo kupił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:34 Jestem poczatkujący i mam pytanie skąd wy wiecie kto kogo łyknął - kupił akcje. Mozna to gdzieś przeczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
trug Re: A skad wy wiecie kto kogo kupił 04.01.05, 20:21 Liberał, nie "bierz do głowy" tego co piszą. Na tym forum pisują najczęsciej frustraci, którzy kupili akcje, stojąc w kolejce i zamierzaja zostać milionerami w ciągu kilku dni. Najgorsze, że czekają już dwa tygodnie i jakoś nie ma zwyżek ich papierów o 10000% i zachodzą w głowę: co jest do cholery, ze tak mało. Liberał polataj, poczytaj, może się przyda Tobie: www.bloomberg.com/ a moze coś znajdziesz i tutaj: www.inwestuj.net Kto kogo łyknął to my wiemy zawsze ZAWSZE za późno i kursy są juz (najczęściej) po zwyżkach. Odpowiedz Link Zgłoś