Gość: Inżynier Prochemu IP: *.limes.com.pl 14.02.05, 09:36 1. marca rekordowe wyniki finasowe za 2004 rok a póżniej wkrótce prognoza zyku netto za 2005 z wszystkich spółek prochemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marki Re: KUPUJ PROCHEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:25 Chciałbym ostrzec wszystkich przed poprzednią wypowiedzią ten autor cyklicznie pisze tego typu posty na kilku portalach (pierwsze , które zaobserwowałem to początek listopada 2004 r.) , które nie mają istotnego odzwierciedlenia w oficjalnych komunikatach spółki. Po za tym niektórzy nacinająją się na tego typu informację (sam straciłem ok 3 %) i kupują, żeby gość mógł sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodrigo Re: KUPUJ PROCHEM IP: *.giewont.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 09:43 A ja go posłuchałem i kupiłem Prochem gdy był na poziomie 17zł i jestem zadowolony :). Jestem ciekawy teraz jak zachowa się kurs po najbliższych informacjach. Bo po ostatnich dobrych info. (wyniki za III kwartał) nie było jakiegoś odzwierciedlenia na kursie Prochemu. Odpowiedz Link Zgłoś